Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Komu taka szczupła młoda, panienka?
Ona jest naprawde cudowna.
Ma dlugą, delikatną mordke i ciagły usmiech na twarzy:lol:
Jej sierść jest w janym ciepło-biszkpotowym kolorze kolorze.szarości nie jest zbyt dużo.
Ona wogóle jest subtelna .I jest młoda , i wogóle nie agresywna , skora do pieszczot, myziania i zabaw.
Nikt nie zakochałsię w Niej?

Posted

suczka zostania najprawdopodobniej w tym tygodniu wysterylizowana, zeby ulatwic adopcje. chcielismy poczekac na chetnego i tylko ja sfinansowac, ale byc moze ludzie podchodza z niedowierzaniem, takze postanowilismy przyspieszyc zabieg i zamiescic kolejne ogloszenia, platne.

bylem u suczki wczoraj. jest naprawde strasznie energiczna i widac, ze cierpi w obecnej sytuacji. wiekszosc czesc dnia przebywa w kojcu, szczeka, skacze, dopomina sie kontaktu z czlowiek i ruchu. 3 spacery dziennie w domu zastepczym to nie jest zdecydowanie to, czego ona potrzebuje....

AM

Posted

Tak sobie po cichu liczyłam, że jednak sie unormuje. To naprawde pełna uroku suka z temperamencikiem, - ale młodość ma swoje prawa.
Mam nadzieje, że jednak się uda z domkiem. W aukcji na allegro dla schroniska jest na pierwszej pozycji i na miniaturce. Może ja jeszcze osobno w inne portale powstawiać? Jak myślicie?

Posted

Obciążenie straszne :lol: - będę leczyć odciski na siedzeniu od zasiadanego trybu zycia. Ale podoba mi sie sucz niezwykle - lubię takie trzpioty. Zaraz się wezmę.

Posted

supergoga napisał(a):
.....będę leczyć odciski na siedzeniu ....

Ciciu Gosieńko, toc masażu trzeba na obolałe siedzenie.Przeciez masz pewnie obok siebie jakies "ręce,które leczą":oops:
A jak nie , to służę swoimi ;) :razz:

Posted

oJ moNIU, WIESZ JAK TO JEST Z TYMI RĘKOMA KTÓRE LECZĄ - ODKĄD kASZPIROWSKI SIE NIE UDZIELA - TO RACZEJ SŁABO. bRAK TOTALNY. pRZYJDZIE MI LECZYĆ SIE SAMEJ LUB WIRTUALNIE PRZEZ cIEBIE.
sUNIA JEST NA: Kup Sprzedaj, na aaaby, eurocity i 4łapy (to ostatnie miejsce zaraz wstawiam własnie).

Jest super sunią. Ale coś taki zastój nadal...wqrrr:angryy:

Posted

Gosiu, ja z jednej stroby bardzo żałuje , że sunia nie jest w szprotawie.
Raz , że troche mogłam ja mieć na oku, a jest naparwde przecudna no imiluśsinska mimo wigoru(cóż robi młodość;) )A po cichu maiałam nadzieję , ze przekonam rodzinkę ...ale niestety SZLABAN.Na 5 psa nikt sie nie godzi.Nawet TZ.
Ja nawet teraz kota nie moge przeforsować,m chcoc kocurki byly u nas do niedawna 2 ( a psów było 5).
Nie mam siły przebicia.Przebiły mnie Malinka i Tosia;)

A chcesz Kaszpirowskiego?Znajdę Ci.Dla Ciebie wszystko!!