Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

kasiapsiaki napisał(a):
piękna ta Wasza Belunia...:) ale przydałby jej się towarzysz:D

ha, ha, ha!!!! żarty sie Ciebie trzymaja!

Ona tak tylko ładnie i niewinnie wyglada! a z drugim psim kolegą ( których ma dokładnie az 4) to potrafi tylko EWENTUALNIE iśc na spacer, bo zabawa to juz raczej wykluczona jest, znaczy trawa jakies 5 min, potem to juz siwy dym!!!!!! ZOŁZA RUDA!!!!!

Edited by hankasanok
Posted

kasiapsiaki napisał(a):
też mam taką rudą małpeczkę na dożywotniej opiece...też nie toleruje innych psów...Rude wredne:)

dokładnie rude to rude, ALE JAKIE KOFANE!!!!!!! TOŻ TO NASZE NAJWIEKSZE SZCZESCIE !!!!!!

Posted

kasiapsiaki napisał(a):
też mam taką rudą małpeczkę na dożywotniej opiece...też nie toleruje innych psów...Rude wredne:)

dokładnie rude to rude :roll:, ALE JAKIE KOFANE :loveu:!!!!!!! TOŻ TO NASZE NAJWIEKSZE SZCZESCIE !!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Julia Wielogorska napisał(a):
kofane kofane a ja kocham w Lizuni mojej ta mała agresywnosc hehehe. a co? nie bedzie jakis byle jaki chlopak ja zaczepial. Ona tylko kocha Neonka :)

a Bellcia tylko swych rodzicow :)

dobrze powiedziane Julka!

A co do Lizuni, to wiesz w koncu TEZ RUDA!!!!!:razz::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='fioneczka']no i dlaczego tu nie ma zdjęć ?
chcemy Belluśkę widzieć ... migiem :)[/QUOTE]

NO WIEM, WIEM :oops: juz cosik wrzuce....., co bys nie myslała ze sie rudej na wiosne pozbyłam :evil_lol:

Posted

a pamietacie to zdjęcie?

Tym którzy nie wiedza, to powiem ze to jedno ze zdjec któro było umieszczone w ogłoszeniach jak Belluska jeszcze szukała domku....

ten jezyk juz tak jej został......:evil_lol:

Posted

...i bardziej aktualne zdjecia, robione jakies półtora tygodnia temu.....

.....a taki widok zastałam ostanio jak wróciłam z pracy.......:crazyeye:

na pytanie co jej jest otrzymałam odpowiedz od TŻ ze Belluska zmarzła......na spacerze......:roll:

TŻ dba o Belluske......

...a wczesniej było tak........

....a mnie osądzaja ze przesadzam......

Posted

[quote name='karolciasz28']Haniu jak zmarzła to zmarzła, nie ma co dyskutować:cool3::lol:.

ta jasne! Ona to troche kłamczucha jest, bo lubi jak ktos sie nad nia lituje.:cool3:Wykorzystywacz jeden!
Widziałas kiedys psa który przez całą zime maszeruje na 3 łapach! bo w 4 mu zimno!:roll:

a poduszka to moja jest!!!!Ona ma swoje!!!!

Posted

[quote name='hankasanok']ta jasne! Ona to troche kłamczucha jest, bo lubi jak ktos sie nad nia lituje.:cool3:Wykorzystywacz jeden!
Widziałas kiedys psa który przez całą zime maszeruje na 3 łapach! bo w 4 mu zimno!:roll:[/QUOTE]
Haha cwaniara jedna. Suczka mojej babci jak tylko wyjdzie na mróz to przebiera łapkami, żeby jej przypadkiem nie zmarzły.:cool3:

Posted

[quote name='karolciasz28']Haha cwaniara jedna. Suczka mojej babci jak tylko wyjdzie na mróz to przebiera łapkami, żeby jej przypadkiem nie zmarzły.:cool3:[/QUOTE]

...no wdzisz, ja nie kłamie! Takie typy sie zdazają TO KOMBINATORKA JEST.....

dobrze ze nie ona jedna :evil_lol:

[quote name='karolciasz28']Na cudzej może wygodniej.:razz:;)[/QUOTE]

......hmmm, musze zobaczyc w takim razie jak sie spi na Bellusiowych :evil_lol:

• 2 weeks later...