Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
no to dobrze ze Bella wyrozumiała bo ja przy Monie zastanawiam się czy mój syn starym kawalerem nie zostanie ;)

Wiesz, jesli chodzi o mojego brata to Bellunia poznała ich jako ,, zestaw" nowy wujek i nowa ciocia!!! którzy zreszta baaardzo ja rozpieszczali!!!!
nie wiem jakby było gdyby najpierw był wujek a dopiero potem nowa ciocia!!!!
Bella przy nowych kobietach jest czasem zaborcza, nawet o swoje miejsce na kanapie, moja kolezanke raz uszczypneła, nie mocno ale jednak, oczywiście na poczatku wszytsko było ok jak do nas przyszła, Bellunia nawet spała u niej na kolanach ( w połowie oczywiście, całe rude ciało sie nie zmieścilo) ale jak kolezanka poszła do toalety to już na swoje miejsce nie bardzo mogła uśiąść!!! Bellusie trzeba było zdecydowanie niestety wyprosic z kanapy :shake:

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
po jedzeniu czas na relaks :p

dokładnie, uwielbiam ja wtedy tak sie mocno przytula, czasem az za mocno!!!! no i najgorsze jak zacznie chrapać!!!! trzeba telewizor podgłaśniać!!!!! ,, Bellusia jedzie wtedy traktorem"!!!!!

Posted

hankasanok napisał(a):
dokładnie, uwielbiam ja wtedy tak sie mocno przytula, czasem az za mocno!!!! no i najgorsze jak zacznie chrapać!!!! trzeba telewizor podgłaśniać!!!!! ,, Bellusia jedzie wtedy traktorem"!!!!!

heh, jak to mawiają "kto ma pszczoły, ten ma miód" ... u nas jest podobnie :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']heh, jak to mawiają "kto ma pszczoły, ten ma miód" ... u nas jest podobnie :evil_lol:

to dobrze ze nie jestem osamotniona, mój Andrzej w nocy nie chrapie za to pies za niego nadrabia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
... a z tym miodem to masz racje....

a wracając do niewinnych min to popatrz na ta...

Posted

hej !! :)
witamy się bo jeszcze mnie tutaj nie było :P
sunia śliczna, bardzo ładne ma umaszczenie !! :) minki rzeczywiście robi niewinne .. :)
wzrok i ciastko? znam to :D

no i gdy wyjde z łóżka tylko do WC to moja od razu z swojego kojca wędruje pod kołdrę do mojego TZta :D tylko drzwi się za mną zamkną w pokoju hiih :)

Posted

zaba14 napisał(a):
hej !! :)
witamy się bo jeszcze mnie tutaj nie było :P
sunia śliczna, bardzo ładne ma umaszczenie !! :) minki rzeczywiście robi niewinne .. :)
wzrok i ciastko? znam to :D

no i gdy wyjde z łóżka tylko do WC to moja od razu z swojego kojca wędruje pod kołdrę do mojego TZta :D tylko drzwi się za mną zamkną w pokoju hiih :)

witamy, witamy
często zapraszamy
...a z tym łóżkiem to sie nie przejmuj, na poczatku Bellusia też miała nie wchodzić na kanape a o łóżku już nie wspomne, naq dzien dzisiejszy na kanapie ma swój kocyk, choc nie zawsze z niego korzysta a i do łóżka włazi, czeka tylko jak zasniemy a jak sie budze to mam przed soba albo spiacy wielki nos albo co gorsza cztery litery!!!!!:roll: Ba nasza Bella jak juz sypia w łóżku to tylko na poduszkach!!!!!

Julia pewnie jak to przeczyta bedzie sie smiała i powie ,, a nie mówiłam!!!";)

Posted

No to macie agentkę ! :)
nasza może wchodzić po meblach (ale założenie bylo inne :P ) ale w nocy śpi u siebie :) nad ranem przychodzi jak któreś z nas wychodzi z łóżka :)

Posted

nasza Mona śpi z nami a właściwie między nami :p
wcześniej spała z nami Fionusia ... do ostatniego dnia swojego życia ... niektórzy wzdrygali się na samą myśl o jej stanie skóry ... a my przytulaliśmy Ją i co ranek zmienialiśmy pościel
wcześniej spała z nami rottka Sarunia 60 kg (trochę ciasno było :p) ... która chrapała jak stary facet i bździła niemiłosiernie :roll: (czasem w zimie spaliśmy przy otwartych oknach bo inaczej się nie dało :roll:)

wiem że tak być nie powinno ale jakoś nie mogę spokojnie zasnąć kiedy mam świadomość ze moja ukochana psinka nie spi ze mną ... i podziwiam tych którzy są konsekwentni i ich psiaki śpią w swoich prywatnych łóżeczkach ... dla mnie to niewykonalne jest bo ja mięczak jestem ;)

Posted

[quote name='zaba14']No to macie agentkę ! :)
nasza może wchodzić po meblach (ale założenie bylo inne :P ) ale w nocy śpi u siebie :) nad ranem przychodzi jak któreś z nas wychodzi z łóżka :)

[FONT=Times New Roman]hmyy, Bella też zaczynała od wchodzenia do łózka jak my go opuszczaliśmy, teraz ładuje sie jak tylko jest poscielone, oczywiście nie powiem ładnie prosi, robi baardzo proszaca mine a potem idzie jedna łapa, druga łapa, chwilke polezy w pozycji: pół Belluni na łóżku, pół na podłodze, potem trzecia łapa i czwarta, leży na brzezku łóżka wiesz, jakby chciała powiedziec : ,, ja tylko na chwilke, na brzezku poleze", a potem jak nikt nie wygania to łąduje sie w całości, pełna legalka!!!!

