hankasanok Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 fioneczka napisał(a):no to dobrze ze Bella wyrozumiała bo ja przy Monie zastanawiam się czy mój syn starym kawalerem nie zostanie ;) Wiesz, jesli chodzi o mojego brata to Bellunia poznała ich jako ,, zestaw" nowy wujek i nowa ciocia!!! którzy zreszta baaardzo ja rozpieszczali!!!! nie wiem jakby było gdyby najpierw był wujek a dopiero potem nowa ciocia!!!! Bella przy nowych kobietach jest czasem zaborcza, nawet o swoje miejsce na kanapie, moja kolezanke raz uszczypneła, nie mocno ale jednak, oczywiście na poczatku wszytsko było ok jak do nas przyszła, Bellunia nawet spała u niej na kolanach ( w połowie oczywiście, całe rude ciało sie nie zmieścilo) ale jak kolezanka poszła do toalety to już na swoje miejsce nie bardzo mogła uśiąść!!! Bellusie trzeba było zdecydowanie niestety wyprosic z kanapy :shake: Quote
hankasanok Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 wybaczcie naszza małą nieobecnosc ale wiecie... ślub w rodzinie a tu pare fotek Bellusia iście kanapowy pies... Quote
fioneczka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 nooo nas też na chwilkę wcięło ... czasu jakoś mało na wszystko :roll: http://img695.imageshack.us/img695/3922/dsc01050ya.jpg ... jakie ona robi niewinne minki :loveu::loveu: Quote
hankasanok Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 ..... i pies który za ciastko zrobi wszystko.... Quote
fioneczka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 http://img231.imageshack.us/img231/8108/dsc01066ad.jpg hahaha ... skąd ja to znam ... patrzenie prosto w oczy a raczej prosto w ciastko :evil_lol: Quote
hankasanok Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 ..... i pies który już najdał sie ciasteczkami.... Quote
hankasanok Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [quote name='fioneczka']http://img231.imageshack.us/img231/8108/dsc01066ad.jpg hahaha ... skąd ja to znam ... patrzenie prosto w oczy a raczej prosto w ciastko :evil_lol: dokładnie!!!!! i powiedz jak odmówić tego ciasteczka?:roll: Quote
hankasanok Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 fioneczka napisał(a):po jedzeniu czas na relaks :p dokładnie, uwielbiam ja wtedy tak sie mocno przytula, czasem az za mocno!!!! no i najgorsze jak zacznie chrapać!!!! trzeba telewizor podgłaśniać!!!!! ,, Bellusia jedzie wtedy traktorem"!!!!! Quote
fioneczka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 hankasanok napisał(a):dokładnie, uwielbiam ja wtedy tak sie mocno przytula, czasem az za mocno!!!! no i najgorsze jak zacznie chrapać!!!! trzeba telewizor podgłaśniać!!!!! ,, Bellusia jedzie wtedy traktorem"!!!!! heh, jak to mawiają "kto ma pszczoły, ten ma miód" ... u nas jest podobnie :evil_lol: Quote
hankasanok Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [quote name='fioneczka']heh, jak to mawiają "kto ma pszczoły, ten ma miód" ... u nas jest podobnie :evil_lol: to dobrze ze nie jestem osamotniona, mój Andrzej w nocy nie chrapie za to pies za niego nadrabia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... a z tym miodem to masz racje.... a wracając do niewinnych min to popatrz na ta... Quote
J_ulia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Moja śliczna kochana dziewczyneczka :iloveyou::iloveyou::iloveyou::loveu: Quote
zaba14 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 hej !! :) witamy się bo jeszcze mnie tutaj nie było :P sunia śliczna, bardzo ładne ma umaszczenie !! :) minki rzeczywiście robi niewinne .. :) wzrok i ciastko? znam to :D no i gdy wyjde z łóżka tylko do WC to moja od razu z swojego kojca wędruje pod kołdrę do mojego TZta :D tylko drzwi się za mną zamkną w pokoju hiih :) Quote
