andre Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 co mnie bije? toz mowie, ze do domu, a nie na podworze :-) AM Quote
Monia70 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Wiem wiem , że do domku.I wiesz dobrze , że bardzo się cieszę.Juz jedną altanke i pare grządek sunia przerobila .Więc zcas na zamieszkane w domku :loveu: Mialo (i bylo) być smieszne z tą wiochą:cool1: :lol: :lol: :lol: Quote
supergoga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Jak dobrze byłoby, aby sunia miała wreszcie ten domek. Taka piękna jest. Mam nadzieję, że łańcuchem się nie skończy :mad: . Czekam z niecierpliwością na wieści. Quote
andre Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 bedziemy kontrolowac, don't worry. a ludzie sie nakrecili juz chyba na sunie, bo przed chwila Pan dzwonil do mnie i pytal kiedy dokladnie moga ja odebrac. AM ps. tylko poczatek rozmowy mnie rozwalil: "ja dzwonie w sprawie tej aborcji, co zona uzgadniala"... adopcja/aborcja - przejezyczenia bywaja dosyc zaskakujace :-) Quote
Monia70 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 AM ps. tylko poczatek rozmowy mnie rozwalil: "ja dzwonie w sprawie tej aborcji, co zona uzgadniala"... adopcja/aborcja - przejezyczenia bywaja dosyc zaskakujace :-)[/quote] Ło Jesuuuu, nie mogę ze śmiechu :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: , zaraz padnę !!! Super wyszło Aborcja-Adopcja :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: Jejku, byłoby cudownie dla suni.Ona jest naprawde piekna i subtelna .Kilka dni pracy nad nia i będzie superaśna.Normalnie lodzio-miodzio :loveu: :loveu: Quote
andre Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 mysle, ze duzo dobrej roboty zrobi przez ten tydzien Ewa z psiego hotelu - ona zna sie na psach, wiec troche juz ja zapewne ulozy. AM Quote
supergoga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Andre, ale Ci się Pan trafił - chciał za jednym zamachem adoptowac psa i zonę aborcji poddac (chyba że kogo innego :angryy: ). Transakcja wiązana. Pęknę ze śmiechu. Super że znalazłeś wreszcie domek dla sunieczki. Mamy nadzieje, że dobry będzie. Quote
Dina2 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Trzymam kciuki za sunię i z dziką rozkoszą pojadę na kontrolę;) Quote
supergoga Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Może nie na temat tej suni ale mam takie pytanie z allegro: Od: uczko@o2.pl witam mam pytanie czy w schronisku nie ma moze cocer spaniela masci takiej rudawej od 6 do 10 miesiecy ? poniewaz mialam maluszka ale zachorowal na parwowirose mimo iz walczylismy 2 tygodnie o jego zycie nie udalo sie . Bardzo bym chcialamiec takiego samego a na kupna nas nie stac psiaczka.A jesli chodzi o wiek to dlatego takiego poniewaz wirus nadal zyje w domu i mladziutki piesek byby skazany na ta chorobe. Może byście coś odpisali, bo ja nie wiem nic w temacie. A w sprawie suni, kciuki nadal zaciskam. Quote
andre Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 sg, ja poza schro, ale nie slyszalem o takowej. na gosie1 trzeba poczekac, bo tylko ona z tego grona ma jeszcze wstep. AM Quote
andre Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 sg, przenosze do watku o psiakach zielonogorskich - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1921666#post1921666 AM Quote
supergoga Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Sorry, Andre, ale jestem zdenerwowana Kają z Żor i nie mogłam z tego wszystkiego poszukać wątku ogólnego. Już tam napisałam Quote
andre Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 nic nie szkodzi, sam balaganie. podeslij mi prosze link do Kaji, bo po cichu przyznam, ze nie znam sprawy :( AM Quote
supergoga Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1921700#post1921700 Może znacie kogoś w rejonach Wałbrzycha. Ja już nawet łez nie mam i sił Quote
andre Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 przeczytalem, przykra bardzo sprawa, ale KOMPLETNIE NIKOGO nie znam chocby z okolic walbrzycha :-((( AM Quote
andre Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 jutro w poludnie zdjecie szwow, a po nim odbior suczki przez nowa rodzinke. AM Quote
supergoga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A ja czekam na potwierdzenie, kiedy usunąć sunię z netowych ogłoszeń. Quote
andre Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 szwy zdjete, wszystko dobrze sie zagoilo. w hotelu suczka byla "trudna", tzn. caly czas chodzila za opiekunka, co chwile tracala ja nosem, jakby chciala sie upewnic, czy to napewno ona, czy tylko jej hologram ;-) do tego jest szczekliwa, gdy zostaje sama. bardzo potrzebuje kontaktu z czlowiekiem. na szczescie w nowym domu ma miec ktoregos z domownikiw praktycznie 24h/dobe pod reka. do tego podworze, blisko las. Pan, ktory odbieral ja dzisiaj kolo 12.30 zapewnial, ze niczego jej nie zabraknie. mysle, ze bedzie dobrze, aczkolwiek ze sciaganiem aukcji moze wstrzymajmy sie jeszcze do pierwszych wiesci z nowego domu. AM Quote
Monia70 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 O Boziuchnu , czyli już pojechała . Chyba czuła zmianę , że tak chodziła za opiekunką.Przecież w ostatnim czasie tyle juz przeszła, tylu opiekunów zmieniła, że pewnie znów się boi. Ale jak ją widziałam to naprawde była radosna.Wiec mam nadzieje ,że po zaklimatyzowaniu się wszystko będzie dobrze !! I znów nie moge :drink1: :drink1: :drink1: bo idę na nockę:cool1: Oj , moja dola :razz: Ale za to się pocieszę za nowy domek suni :laola: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
andre Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 w 10 godzin po adopcji dostalem info i jestem w lekkim (pozytywnym) szoku :-) bardzo sie cieszymy ze saba jest z nami ,bardzo jest grzeczna i usluchana bardzo lubi dzieci jest taka za nami jakby byla tu bardzo dlugo a jest zaledwie pare godzin niewiem tylko dlaczego boij sie troche mezczyzn ale tu mysle ze jest jej dobrze cieszy sie caly czas kiedy nas widzi. AM Quote
supergoga Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Andre - to dobrze rokuje ślicznej suni. Ciesze się, że ma ten domek. Wierze, że dobry będzie. MUSI. Quote
Monia70 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Czy mamy jakies nowe zdjęcia Sabci?? Co u niej słychać? A zdjęcia??????????????????????? Quote
Recommended Posts