[/FONT]

[quote name='fioneczka']nasza Mona śpi z nami a właściwie między nami :p
wcześniej spała z nami Fionusia ... do ostatniego dnia swojego życia ... niektórzy wzdrygali się na samą myśl o jej stanie skóry ... a my przytulaliśmy Ją i co ranek zmienialiśmy pościel
wcześniej spała z nami rottka Sarunia 60 kg (trochę ciasno było :p) ... która chrapała jak stary facet i bździła niemiłosiernie :roll: (czasem w zimie spaliśmy przy otwartych oknach bo inaczej się nie dało :roll:)

wiem że tak być nie powinno ale jakoś nie mogę spokojnie zasnąć kiedy mam świadomość ze moja ukochana psinka nie spi ze mną ... i podziwiam tych którzy są konsekwentni i ich psiaki śpią w swoich prywatnych łóżeczkach ... dla mnie to niewykonalne jest bo ja mięczak jestem ;)

[FONT=Times New Roman]Asiu Bellunia juz tez spi w łóżku, ale zgadnij kto pierwszy wymiękł ze swoja konsekwencją i zaprosił ja do naszego łóżka?!! Nikt inny jak najwiekszy przeciwnik tewgo pomysłu - mój Jedrek!!![/FONT]

Posted

[quote name='hankasanok'][FONT=Times New Roman]hmyy, Bella też zaczynała od wchodzenia do łózka jak my go opuszczaliśmy, teraz ładuje sie jak tylko jest poscielone, oczywiście nie powiem ładnie prosi, robi baardzo proszaca mine a potem idzie jedna łapa, druga łapa, chwilke polezy w pozycji: pół Belluni na łóżku, pół na podłodze, potem trzecia łapa i czwarta, leży na brzezku łóżka wiesz, jakby chciała powiedziec : ,, ja tylko na chwilke, na brzezku poleze", a potem jak nikt nie wygania to łąduje sie w całości, pełna legalka!!!!

[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Asiu Bellunia juz tez spi w łóżku, ale zgadnij kto pierwszy wymiękł ze swoja konsekwencją i zaprosił ja do naszego łóżka?!! Nikt inny jak najwiekszy przeciwnik tewgo pomysłu - mój Jedrek!!![/FONT]

hehehe .... powiedz Jędrkowi że go lubię ;)
i ukochaj Belluśę od nas

Posted

fioneczka napisał(a):
hehehe .... powiedz Jędrkowi że go lubię ;)
i ukochaj Belluśę od nas

ok, powiem!!! Po prostu Tatus uległ urokowi, piekne bursztynowe oczka i mina Bellusiowa zrobiła swoje!!!!

Posted

J_ulia napisał(a):
A nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti:

Bella + łóżeczko = Bella NA łóżeczku:cool3:

własnie czekałam na te słowa!!!!!
przyznaję się!!!!

TAK, MÓWIŁAŚ I TO NA SAMYM POCZATKU!!!!!

Posted

Haniu przepraszam za "zaśmiecenie" wątku ... ale pomoc potrzebna

Astka Szanta ma szansę na DT i szybkie opuszczenie schroniska ... potrzebna pomoc !!

http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc

sunia ma szansę zamieszkać w DT u Agnieszki w Krakowie ... potrzeba kasy na karmę ... brakuje ok 80 zł stałych deklaracji ... pomóżcie ... proszę

liczy się każda złotówka

Posted

fioneczka napisał(a):
co tam u Was dziewczyny ?

do piątku powinnam wiedzieć czy była jakaś odpowiedź na maila którego wysłał kierownik schroniska w dłużynie
dam znać

Noo my właśnie wrócilismy z Bieszczad, taki tam krótki urlopik, niestety za duzo po naszych górkach nie pochodzilismy, okres łowiecki z psami wstep surowo wzbroniony do lasów, ale raz nam sie udało z samego rana:evil_lol::evil_lol:, nawet grzybki znaleźlismy!!!!

fioneczka napisał(a):
Haniu przepraszam za "zaśmiecenie" wątku ... ale pomoc potrzebna

Astka Szanta ma szansę na DT i szybkie opuszczenie schroniska ... potrzebna pomoc !!

http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc

sunia ma szansę zamieszkać w DT u Agnieszki w Krakowie ... potrzeba kasy na karmę ... brakuje ok 80 zł stałych deklaracji ... pomóżcie ... proszę

liczy się każda złotówka

nie ma sprawy, postaram sie tez poszperac w skarbonce!!!!