Monia70 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Tak Dina2 , i niech czuwa nadal- szczególnie przyciagając Jej nowy , miłosny domek :loveu: Quote
Dina2 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Monia70 napisał(a):Tak Dina2 , i niech czuwa nadal- szczególnie przyciagając Jej nowy , miłosny domek :loveu: Inaczej być nie może;) Quote
Monia70 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Komu taka szczupła młoda, panienka? Ona jest naprawde cudowna. Ma dlugą, delikatną mordke i ciagły usmiech na twarzy:lol: Jej sierść jest w janym ciepło-biszkpotowym kolorze kolorze.szarości nie jest zbyt dużo. Ona wogóle jest subtelna .I jest młoda , i wogóle nie agresywna , skora do pieszczot, myziania i zabaw. Nikt nie zakochałsię w Niej? Quote
Monia70 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Zielona Góra w natarciu.Przypominamy się ślicznie:roll: Quote
Monia70 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Umieściłam sunię w ogłoszeniach w Karusku.Powinno się jutro ukazać. Andre, podałam Twoją kom. i maila. Mogłam :oops: ? Quote
andre Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 pewnie. i tak juz byla wiele razy publicznie podawana :-) AM Quote
andre Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 suczka zostania najprawdopodobniej w tym tygodniu wysterylizowana, zeby ulatwic adopcje. chcielismy poczekac na chetnego i tylko ja sfinansowac, ale byc moze ludzie podchodza z niedowierzaniem, takze postanowilismy przyspieszyc zabieg i zamiescic kolejne ogloszenia, platne. bylem u suczki wczoraj. jest naprawde strasznie energiczna i widac, ze cierpi w obecnej sytuacji. wiekszosc czesc dnia przebywa w kojcu, szczeka, skacze, dopomina sie kontaktu z czlowiek i ruchu. 3 spacery dziennie w domu zastepczym to nie jest zdecydowanie to, czego ona potrzebuje.... AM Quote
supergoga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Tak sobie po cichu liczyłam, że jednak sie unormuje. To naprawde pełna uroku suka z temperamencikiem, - ale młodość ma swoje prawa. Mam nadzieje, że jednak się uda z domkiem. W aukcji na allegro dla schroniska jest na pierwszej pozycji i na miniaturce. Może ja jeszcze osobno w inne portale powstawiać? Jak myślicie? Quote
andre Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 sgusia - jak to dla Ciebie nie jest obciazanie, to oczywiscie, ze tak. czym wiecej, tym lepiej. AM Quote
supergoga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Obciążenie straszne :lol: - będę leczyć odciski na siedzeniu od zasiadanego trybu zycia. Ale podoba mi sie sucz niezwykle - lubię takie trzpioty. Zaraz się wezmę. Quote
andre Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 bardzo energiczna - to trzeba koniecznie podkreslac, zeby trafila w rece, ktore te energie beda potrafily odpowiednio zuzyc. AM Quote
Monia70 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 supergoga napisał(a):.....będę leczyć odciski na siedzeniu .... Ciciu Gosieńko, toc masażu trzeba na obolałe siedzenie.Przeciez masz pewnie obok siebie jakies "ręce,które leczą":oops: A jak nie , to służę swoimi ;) :razz: Quote
Monia70 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A na karusku, doczytałam, że jak wysłaąłm ogłoszenie w piatek po południu to ukaze sie w pierwszy pracujacy dzień.Czekamy. Quote
supergoga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 oJ moNIU, WIESZ JAK TO JEST Z TYMI RĘKOMA KTÓRE LECZĄ - ODKĄD kASZPIROWSKI SIE NIE UDZIELA - TO RACZEJ SŁABO. bRAK TOTALNY. pRZYJDZIE MI LECZYĆ SIE SAMEJ LUB WIRTUALNIE PRZEZ cIEBIE. sUNIA JEST NA: Kup Sprzedaj, na aaaby, eurocity i 4łapy (to ostatnie miejsce zaraz wstawiam własnie). Jest super sunią. Ale coś taki zastój nadal...wqrrr:angryy: Quote
Monia70 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gosiu, ja z jednej stroby bardzo żałuje , że sunia nie jest w szprotawie. Raz , że troche mogłam ja mieć na oku, a jest naparwde przecudna no imiluśsinska mimo wigoru(cóż robi młodość;) )A po cichu maiałam nadzieję , ze przekonam rodzinkę ...ale niestety SZLABAN.Na 5 psa nikt sie nie godzi.Nawet TZ. Ja nawet teraz kota nie moge przeforsować,m chcoc kocurki byly u nas do niedawna 2 ( a psów było 5). Nie mam siły przebicia.Przebiły mnie Malinka i Tosia;) A chcesz Kaszpirowskiego?Znajdę Ci.Dla Ciebie wszystko!! Quote
supergoga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Może by się jakiś Kaszpirowski przydał :evil_lol: . Już sama nie wiem. A na pewno domki superaśne dla naszych psiaków by sie przydały. Quote
Monia70 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 No i jak nasza subtelna , młoda niunia się miewa? Zakochała sie już ktos w niej????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts