Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no Cioteczki, kubraczek do nas doszedł!!!!! Jest rewelacyjny:multi:!!!!! Bellunia przepiekna!!! Musze Wam powiedzieć ze Taks ma talent!!!!! Wieczorem wkleje zdjecia! same ocenicie!!!! Teraz już Bellusia w dopke nie zmarznie!!!!!

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']czyli kubraczek jest szyty .... myślałam że jakiegoś "gotowca" kupowałaś ... czekam na zdjęcia Bellusi

no pewnie że szyty!!!!! Wspomozemy biedne pieseczki a Bellunia w dupke nie będzie marznąc!!! :p
[quote name='zaba14']gdzie można zobaczyc kubraki od Taks ??

a kubraczki sa tutaj, bazarek jeszcze trwa!!!!! Zapraszam!!!!! kubraczki na prawde profesjonalne!!!!
http://www.dogomania.pl/threads/194257-psie-kubraki-quot-na-miarę-quot-do-31.10-na-3-cele

Posted

fioneczka napisał(a):
dzięki Haniu za link ... idę zamówić niuni qbraczek :)

nie ma sprawy!!!! kubraczek na prawde jest swietny!!!! zobaczysz wieczorkiem jak zdjecia wkleje! Naszym zmarzluchom bedzie w zime cieplusio, i nie zmokną!!!! ( bo mama natura to za wiele futerka im nie dała, najgorsze to te brzuchy - golasy ;), )

Posted

fioneczka napisał(a):
szkoda że bez kaptooorków ... takich z fooooterkiem :diabloti:

oj tam , po co KAPTORKI!!! czapeczke jej założysz :evil_lol: z daszkiem, żeby na oczka nie padało, najlepiej uszatke taka na zime!!!! Mój Jędrek ma taka na zime na ryby! ale w niej wyglada :lol::lol::lol:

Posted

J_ulia napisał(a):
Hehe świetnie wygląda :)
I gdzie tu Bella niby za gruba jest (jak mi ktoś ostatnio narzekał ;) )
Figura jak się patrzy, a może to czerń tak wyszczupla ...

no az taka to grubaśna nie jest, ale tłuściutka dupka sie jej zrobiła i cała reszta, można powiedziec ze jest w sam raz, a czern fakt wyszczupla, wygląda bardzo twarzowo w tym kubraczku, jak młoda kózka
:razz:
fioneczka napisał(a):
Bellusia ma płaszczyk :)
na jaką długość szyliście ?

niunia wygląda super :loveu:

ja chyba jednak zrezygnuję bo tego przodu nie ma ... choć jeszcze się zastanowię

qurka nie pamietam musiałabym gdzies te wymiary odszukać ale zmierzyłam ja tak jak tam kazano na pierwszej stronie!!!
Alicja napisał(a):
Ale Bellusia się stroi na zimę ;)

Kubraczek fajnisty :cool2: , tylko mi brakuje z przodu na klacie tego materiału .

no fakt mógłby być z przodu ale mysle ze w tym tez nie zmarznie, wazne ze brzuch - golas przykryty!!!;)

• 3 weeks later...
Posted

no mieli, ale jeszcze nie pojechali!
Przepraszamy najmocniej, za ta mała nieobecność, ostanio tyle ludzi przewija sie przez nasze mieszkanie ze nie bardzo may czas sie meldować wybaczycie ?!

tu pare zdjęć z naszego dzisiejszego spacerku, akurat udało nam sie miedzy jednym deszczykiem a drugim!

tak Bella chodzi na spacer, niestety niechec do psich przyjaciół mocno w niej siedzi i dlatego bez ,, garnka na twarzy" sie nie obejdzie

a tu już bez osprzetu, na lince niestey, za dużo piesków nad Sanem, a Bellusie kooorci jak je widzi za blisko!!!!

Posted

Spoczko ma kagańcor ;) przynajmniej może oddychać a nie jak mają psiaki maske ze skóry i potem mają kłopoty z oddychaniem ... Ozzulec ma podobny do Belluśkowego ;)

Posted

fioneczka napisał(a):
o mamooooo jaki kaganiec :crazyeye:

robi wrażenie Belluśka w nim ... oj robi

no niestey, ale uwierz mi wieksze robi wrażenie jak wywija wargi na drugą strone pokazuje całe uzębienie i skacze na innego psa i to nie żeby sie pobawić :shake:

J_ulia napisał(a):
Moja Belluchcna :):):)

A kaganiec to ma taki ,że ...wygląd w nim na BARDZO groźnego psa ;) Ale widać ,że bez problemu może w nim ziać :)

Alicja napisał(a):
Spoczko ma kagańcor ;) przynajmniej może oddychać a nie jak mają psiaki maske ze skóry i potem mają kłopoty z oddychaniem ... Ozzulec ma podobny do Belluśkowego ;)

długo szukałam dobrego kagańca, w tym moze wyglada troche groźnie ale najważniejsze ze jej nie przeszkadza w niczym, nie uwiera i tak jak mówicie moze spokojnie oddychać a w zimie dzieki plastkiowej kratce nie przymarznie ozorek do kaganca ! No i co najważniejsze nie ściagnie go sobie jakby co? wiecie co czesto widziałam bulki w kagańcach typu milczenie owiec, nabite kolcami i takimi tam gadzetami, powiem tyle biedne psiaki, najgorszy widok to lato jak sa upały :shake:, ludzie to czasem bez wyobraźni są!!!! Chociaż powiem Wam ze i tym kagańcem potrafi mocno uderzyc innego psa, miała juz taka sytuacje rzucila sie na nas bokserka która oczywiscie wg jej Pani nigdy nikomu nic nie zrobiła a Pani oczywiscie nie mogła pojąć co się Zośce stało wtedy, ale Belluchna uderzyła ja dwa razy kagankiem i Zoska uciekła!!! Tak więc na dłuższe spacery niestety Bellunia chodzi w kagańcu i tyle, jak je sie kiedyś odmieni stosunek do innych psów ( w co wątpię) to kaganiec też sciagniemy a założymy szmaciany na szyji zeby sobie wisiał, wiecie tak dla strazy miejskiej, kaganiec jest? ano jest! czemu na szyi a nie na pysiu? oj własnie sie sciagną, doprawdy nie wiem jakim sposobem!!!;)