kasiapsiaki Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 piękna ta Wasza Belunia...:) ale przydałby jej się towarzysz:D Quote
hankasanok Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 (edited) kasiapsiaki napisał(a):piękna ta Wasza Belunia...:) ale przydałby jej się towarzysz:D ha, ha, ha!!!! żarty sie Ciebie trzymaja! Ona tak tylko ładnie i niewinnie wyglada! a z drugim psim kolegą ( których ma dokładnie az 4) to potrafi tylko EWENTUALNIE iśc na spacer, bo zabawa to juz raczej wykluczona jest, znaczy trawa jakies 5 min, potem to juz siwy dym!!!!!! ZOŁZA RUDA!!!!! Edited February 6, 2012 by hankasanok Quote
kasiapsiaki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 też mam taką rudą małpeczkę na dożywotniej opiece...też nie toleruje innych psów...Rude wredne:) Quote
hankasanok Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 kasiapsiaki napisał(a):też mam taką rudą małpeczkę na dożywotniej opiece...też nie toleruje innych psów...Rude wredne:) dokładnie rude to rude, ALE JAKIE KOFANE!!!!!!! TOŻ TO NASZE NAJWIEKSZE SZCZESCIE !!!!!! Quote
hankasanok Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 kasiapsiaki napisał(a):też mam taką rudą małpeczkę na dożywotniej opiece...też nie toleruje innych psów...Rude wredne:) dokładnie rude to rude :roll:, ALE JAKIE KOFANE :loveu:!!!!!!! TOŻ TO NASZE NAJWIEKSZE SZCZESCIE !!!!!! Quote
Julia Wielogorska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 kofane kofane a ja kocham w Lizuni mojej ta mała agresywnosc hehehe. a co? nie bedzie jakis byle jaki chlopak ja zaczepial. Ona tylko kocha Neonka :) a Bellcia tylko swych rodzicow :) Quote
hankasanok Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Julia Wielogorska napisał(a):kofane kofane a ja kocham w Lizuni mojej ta mała agresywnosc hehehe. a co? nie bedzie jakis byle jaki chlopak ja zaczepial. Ona tylko kocha Neonka :) a Bellcia tylko swych rodzicow :) dobrze powiedziane Julka! A co do Lizuni, to wiesz w koncu TEZ RUDA!!!!!:razz::evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Czemu ja dopiero tutaj trafiłam to nie wiem, ale poczytam i będę śledzić :) Haniu cudna sunia!:loveu: Quote
fioneczka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 no i dlaczego tu nie ma zdjęć ? chcemy Belluśkę widzieć ... migiem :) Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='fioneczka']no i dlaczego tu nie ma zdjęć ? chcemy Belluśkę widzieć ... migiem :)[/QUOTE] NO WIEM, WIEM :oops: juz cosik wrzuce....., co bys nie myslała ze sie rudej na wiosne pozbyłam :evil_lol: Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Wykopałam pare starych zdjęć, jeszcze z późnej jesieni ULUBIONE MIEJSCE OBSERWACYJNE BELLUCHNY NAD SANEM Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 a pamietacie to zdjęcie? Tym którzy nie wiedza, to powiem ze to jedno ze zdjec któro było umieszczone w ogłoszeniach jak Belluska jeszcze szukała domku.... ten jezyk juz tak jej został......:evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 No, no świetna miejscówka, a jęzor cudny!:lol: Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 ...i bardziej aktualne zdjecia, robione jakies półtora tygodnia temu..... .....a taki widok zastałam ostanio jak wróciłam z pracy.......:crazyeye: na pytanie co jej jest otrzymałam odpowiedz od TŻ ze Belluska zmarzła......na spacerze......:roll: TŻ dba o Belluske...... ...a wczesniej było tak........ ....a mnie osądzaja ze przesadzam...... Quote
karolciasz28 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Haniu jak zmarzła to zmarzła, nie ma co dyskutować:cool3::lol:. Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='karolciasz28']Haniu jak zmarzła to zmarzła, nie ma co dyskutować:cool3::lol:. ta jasne! Ona to troche kłamczucha jest, bo lubi jak ktos sie nad nia lituje.:cool3:Wykorzystywacz jeden! Widziałas kiedys psa który przez całą zime maszeruje na 3 łapach! bo w 4 mu zimno!:roll: a poduszka to moja jest!!!!Ona ma swoje!!!! Quote
karolciasz28 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='hankasanok']ta jasne! Ona to troche kłamczucha jest, bo lubi jak ktos sie nad nia lituje.:cool3:Wykorzystywacz jeden! Widziałas kiedys psa który przez całą zime maszeruje na 3 łapach! bo w 4 mu zimno!:roll:[/QUOTE] Haha cwaniara jedna. Suczka mojej babci jak tylko wyjdzie na mróz to przebiera łapkami, żeby jej przypadkiem nie zmarzły.:cool3: Quote
karolciasz28 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='hankasanok'] a poduszka to moja jest!!!!Ona ma swoje!!!! Na cudzej może wygodniej.:razz:;) Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='karolciasz28']Haha cwaniara jedna. Suczka mojej babci jak tylko wyjdzie na mróz to przebiera łapkami, żeby jej przypadkiem nie zmarzły.:cool3:[/QUOTE] ...no wdzisz, ja nie kłamie! Takie typy sie zdazają TO KOMBINATORKA JEST..... dobrze ze nie ona jedna :evil_lol: [quote name='karolciasz28']Na cudzej może wygodniej.:razz:;)[/QUOTE] ......hmmm, musze zobaczyc w takim razie jak sie spi na Bellusiowych :evil_lol: Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 zobacz tutaj...... nadmienię ze wtedy mieliśmy sprzatać! RAZEM! TZ. I JA!!!!!! .......i sprzatała! JA!!!! Córeczka Tatusia zero pozytku! Z żadnego!!!! Quote
hankasanok Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 ZAPRASZAM NA BAZAREK MYDEŁKOWY! http://www.dogomania.pl/threads/223964-Szybki-bazarek-mydełkowy-na-hotelik-dla-Nero!-Do-08.03 O PODRZUCANIE RÓWNIEZ! Quote
hankasanok Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 i na naszym watku zaprosze na bazarek Nerusia!!!! Wspaniałe serwety, obrusy - rękodzieło-każda jedyna w swoim rodzaju !!! http://www.dogomania.pl/threads/2246...3#post18826533 Quote
Recommended Posts