Tiger Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ale wieści !!!! Wspaniale ! Saba , trzymam za ciebie mocno kciuki i wierzę ,że nigdy już nikt cię nie opuści !!!!! No to teraz miesiąc czekamy na zdjęcia......... Nie chcę zapeszać , ale mam dobre przeczucia.......:lol: Quote
Monia70 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Tak bardzo chcę wierzyć, że to ostatni dom Sabuni.............. Trzymam kciuki za wytrwałość i miłość :loveu: Quote
tanitka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 tak się cieszę!!!! niech to będzie ostatnia jej w życiu przystań, najlepsza!:lol: Kochani wspomóżnie grosikiem Inicjatywę, jeśli każdy z nas wpłaci choć 5 złotych to długi zostaną zapłaconę za Sabunie!:lol: Quote
andre Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Tiger']No to teraz miesiąc czekamy na zdjęcia......... no moze cos sie znajdzie z soboty jeszcze? ;-) jak widac Saba juz padla pod moimi nogami, ale dzieci wciaz byly pelne energii :-) AM ps. 330 zl dlugu za hotel, dodatkowo karma, ktora nie jest wliczona w cene, platne ogloszenia w prasie (po kilkanascie zl za jedno), sterylizacja, szczepienia, odrobaczenia, masc na rane szyi i lapy, kilkaset kilometrow wyrobionych pomiedzy ZG, Szprotawa, Leknica, Torzymiem, Kozuchowem itd... jesli mozecie, wspomozcie nas prosze, abysmy splacili dlugi i zajeli sie kolejnymi potrzebujacymi zwierzakami... Quote
Monia70 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Wysłałam 40 zł. Jak dostanę kolejny wpływ(za ok pół m-ca) to wpłacę jeszcze. Tak się cieszę(ale jeszcze po cichu) Sabuniu, bądź wkońcu szczęśliwa. A może parę zł.przesłaby na Sabunię AFN ???? Wiem, ze jest wiele potrzeb.............. Posłuchajmy Taniktki i swego serca.Wpłaćmy choc po parę zł.Wspólnie uzbieramy, wszak w grupie (szczególnie dogomaniackiej)jest siła:multi: Quote
Hekate Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Bardzo się cieszę, że Sabunia znalazła domek:multi: , miejmy nadzieję że ostatni:p Poza tym wygląda ona na szczęśliwą, a to jest najważniejsze:p :mdrmed: :smile: Quote
andre Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 AM ps. 330 zl dlugu za hotel, dodatkowo karma, ktora nie jest wliczona w cene, platne ogloszenia w prasie (po kilkanascie zl za jedno), sterylizacja, szczepienia, odrobaczenia, masc na rane szyi i lapy, kilkaset kilometrow wyrobionych pomiedzy ZG, Szprotawa, Leknica, Torzymiem, Kozuchowem itd... jesli mozecie, wspomozcie nas prosze, abysmy splacili dlugi i zajeli sie kolejnymi potrzebujacymi zwierzakami... pps. Uwaga! Ze wzgledu na koszty obslugi bankowej zostalismy zmuszeni do zmiany banku. Od dzis uprzejmie prosze o wplaty na nowe konto, aczkolwiek ze wzgledu na ew. juz zlecone przelewy stare przez jakis czas bedzie funkcjonowalo rownolegle. Dziekuje. Quote
Monia70 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Uśmiechnięty pycholek :lol: :lol: :lol: Quote
andre Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 przepraszam, ze troche od ...yhm... strony, ale to ostatnia fotka z dnia adopcji Sabci do nowego domu. teraz pozostaje nam wszystkim cierpliwosc. AM ps. 330 zl dlugu za hotel, dodatkowo karma, ktora nie jest wliczona w cene, platne ogloszenia w prasie (po kilkanascie zl za jedno), sterylizacja, szczepienia, odrobaczenia, masc na rane szyi i lapy, kilkaset kilometrow wyrobionych pomiedzy ZG, Szprotawa, Leknica, Torzymiem, Kozuchowem itd... jesli mozecie, wspomozcie nas prosze, abysmy splacili dlugi i zajeli sie kolejnymi potrzebujacymi zwierzakami... pps. Uwaga! Ze wzgledu na koszty obslugi bankowej zostalismy zmuszeni do zmiany banku. Od dzis uprzejmie prosze o wplaty na nowe konto, aczkolwiek ze wzgledu na ew. juz zlecone przelewy stare przez jakis czas bedzie funkcjonowalo rownolegle. Dziekuje. Quote
Monia70 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Andre, co z tym nr.konta????????????? ja wysłałam pieniążki 17 listopada na stary numer.Nie wiem czy dojdą????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
andre Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 monia, luz. poki co dzialaja oba konta rownolegle, takze Twoja wplata napewno dotrze. po prostu na przyszlosc prosze wszystkich o uzywanie juz tylko nowego, poniewaz konto w pocztowym bedzie funkcjonowalo tylko do konca roku. sorry za zamieszanie, ale tuz po tym, jak zdecydowalismy sie rok temu na bank pocztowy, to oni podniesli oplaty za prowadzenie konta AM Quote
andre Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 wczoraj rozmawialem z opiekunem saby i nie zglaszal zadnych uwag co do niej, wiec zakladam, ze jest wszystko swietnie (rozmawialismy w sprawie innego porzuconego tam psiaka). AM Quote
Monia70 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Andrzej, to najpiękniejsza wiadomość jaką od dawna usłyszałam.tak się cieszę:multi: Quote
tanitka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ja też sie bardzo cieszę!! niech los jej już nigdy nei doświadcza Quote
andre Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 chcialem Wam przedstawic rozliczenie finansowe z wplat, ale jest pewien problem z tytulami wplat. jesli ktos z Was dokonal wplaty ze wzgledu na dlugi Saby, a tytul byl ogolny na rzecz stowarzyszenia, to prosze na priv o info, abym mogl rozpoznac przelew i podziekowac za wplaty na Sabe. AM Quote
andre Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 napewno, ale jak tylko dotrzemy z aparatem, to napewno sie z Wami podzielimy :) AM Quote
Monia70 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 I u Saby cisza :razz: mam nadzieję, że to dobra cisza.Ze Sabcia jest kochana i odnalazła wkońcu swoje miejsce w życiu. Quote
Monia70 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :klacz: :klacz: :klacz: Normalnie !!!!!!Super!!!! Zdjecie mówi samo za siebie :B-fly: :B-fly: Nie mogę, pije wodę z kranu :eviltong: :eviltong: :eviltong: Chyba trafiłą na swoje miejsce w życiu. Nareszcie:loveu: Quote
Monia70 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Andre, aż boję się spytać.... To przecież 5 miesięcy od adopcji. Quote
Recommended Posts