hankasanok Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 zaba14 napisał(a):hej !! :) witamy się bo jeszcze mnie tutaj nie było :P sunia śliczna, bardzo ładne ma umaszczenie !! :) minki rzeczywiście robi niewinne .. :) wzrok i ciastko? znam to :D no i gdy wyjde z łóżka tylko do WC to moja od razu z swojego kojca wędruje pod kołdrę do mojego TZta :D tylko drzwi się za mną zamkną w pokoju hiih :) witamy, witamy często zapraszamy ...a z tym łóżkiem to sie nie przejmuj, na poczatku Bellusia też miała nie wchodzić na kanape a o łóżku już nie wspomne, naq dzien dzisiejszy na kanapie ma swój kocyk, choc nie zawsze z niego korzysta a i do łóżka włazi, czeka tylko jak zasniemy a jak sie budze to mam przed soba albo spiacy wielki nos albo co gorsza cztery litery!!!!!:roll: Ba nasza Bella jak juz sypia w łóżku to tylko na poduszkach!!!!! Julia pewnie jak to przeczyta bedzie sie smiała i powie ,, a nie mówiłam!!!";) Quote
fioneczka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Haniu zapraszamy na wątek http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doceń-zwierza-swego-bo-mogłaś-mieć-gorszego?p=15364979&posted=1#post15364979 EDIT już tam trafiłaś :p ... ale ja sierotka mariola jestem :oops: Quote
zaba14 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No to macie agentkę ! :) nasza może wchodzić po meblach (ale założenie bylo inne :P ) ale w nocy śpi u siebie :) nad ranem przychodzi jak któreś z nas wychodzi z łóżka :) Quote
fioneczka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 nasza Mona śpi z nami a właściwie między nami :p wcześniej spała z nami Fionusia ... do ostatniego dnia swojego życia ... niektórzy wzdrygali się na samą myśl o jej stanie skóry ... a my przytulaliśmy Ją i co ranek zmienialiśmy pościel wcześniej spała z nami rottka Sarunia 60 kg (trochę ciasno było :p) ... która chrapała jak stary facet i bździła niemiłosiernie :roll: (czasem w zimie spaliśmy przy otwartych oknach bo inaczej się nie dało :roll:) wiem że tak być nie powinno ale jakoś nie mogę spokojnie zasnąć kiedy mam świadomość ze moja ukochana psinka nie spi ze mną ... i podziwiam tych którzy są konsekwentni i ich psiaki śpią w swoich prywatnych łóżeczkach ... dla mnie to niewykonalne jest bo ja mięczak jestem ;) Quote
hankasanok Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='zaba14']No to macie agentkę ! :) nasza może wchodzić po meblach (ale założenie bylo inne :P ) ale w nocy śpi u siebie :) nad ranem przychodzi jak któreś z nas wychodzi z łóżka :) [FONT=Times New Roman]hmyy, Bella też zaczynała od wchodzenia do łózka jak my go opuszczaliśmy, teraz ładuje sie jak tylko jest poscielone, oczywiście nie powiem ładnie prosi, robi baardzo proszaca mine a potem idzie jedna łapa, druga łapa, chwilke polezy w pozycji: pół Belluni na łóżku, pół na podłodze, potem trzecia łapa i czwarta, leży na brzezku łóżka wiesz, jakby chciała powiedziec : ,, ja tylko na chwilke, na brzezku poleze", a potem jak nikt nie wygania to łąduje sie w całości, pełna legalka!!!! [/FONT] [quote name='fioneczka']nasza Mona śpi z nami a właściwie między nami :p wcześniej spała z nami Fionusia ... do ostatniego dnia swojego życia ... niektórzy wzdrygali się na samą myśl o jej stanie skóry ... a my przytulaliśmy Ją i co ranek zmienialiśmy pościel wcześniej spała z nami rottka Sarunia 60 kg (trochę ciasno było :p) ... która chrapała jak stary facet i bździła niemiłosiernie :roll: (czasem w zimie spaliśmy przy otwartych oknach bo inaczej się nie dało :roll:) wiem że tak być nie powinno ale jakoś nie mogę spokojnie zasnąć kiedy mam świadomość ze moja ukochana psinka nie spi ze mną ... i podziwiam tych którzy są konsekwentni i ich psiaki śpią w swoich prywatnych łóżeczkach ... dla mnie to niewykonalne jest bo ja mięczak jestem ;) [FONT=Times New Roman]Asiu Bellunia juz tez spi w łóżku, ale zgadnij kto pierwszy wymiękł ze swoja konsekwencją i zaprosił ja do naszego łóżka?!! Nikt inny jak najwiekszy przeciwnik tewgo pomysłu - mój Jedrek!!![/FONT] Quote
