Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

J_ulia napisał(a):
A dziewczynce w tych górach nie było za zimno? brrr....

na poczatku maszerowała z ,,...motylem.." ;), potem sie troche pozrozbieralismy bo pod ,,górke" idąc zrobiło nam sie za ciepło! :p

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']wycieczkowania to wam zazdroszczę
widoki cudowne ... ale nie ma piękniejszego miejsca niż góry
z Belluśki to się "stary traper" zrobił ;) ... musicie jej buty trekingowe kupić ;)
nawet znalazłam o takie http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5202

http://img214.imageshack.us/img214/6043/img0097crc.jpg hahaha skąd ja to znam :)

ze ślązaczki sie góralka robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chyba sie zastanowie nad tymi butami, przynajmniej łapisków nie trzeba bedzie szorowac tak mocno :evil_lol:

a tak powaznie najpierw to jej pozadne szelki musze kupic, takie jak Moniasta ma, szerokie, tylko nie wiem jak ja namówie do noszenia takowych!? :hmmmm:, a o butach to juz nawet nie wspomne!

Posted

:cool3: Daj Bellcie do cioci Julii hehhehehee............:cool3:
Neo sie uwielbia ubierac, przebierac a Lizka juz tez
Nosza moje koszulki i biegaja po domu szczesliwe z sasiadki corka:lol:
Okazało sie ze Lizunia kocha dzieci i mozna z nia robic wszystko;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

jago!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tyle mnie nie było na watku dziecinki mojej! :oops::oops::oops:
normalnie doba to za krótka ostanio bywa.......

postarmy sie troche fotasów porobic w swieta i wkleic żebyscie nie mysały ze sie rudej pozbyłam i milcze teraz....!!!!!
....chociaz czasem chetnie bym z niej prezent komus zrobiła........:cool3::evil_lol:;)

Posted

hankasanok napisał(a):
jago!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tyle mnie nie było na watku dziecinki mojej! :oops::oops::oops:
normalnie doba to za krótka ostanio bywa.......

postarmy sie troche fotasów porobic w swieta i wkleic żebyscie nie mysały ze sie rudej pozbyłam i milcze teraz....!!!!!
....chociaz czasem chetnie bym z niej prezent komus zrobiła........:cool3::evil_lol:;)

:shake: my tez mało czasu mamy i na watku dzieci swych nie bywam:shake:
Haniu trzeba to naprawic:p

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']:shake: my tez mało czasu mamy i na watku dzieci swych nie bywam:shake:
Haniu trzeba to naprawic:p

a no mało, i to ,, mało czasu" to z wiadomych powodów jest, zresztą Tobie Julka ten czas z tego co wiem zabieraja tak jak i mi te wszystkie bidaki! ale nasze nowe postanowienie w nowym roku:... poprawa!!!!! no chyba ze znowu czas pochłonii z przytulisk i schronisk....

[quote name='Alicja']A myślałam ze na bazarku Bellcię oddałaś :):evil_lol:

nie Ala, ale czasem tak daje w du....., ze chetnie bym ja wystawiła, tylko ze pewnie zaraz by wróciła i za przesyłke musiałabym zwracac..... sie nie opyla taki interes :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pozatym TŻ by mnie zamordował ......i moja mama też!!!!! a ja suma sumarum umarłabym z tesknoty wiec chyba powiem ze ten czasem wredny egzeplarz NIE NA SPRZEDAŻ!!!!!

Posted

[quote name='fioneczka']Haniu i Wam choineczkę podrzucę ... wesołych Świąt

[quote name='Alicja']u mnie są życzonka

i czekam na fotki poświąteczne

dziekuje Wam bardzo ja tez choc ,,po swiatecznie " ale jak najbardziej szczerze wiecie.......że Wam zycze! Wszystkiego naj, naj, naj....lepszego.

a fotek pare mam jak tylko wyskrobie troszke czsu to wrzuce,

Posted

hankasanok napisał(a):
no to jak Ty Ala czekasz to ja pewnie juz za bardzo sie nawet nie mam jak wykrecic........pod karą:mad:;)

zdjecia beda! na 100%:p

spoko ...aż taka okropna nie jestem :grins:

Posted

i pare obiecanych fotek,

[quote name='Alicja']A myślałam ze na bazarku Bellcię oddałaś :):evil_lol:

........co by Niektórzy nie mysleli ze Belluska na bazarku upchnieta.....;););)

....,,daj czekoladkę z choinki......"

świateczna piątka

........popilnuje stołu........

....pokusa zbyt silna.......daj kiełbaskę.......

....albo Ty daj.........

• 4 weeks later...
Posted (edited)

BELLUNIA i FILUNIA

czyli Bella cierpliwa :evil_lol:

[video=youtube;s2KJL-neL-U]http://www.youtube.com/watch?v=s2KJL-neL-U&feature=BFa&list=UL-215748at24&lf=mfu_in_order[/video]

tylko nie wiem jak obrócić ten film :oops:

Belluchna to mnie czasem zadziwia!!!!!! Nie chciała chapsnąc małej Filusi, tym bardziej ze to szczenior i to baski na dodatek! czasem tylko ja odgoni jak Fila jest ze tak powiem za bardzo ,,upierdliwa " i podgryza ciotke Belluske za bardzo!:evil_lol:

Edited by hankasanok
Posted

Hello witam wszystkie ciotki jest i ciocia Ewelinka... muszę sie wypowiedzieć bo normalnie Bellusia mnie zachwyca...ona wie ze Filusia to cioci sunia i dlatego pewnie ją znosi :P bo tak szczerze to Filusia jest upierdliwa i mecząca ale i tak bardzo ja kocham i nie wyobrażam sobie zycia ani bez filusi ani bez bellusi :))

Posted

noooo jestem dumna z Belluni ... BRAWO!!

Ewelina cóż to za ślicznota maleńka ? słodycz sama !!

a Moniś poznała dziś Rikę, 7 miesięczną astkę adoptowaną w wrocławskiego schronu ... i mała próbowała spuścić Monie manto :oops:
dostała kilka razy w łepetynę łapskiem Monki ale bez skutku :stupid: kamikadze

Posted

Ewelinasanok napisał(a):
Hello witam wszystkie ciotki jest i ciocia Ewelinka... muszę sie wypowiedzieć bo normalnie Bellusia mnie zachwyca...ona wie ze Filusia to cioci sunia i dlatego pewnie ją znosi :P bo tak szczerze to Filusia jest upierdliwa i mecząca ale i tak bardzo ja kocham i nie wyobrażam sobie zycia ani bez filusi ani bez bellusi :))

upierdliwa to mało powiedziane :evil_lol:;), dobrze ze Belluska młoda jest i ma jeszcze cierpliwośc do dzieci! ;) Mam nadzieje ze sie to nie zmieni jak Fila podrośnie......:p

fioneczka napisał(a):
noooo jestem dumna z Belluni ... BRAWO!!

Ewelina cóż to za ślicznota maleńka ? słodycz sama !!

a Moniś poznała dziś Rikę, 7 miesięczną astkę adoptowaną w wrocławskiego schronu ... i mała próbowała spuścić Monie manto :oops:
dostała kilka razy w łepetynę łapskiem Monki ale bez skutku :stupid: kamikadze

kamikadze...... one to maja w genach! :evil_lol:

A Moniśka guza nie ma? ;)