J_ulia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 hankasanok napisał(a):ja juz jestem zakochana!!!! po uszy!!!! :loveu::loveu::loveu: Jej po prostu nie da sie nie kochać!!!!! No nie da!!!! a potworek ciasteczkowy to jest, :shake: ciężko opisac ten przypadek, dużo psów lubi słodkie ale zeby tak sie slinic na widok słodyczy?! no tego to ja jeszcze nie widziałam wcześniej!!! To po części moja wina... przynajmniej jej obsesja na maślane ciasteczka... Quote
agnieszka32 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nauczyła się otwierać lodówkę??? To trzeba będzie dużą i mocną kłódkę sprawić :diabloti::evil_lol: Quote
hankasanok Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 agnieszka32 napisał(a):Nauczyła się otwierać lodówkę??? To trzeba będzie dużą i mocną kłódkę sprawić :diabloti::evil_lol: nie kuś!!!!! ;) ale mam nadzieje ze to te ciasteczka były szukane, przekonała sie że tam ich nie ma i nie bedzie buszowac po lodówce.....:lol: Quote
hankasanok Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 J_ulia napisał(a):To po części moja wina... przynajmniej jej obsesja na maślane ciasteczka... pewnie że Twoja!!!!!! :angryy:;) powinna mieć na imię CIASTUSIA!!!!! a ciasteczka maslane jej kupuje czasem, bo te psie to nie sa takie mniam dla Bellusi, chociaz wtroczy wszytkie słodycze, ciastka, czekoladki i placki z masą, nie jada tylko cukierków!!! choc tyle :cool3:!! Quote
J_ulia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 hankasanok napisał(a):pewnie że Twoja!!!!!! :angryy:;) powinna mieć na imię CIASTUSIA!!!!! Ciastuś już jest... zastanów się może to byłby dobry kompan dla Belli- Ciastusi ;) http://www.dogomania.pl/threads/187926-quot-Gro%C5%BAny-Ciastek-quot-bardzo-prosi-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu/page25 Quote
hankasanok Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 J_ulia napisał(a):Ciastuś już jest... zastanów się może to byłby dobry kompan dla Belli- Ciastusi ;) http://www.dogomania.pl/threads/187926-quot-Gro%C5%BAny-Ciastek-quot-bardzo-prosi-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu/page25 no nie! w tych ślepkach też mozna sie zakochać!!!! i nawet tak kolorystycznie by do Bellusi pasował ;), ale czy ja z kasa wydolę na słodycze przy takich ciastusiach?!;) no i Belluni trzeba byłoby zapytac, to ciężki orzech do zgryzienia jesli chodzi o inne psiaki w przypadku naszej małpki! a tak na prawde to na razie nie damy rady z drugim psiakiem ale w przyszłosci chciałabym żeby Bella miała towarzysza, na pewno sie zgłosze do Ciebie wtedy tylko musimy sie liczyć z cała procedurą zapoznawczą, z Bella nie będzie to takie proste no i z ewentualna porażką :-( Quote
Czaruś Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Haniu zastanów się :) bo taka okazja może już nie nastąpić he he he Ciastuś jest super (sama miałam z nim do czynienia), chodzi ładnie przy nodze, słucha się, wykonuje komendy i chce być blisko człowieka. Takiego go poznałam :) A powiem Ci....... że my też chcieliśmy jednego, później biedna Aria o mało nie wylądowałby na ulicy lub w schronie i nie wyobrażałam sobie innej sytuacji niż wzięcie jej do siebie. A był z nią problem na początku, miała 8 m-cy i jeszcze sikała w domu itd. itp. Ale nie żałujemy naszej decyzji i nie mogliśmy postąpić inaczej :) Zastanów się :) co dwie mordki to nie jedna, co cztery piękne oczka to nie dwa :) :) :) Quote
katarzyna005 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ciastuś przejechał długą drogę z podkarpacia na śląsk. Jest bardzo kochany, lubi ludzi. Gdybyś miała jakiś dobry domek dla niego to napisz. On zdecydowanie zasługuje na miłość. A Ciacho jest z niego niezłe!!!!:evil_lol: Quote
