Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem wiem , że do domku.I wiesz dobrze , że bardzo się cieszę.Juz jedną altanke i pare grządek sunia przerobila .Więc zcas na zamieszkane w domku :loveu:
Mialo (i bylo) być smieszne z tą wiochą:cool1: :lol: :lol: :lol:

Posted

bedziemy kontrolowac, don't worry. a ludzie sie nakrecili juz chyba na sunie, bo przed chwila Pan dzwonil do mnie i pytal kiedy dokladnie moga ja odebrac.

AM

ps. tylko poczatek rozmowy mnie rozwalil: "ja dzwonie w sprawie tej aborcji, co zona uzgadniala"... adopcja/aborcja - przejezyczenia bywaja dosyc zaskakujace :-)

Posted

AM

ps. tylko poczatek rozmowy mnie rozwalil: "ja dzwonie w sprawie tej aborcji, co zona uzgadniala"... adopcja/aborcja - przejezyczenia bywaja dosyc zaskakujace :-)[/quote]

Ło Jesuuuu, nie mogę ze śmiechu :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: , zaraz padnę !!!
Super wyszło Aborcja-Adopcja :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:

Jejku, byłoby cudownie dla suni.Ona jest naprawde piekna i subtelna .Kilka dni pracy nad nia i będzie superaśna.Normalnie lodzio-miodzio :loveu: :loveu:

Posted

Andre, ale Ci się Pan trafił - chciał za jednym zamachem adoptowac psa i zonę aborcji poddac (chyba że kogo innego :angryy: ). Transakcja wiązana.
Pęknę ze śmiechu.
Super że znalazłeś wreszcie domek dla sunieczki. Mamy nadzieje, że dobry będzie.

Posted

Może nie na temat tej suni ale mam takie pytanie z allegro:

Od: uczko@o2.pl

witam mam pytanie czy w schronisku nie ma moze cocer spaniela masci takiej rudawej od 6 do 10 miesiecy ?
poniewaz mialam maluszka ale zachorowal na parwowirose mimo iz walczylismy 2 tygodnie o jego zycie nie udalo sie .
Bardzo bym chcialamiec takiego samego a na kupna nas nie stac psiaczka.A jesli chodzi o wiek to dlatego takiego poniewaz wirus nadal zyje w domu i mladziutki piesek byby skazany na ta chorobe.

Może byście coś odpisali, bo ja nie wiem nic w temacie.

A w sprawie suni, kciuki nadal zaciskam.

Posted

szwy zdjete, wszystko dobrze sie zagoilo.

w hotelu suczka byla "trudna", tzn. caly czas chodzila za opiekunka, co chwile tracala ja nosem, jakby chciala sie upewnic, czy to napewno ona, czy tylko jej hologram ;-) do tego jest szczekliwa, gdy zostaje sama. bardzo potrzebuje kontaktu z czlowiekiem.

na szczescie w nowym domu ma miec ktoregos z domownikiw praktycznie 24h/dobe pod reka. do tego podworze, blisko las. Pan, ktory odbieral ja dzisiaj kolo 12.30 zapewnial, ze niczego jej nie zabraknie. mysle, ze bedzie dobrze, aczkolwiek ze sciaganiem aukcji moze wstrzymajmy sie jeszcze do pierwszych wiesci z nowego domu.

AM

Posted

O Boziuchnu , czyli już pojechała .
Chyba czuła zmianę , że tak chodziła za opiekunką.Przecież w ostatnim czasie tyle juz przeszła, tylu opiekunów zmieniła, że pewnie znów się boi.
Ale jak ją widziałam to naprawde była radosna.Wiec mam nadzieje ,że po zaklimatyzowaniu się wszystko będzie dobrze !!
I znów nie moge :drink1: :drink1: :drink1: bo idę na nockę:cool1:
Oj , moja dola :razz:
Ale za to się pocieszę za nowy domek suni :laola: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

w 10 godzin po adopcji dostalem info i jestem w lekkim (pozytywnym) szoku :-)

bardzo sie cieszymy ze saba jest z nami ,bardzo jest grzeczna i usluchana
bardzo lubi dzieci jest taka za nami jakby byla tu bardzo dlugo a jest
zaledwie pare godzin niewiem tylko dlaczego boij sie troche mezczyzn ale tu
mysle ze jest jej dobrze cieszy sie caly czas kiedy nas widzi.

AM

• 4 weeks later...