Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A co tam u Belli? ;) :)

a u Belli jak to u Belli, zaczyna życ dziewczyna w koncu! :multi:mrozy sie skonczyły i jak nie pada to chetnie wreszcie spaceruje!
dzisiaj np. nad Sanem chciała uśmiercic biedna kaczke, która tak sie starała przetrwac te wielkie mrozy....... co za zwierzak :roll:
Przez ten brak czasu ostanio chyba cos mi sie zaniedbał wątek moje córuni, sama sobie chyba manto spuszcze :mad:
moze w weekend uda mi sie pstryknąc pare fotek!

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na bazarek dla Nero

tym razem oferuje Wam

PYSZNE I ZDROWE OLEJE Z PIERWSZEGO TŁOCZENIA!!!!

[FONT=Times New Roman]Oleje surowe jadalne tłoczone metodą na zimno![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Podstawę do produkcji olejów stanowi wysokiej jakości zdrowe, czyste i dojrzałe ziarno.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dzięki wytłaczaniu na zimno ( bez filtrowania, rafinacji, ulepszaczy oraz chemicznych konserwantów) produkty zachowują właściwości zapachowe, smakowe oraz naturalną barwę.[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/224715-PYSZNE-I-ZDROWE-Oleje-z-pierwszego-tłoczenia-dla-Nero-do-28.03!!!?p=18839088#post18839088

Nadmienie ze sama uzywam te własnie oleje i nie zamieniłabym ich na żaden rafinowany, choc o wiele tanszy! Belluska pije olej lniany, dostaje do żarełka.

• 1 month later...
Posted

wpadłam troche kurze poscierac na watku mojej Belluchny...i pajeczyny pozbierac.......

Moze jeszcze czasem ktos nas odwiedza, wiec powiem tak troszke po cichu ze w koncu bedziemy miały wizyte poadopcyjna!:evil_lol:, juz My z Belluchną ładnie ciotke Julke przywitamy:cool3:

Posted

J_ulia napisał(a):
Ja Ci dam skandal... Haniu uważaj, uważaj... Mało, który dom był (i jest) pod taką lupą jak Twój :diabloti:

ha ha ha, Ty mnie tu nie starsz co to za lupa na odległosc,;) przyjezdzaj i zobacz ta diablice swoja!!!!!!Toz to czort wcielony! a nie piekna psia dama jak ja na poczatku okreslano!:evil_lol: Moje kochane słoneczko , moja krew :diabloti::evil_lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Biedny pies:diabloti:;);)
Można liczyć na jakieś fotki?:loveu:

jaki biedny pies? to ja tu jestem biedna!!!!!! a jak ja jestem biedna przez Belluske, to ......potem Belluska jest biedna :cool3:;):evil_lol:

a fotki na pewno beda, no chyba ze Julka cenzure nałoży.......

• 4 weeks later...
Posted

A pozniej ludzie gadają ze amstaw to "ta" grosna rasa ...czasami to moja Fila zachowuje sie grozniej haha...powiem szczerze ze Bellusia jest wspaniałą opiekunką dla mojej kochanej wariatki, no coz przeciez to jej szczenior

Posted

ooooo raaaany !!!!!!!!!!!!!! :crazyeye:
Bellunia moja śliczna !!! tyle czasu fot nie było że już myślałam że Cię Hania na weki przerobiła ;)

mała Filka jest śliczna a z Bellusi jestem dumna, że jej kłaki z pyśka nie wystają ;)

Posted

[quote name='Ewelinasanok']A pozniej ludzie gadają ze amstaw to "ta" grosna rasa ...czasami to moja Fila zachowuje sie grozniej haha...powiem szczerze ze Bellusia jest wspaniałą opiekunką dla mojej kochanej wariatki, no coz przeciez to jej szczenior[/QUOTE]

To fakt, to wariatka a Bellusce to sie medal nalezy .....za cierpliwość!
:loveu:, NO I MAM DOWÓD ZE RUDZIELEC SZCZENIAKA ZAAKCEPTUJE :cool3:

Choc nie powiem, zaden pies nie ma prawa sie zblizyc do Filki, a juz o pokazaniu na nia zebów to mowy nie ma bo inaczej..... :mad:sie Bellusia BARDZO DENERWUJE
[quote name='fioneczka']ooooo raaaany !!!!!!!!!!!!!! :crazyeye:
Bellunia moja śliczna !!! tyle czasu fot nie było że już myślałam że Cię Hania na weki przerobiła ;)

mała Filka jest śliczna a z Bellusi jestem dumna, że jej kłaki z pyśka nie wystają ;)[/QUOTE]

ha, ha ha ......na weki to juz za stare miesko....ale Filusia hmmmmmm to juz inna bajka :cool3::evil_lol:;)
tylko jeszcze troszke niech urosnie......

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='lula2010']piekna ,szczesliwa astunia :lol: moje 3 sunie pozdrawiaja :eviltong:

my także pozdrawiamy i witamy u nas :p

a tutaj foto z dzisiaj

w drodze powrtotnej od Pana doktora......we dwie zawsze raźniej.........i Pan doktor nie taki straszny ;):evil_lol:

Posted

Moja Filunia w szpitalnym stroju :)) ale i tak jest kochana ...a Bellunia pocieszała cały czas swojego szczeniaczka w biedzie hahaha...Pan wet ma dobre podejście wiec dziewczynki sie go nie boją...Bardziej to my Haniu sie zmachałyśmy prowadząc te dwie panny juz mnie rece bolały od tego ciągnięcia przez Filusie...no ale to przecież nasze córunie.

• 4 months later...
Posted (edited)

...co byscie nie pomyślały ze utłukłam wrednego małpiszona to pokazemy Wam największego naszego skarba co go znlazła sobie Belluska na spcerze..........

Edited by hankasanok
Posted

karolciasz28 napisał(a):
Skarb wymiata nie ma co :) Świetne psisko!
Dawno Cię Haniu nie było na dogo! Jak tam sytuacja sanockich psin??

ano nie było, ja tak tylko z doskoku :oops:, czasu brakuje.....

a psiny, no cóż w wakacje i chociaż sie skończyły to my mamy pełny stan, na 9 naszych skromnych boksów miałyśmy jeszcze 7 dni temu 16 psów! to jakis koszmar! teraz kilka znalazło domy, mam nadzieje ze zapoczątkowały dobra passę i ten worek sie troche rozwiąże. Postaram sie jak najszybciej uzupełnić nasz watek i wrzucić psiaki które aktualnie szukaja domów, dobrze ze mamy jeszcze Mati i na bieżąco wrzuca psiaki na fb

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Haniu masz mojego maila? Podsyłaj mi psiaki, będę w miarę możliwości ogłaszać.
Przepraszam, że na wątku Belli, ale tak jakoś wyszło. ;)

no cos Ty, a od czego jest watek Beluski, maila mam ale mozesz mi przesłac na wszelki wypadek jeszcze raz? :p a psiaki przesle i zgóry dziekuje za ogłoszenia, jestes kochana i niezastapiona:loveu:

Posted

hankasanok napisał(a):
no cos Ty, a od czego jest watek Beluski, maila mam ale mozesz mi przesłac na wszelki wypadek jeszcze raz? :p a psiaki przesle i zgóry dziekuje za ogłoszenia, jestes kochana i niezastapiona:loveu:

To dobrze, wyściskaj psicę za to ;). No już Haniu bez przesady proszę! :oops::oops:;)

• 7 months later...