hankasanok Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ARDNAS napisał(a):Haniu zastanów się :) bo taka okazja może już nie nastąpić he he he Ciastuś jest super (sama miałam z nim do czynienia), chodzi ładnie przy nodze, słucha się, wykonuje komendy i chce być blisko człowieka. Takiego go poznałam :) A powiem Ci....... że my też chcieliśmy jednego, później biedna Aria o mało nie wylądowałby na ulicy lub w schronie i nie wyobrażałam sobie innej sytuacji niż wzięcie jej do siebie. A był z nią problem na początku, miała 8 m-cy i jeszcze sikała w domu itd. itp. Ale nie żałujemy naszej decyzji i nie mogliśmy postąpić inaczej :) Zastanów się :) co dwie mordki to nie jedna, co cztery piękne oczka to nie dwa :) :) :) Alicja napisał(a):Oj ale Hanię kuszą Ciastusiem ;) kusicie, kusicie!!!! Niedobre Baby ;) katarzyna005 napisał(a):Ciastuś przejechał długą drogę z podkarpacia na śląsk. Jest bardzo kochany, lubi ludzi. Gdybyś miała jakiś dobry domek dla niego to napisz. On zdecydowanie zasługuje na miłość. A Ciacho jest z niego niezłe!!!!:evil_lol: widze, że ciacho nie złe, a te oczeta, takie kochane!!!! i pomysleć ze ja z podkarpacia gnałam 300 km po Belluchne a Ciastuś z podkarpacia na sląsk trafił!!! My na razie nie damy rady Cistusia przyjać, przynajmniej nie w tym roku :-(, ale za domkiem sie porozglądam obiecuję!!!!! Quote
hankasanok Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 musze Wam cos napisać!!!!! Dzisiaj odkryliśmy kolejny z leków Bellusi!!!! A ile sie przy tym osmialiśmy to nikt nie wie!!!!! :roflt::roflt:Chociaż jej biedaczce nie było do śmiechu!!! A mianowicie Bella boi sie LAMPY!!!! :crazyeye:Wyobrażacie sobie?! Andrzej rozbierał starą lampe, wiecie taka co się stawia na stoliku albo szafce wielkosci ok metra!!! Reakcja Belli? szok, szczekanie, chciała normalnie lampe pogryźć, zupełnie jak na odkurzacz reaguje!!!! no świr normalnie!!!!! z odkurzaczem moge zrozumieć, wiekszośc psów sie boi, no ewentualnie mógł ja ktoś bić rurą np., no ale żeby lampą?! Quote
zaba14 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 biedna lampki się boi... :D ale psy czasem mają dość dziwne fobie :D Quote
hankasanok Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 J_ulia napisał(a):"żaba" dla Hani ;) ojjjj!!!! Śliczna żabeńka :loveu::loveu: Zakochiwać sie ludziska i brać do domu!!!!!! zaba14 napisał(a):biedna lampki się boi... :D ale psy czasem mają dość dziwne fobie :D no nie?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bellusia wielka cwaniara na pieski sie rzuca, na kotki tak samo a lampki nocnej sie boi :lol: Quote
J_ulia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Co tam u nasze "Żabci"? Nadal urządza remanent lodówki ? Quote
hankasanok Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='J_ulia']Co tam u nasze "Żabci"? Nadal urządza remanent lodówki ? nie, na razie nie! na szczescie!!!! patrz Ciocia Julia jaką mamy ładna obróżkę!!! Quote
J_ulia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Moja "Żabcia" kofana:loveu::loveu::loveu: Quote
hankasanok Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 i wieczorna nuda...... ale Bellusia potrafi dopiąc swego, czasem jest upierdliwa..... Quote
agnieszka32 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Piękna obróżka! A gdzie to takie cudo można kupić? Quote
hankasanok Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 a tutaj jadłyśmy ciastuszka!!!! a co na polku zimno, brzydko to sobie troszke osłodziłyśmy!!!!! Quote
hankasanok Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='agnieszka32']Piękna obróżka! A gdzie to takie cudo można kupić? a tutaj, można nawet samemu pokombinować tak jak my! :razz: http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=138&t=2825 Quote
J_ulia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zdjęcia boskie hehe...http://img521.imageshack.us/img521/892/dscn1519d.jpg [quote name='agnieszka32']Piękna obróżka! A gdzie to takie cudo można kupić? Znana kolekcjonerka obróżek doceniła twój gust ;) Zgodzę się, że Bellunia wygląda w niej bardzo przystojnie :) Quote
hankasanok Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 sama tez sie potrafi bawić, tylko wtedy kombinuje jakby tu sznureczki rozwiązać, musze uważać zeby potem z nozyczkami za nią nie chodzic i nie odcinać qupska :evil_lol: Quote
hankasanok Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 i Bellusia w całej okazałości!!!!! tzw siad na luza!!! Quote
Recommended Posts