Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wieści !!!!
Wspaniale !
Saba , trzymam za ciebie mocno kciuki i wierzę ,że nigdy już nikt cię nie opuści !!!!!

No to teraz miesiąc czekamy na zdjęcia.........

Nie chcę zapeszać , ale mam dobre przeczucia.......:lol:

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak się cieszę!!!! niech to będzie ostatnia jej w życiu przystań, najlepsza!:lol:

Kochani wspomóżnie grosikiem Inicjatywę, jeśli każdy z nas wpłaci choć 5 złotych to długi zostaną zapłaconę za Sabunie!:lol:

Posted

[quote name='Tiger']No to teraz miesiąc czekamy na zdjęcia.........

no moze cos sie znajdzie z soboty jeszcze? ;-)

jak widac Saba juz padla pod moimi nogami, ale dzieci wciaz byly pelne energii :-)

AM

ps. 330 zl dlugu za hotel, dodatkowo karma, ktora nie jest wliczona w cene, platne ogloszenia w prasie (po kilkanascie zl za jedno), sterylizacja, szczepienia, odrobaczenia, masc na rane szyi i lapy, kilkaset kilometrow wyrobionych pomiedzy ZG, Szprotawa, Leknica, Torzymiem, Kozuchowem itd... jesli mozecie, wspomozcie nas prosze, abysmy splacili dlugi i zajeli sie kolejnymi potrzebujacymi zwierzakami...

Posted

Wysłałam 40 zł.
Jak dostanę kolejny wpływ(za ok pół m-ca) to wpłacę jeszcze.
Tak się cieszę(ale jeszcze po cichu)
Sabuniu, bądź wkońcu szczęśliwa.
A może parę zł.przesłaby na Sabunię AFN ????
Wiem, ze jest wiele potrzeb..............

Posłuchajmy Taniktki i swego serca.Wpłaćmy choc po parę zł.Wspólnie uzbieramy, wszak w grupie (szczególnie dogomaniackiej)jest siła:multi:

Posted

Bardzo się cieszę, że Sabunia znalazła domek:multi: , miejmy nadzieję że ostatni:p Poza tym wygląda ona na szczęśliwą, a to jest najważniejsze:p :mdrmed: :smile:

Posted

AM

ps. 330 zl dlugu za hotel, dodatkowo karma, ktora nie jest wliczona w cene, platne ogloszenia w prasie (po kilkanascie zl za jedno), sterylizacja, szczepienia, odrobaczenia, masc na rane szyi i lapy, kilkaset kilometrow wyrobionych pomiedzy ZG, Szprotawa, Leknica, Torzymiem, Kozuchowem itd... jesli mozecie, wspomozcie nas prosze, abysmy splacili dlugi i zajeli sie kolejnymi potrzebujacymi zwierzakami...

pps. Uwaga! Ze wzgledu na koszty obslugi bankowej zostalismy zmuszeni do zmiany banku. Od dzis uprzejmie prosze o wplaty na nowe konto, aczkolwiek ze wzgledu na ew. juz zlecone przelewy stare przez jakis czas bedzie funkcjonowalo rownolegle. Dziekuje.

Posted

przepraszam, ze troche od ...yhm... strony, ale to ostatnia fotka z dnia adopcji Sabci do nowego domu. teraz pozostaje nam wszystkim cierpliwosc.

AM

pps. Uwaga! Ze wzgledu na koszty obslugi bankowej zostalismy zmuszeni do zmiany banku. Od dzis uprzejmie prosze o wplaty na nowe konto, aczkolwiek ze wzgledu na ew. juz zlecone przelewy stare przez jakis czas bedzie funkcjonowalo rownolegle. Dziekuje.

Posted

Andre, co z tym nr.konta?????????????
ja wysłałam pieniążki 17 listopada na stary numer.Nie wiem czy dojdą????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

monia, luz. poki co dzialaja oba konta rownolegle, takze Twoja wplata napewno dotrze. po prostu na przyszlosc prosze wszystkich o uzywanie juz tylko nowego, poniewaz konto w pocztowym bedzie funkcjonowalo tylko do konca roku. sorry za zamieszanie, ale tuz po tym, jak zdecydowalismy sie rok temu na bank pocztowy, to oni podniesli oplaty za prowadzenie konta

AM

• 2 weeks later...
Posted

wczoraj rozmawialem z opiekunem saby i nie zglaszal zadnych uwag co do niej, wiec zakladam, ze jest wszystko swietnie (rozmawialismy w sprawie innego porzuconego tam psiaka).

AM

• 2 weeks later...
Posted

chcialem Wam przedstawic rozliczenie finansowe z wplat, ale jest pewien problem z tytulami wplat. jesli ktos z Was dokonal wplaty ze wzgledu na dlugi Saby, a tytul byl ogolny na rzecz stowarzyszenia, to prosze na priv o info, abym mogl rozpoznac przelew i podziekowac za wplaty na Sabe.

AM

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :klacz: :klacz: :klacz:
Normalnie !!!!!!Super!!!!
Zdjecie mówi samo za siebie :B-fly: :B-fly:
Nie mogę, pije wodę z kranu :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Chyba trafiłą na swoje miejsce w życiu.
Nareszcie:loveu:

• 5 months later...