fioneczka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='hankasanok'][FONT=Times New Roman]hmyy, Bella też zaczynała od wchodzenia do łózka jak my go opuszczaliśmy, teraz ładuje sie jak tylko jest poscielone, oczywiście nie powiem ładnie prosi, robi baardzo proszaca mine a potem idzie jedna łapa, druga łapa, chwilke polezy w pozycji: pół Belluni na łóżku, pół na podłodze, potem trzecia łapa i czwarta, leży na brzezku łóżka wiesz, jakby chciała powiedziec : ,, ja tylko na chwilke, na brzezku poleze", a potem jak nikt nie wygania to łąduje sie w całości, pełna legalka!!!! [/FONT] [FONT=Times New Roman]Asiu Bellunia juz tez spi w łóżku, ale zgadnij kto pierwszy wymiękł ze swoja konsekwencją i zaprosił ja do naszego łóżka?!! Nikt inny jak najwiekszy przeciwnik tewgo pomysłu - mój Jedrek!!![/FONT] hehehe .... powiedz Jędrkowi że go lubię ;) i ukochaj Belluśę od nas Quote
hankasanok Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 fioneczka napisał(a):hehehe .... powiedz Jędrkowi że go lubię ;) i ukochaj Belluśę od nas ok, powiem!!! Po prostu Tatus uległ urokowi, piekne bursztynowe oczka i mina Bellusiowa zrobiła swoje!!!! Quote
J_ulia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti: Bella + łóżeczko = Bella NA łóżeczku:cool3: Quote
hankasanok Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 J_ulia napisał(a):A nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti: Bella + łóżeczko = Bella NA łóżeczku:cool3: własnie czekałam na te słowa!!!!! przyznaję się!!!! TAK, MÓWIŁAŚ I TO NA SAMYM POCZATKU!!!!! Quote
fioneczka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 co tam u Was dziewczyny ? do piątku powinnam wiedzieć czy była jakaś odpowiedź na maila którego wysłał kierownik schroniska w dłużynie dam znać Quote
fioneczka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Haniu przepraszam za "zaśmiecenie" wątku ... ale pomoc potrzebna Astka Szanta ma szansę na DT i szybkie opuszczenie schroniska ... potrzebna pomoc !! http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc sunia ma szansę zamieszkać w DT u Agnieszki w Krakowie ... potrzeba kasy na karmę ... brakuje ok 80 zł stałych deklaracji ... pomóżcie ... proszę liczy się każda złotówka Quote
hankasanok Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 fioneczka napisał(a):co tam u Was dziewczyny ? do piątku powinnam wiedzieć czy była jakaś odpowiedź na maila którego wysłał kierownik schroniska w dłużynie dam znać Noo my właśnie wrócilismy z Bieszczad, taki tam krótki urlopik, niestety za duzo po naszych górkach nie pochodzilismy, okres łowiecki z psami wstep surowo wzbroniony do lasów, ale raz nam sie udało z samego rana:evil_lol::evil_lol:, nawet grzybki znaleźlismy!!!! fioneczka napisał(a):Haniu przepraszam za "zaśmiecenie" wątku ... ale pomoc potrzebna Astka Szanta ma szansę na DT i szybkie opuszczenie schroniska ... potrzebna pomoc !! http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc sunia ma szansę zamieszkać w DT u Agnieszki w Krakowie ... potrzeba kasy na karmę ... brakuje ok 80 zł stałych deklaracji ... pomóżcie ... proszę liczy się każda złotówka nie ma sprawy, postaram sie tez poszperac w skarbonce!!!! Quote
Recommended Posts