Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hankasanok']mówisz i masz! przed chwila robione, jeszcze ciepłe! STRACH SIE BAC ! AMSTAFFFFFFFF .........:roflt::roflt::roflt:

oooooo zamordowała, zeżarła a teraz śpi :diabloti: :eviltong:
Mona dziś dziabła naszego qmpla :oops:

[quote name='hankasanok']a co to szwajki :oops:

syry walące myszami :evil_lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
oooooo zamordowała, zeżarła a teraz śpi :diabloti: :eviltong:
Mona dziś dziabła naszego qmpla :oops:

nooo, zezarła! qulki z miski i kawałek pstraga :evil_lol:

Monie za qmpla trzeba futro przetrzepać! no ....chyba, że gosciu zawinił ;)

fioneczka napisał(a):
syry walące myszami :evil_lol:

a syry! obawiam sie ze skarpetki nic nie pomogą! zbyt ,,aromatyczne" te syry jej są :roll:

Posted

hankasanok napisał(a):

Monie za qmpla trzeba futro przetrzepać! no ....chyba, że gosciu zawinił ;)

no zawinił, przecież stał pod naszymi drzwiami i nie chciał wejść bo się spieszył ... a po tamtej str drzwi to obcy nie ;)

a tak poważnie to opie***ol dostała jak trzeba ... na smyczy ją miałam, wylazła i zaczęła merdać, tylko ludziom się wydaje, że jak pies merda to się cieszy a tu ups ... łapę wyciągnął (dobrze że otwartą dłonią w str japy) no to dziabła

Posted

fioneczka napisał(a):
no zawinił, przecież stał pod naszymi drzwiami i nie chciał wejść bo się spieszył ... a po tamtej str drzwi to obcy nie ;)

a tak poważnie to opie***ol dostała jak trzeba ... na smyczy ją miałam, wylazła i zaczęła merdać, tylko ludziom się wydaje, że jak pies merda to się cieszy a tu ups ... łapę wyciągnął (dobrze że otwartą dłonią w str japy) no to dziabła

no tak wiekszosc mysli ze jak merda to zaraz po twarzy bedzie lizał ....... a tu trzeba jeszcze patrzec JAK merda! Ale za teraz przynajmniej ten qmpel nauczył sie ze merdania psie tez są różne , zawsze to jakas forma edukacji, bolesna wiec na pewno zostanie zapamietana:p

Posted

[quote name='hankasanok']mówisz i masz! przed chwila robione, jeszcze ciepłe! STRACH SIE BAC ! AMSTAFFFFFFFF .........:roflt::roflt::roflt:

Taaaaaaaaaa pies mordorca :)

u mnie na osiedlu to jak idziemy z psami to tak rodzice dzieci nauczyli, ze jak bachory nas widza to do sciany sie przyklejaja :lol::lol::lol::lol:

masakra:p

inne psy nawet moga na plac zabaw wchodzic, ciekawy czy my mozemy hehehehe

Posted

Julia Wielogorska napisał(a):
Taaaaaaaaaa pies mordorca :)

u mnie na osiedlu to jak idziemy z psami to tak rodzice dzieci nauczyli, ze jak bachory nas widza to do sciany sie przyklejaja :lol::lol::lol::lol:

masakra:p

....rózne sa formy ocieplania budynkow mieszkalnych.......:roflt:, a tak powaznie to cała ta sytuacja swiadczy o inteligencji ich rodziców,wiesz niektórzy sa :stupid:

Julia Wielogorska napisał(a):
inne psy nawet moga na plac zabaw wchodzic, ciekawy czy my mozemy hehehehe

a po co Wam na plac zabaw, tam sa piaskownice i dzieciaki leja do piachu, to TAKIE NIEHIGIENICZNE, chyba nie chcesz ze by dzieciaki Twoje cos złapały:evil_lol:

Posted

hankasanok napisał(a):
....rózne sa formy ocieplania budynkow mieszkalnych.......:roflt:, a tak powaznie to cała ta sytuacja swiadczy o inteligencji ich rodziców,wiesz niektórzy sa :stupid:

a po co Wam na plac zabaw, tam sa piaskownice i dzieciaki leja do piachu, to TAKIE NIEHIGIENICZNE, chyba nie chcesz ze by dzieciaki Twoje cos złapały:evil_lol:

sie usmiałam :p przynajmiej tyle dzisiaj, po niebieskim jestem wyczerpana psychicznie:shake:

a masz 100% racje u nas to wszyscy prawie ała maja na osiedlu :evil_lol::evil_lol:
Ja nie mam normalnego dziecka tylko moje włochate:lol: to nie ktorzy dzien dobry mi pierwsi nie mowia bo ja na pewno smarkata i do tego nie wygladam na swoje lata;) tak mysle hehehehe

te baby czekaja , zebym pierwsza mowiła dzien dobry i co garsza:angryy: chłopy tez. Nawet na" Ty" mi jada. masakra:mad::mad:
a ja mam ich głepoko w poszanowaniu................:lol::lol:

moja wyrozumiałosc nie bawem sie skonczy i moj agresor ruszy do ataku:diabloti:

czekam tylko na odpowiedni moment:diabloti::diabloti:

Posted

razem z Beluska zapraszamy

[FONT=Times New Roman]ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA BAZAREK DLA ALBY![/FONT]

[FONT=Tahoma]watek ALby[/FONT]
[FONT=Tahoma]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=6701[/FONT]

[FONT=Tahoma]sunia przebywa w schronisku na Śląsku ... w tym samym w którym kilka dni temu uśpili młodego i zdrowego Amorka [/FONT][FONT=Tahoma]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=85&t=6766[/FONT]
[FONT=Tahoma]pieniądze przeznaczone będą na leczenie i hotelowanie suni (nie ma stałych deklaracji), nie pozwól aby podzieliła los Amorka!!!!! Pomóż nam zabrac Albe z tego miejsca........[/FONT]

Posted

zabiłabym tego ,,hodoFce" amstaffów z rodowodem! :angryy:
popatrzcie
http://www.sanok24.pl/ogloszenia/szczegoly/179613
ludziom sie w dupach juz całkiem przewraca, grunt to porobic dobre zdjecia jak powstaja szczeniaki ,, RASOWE"!
a za ok rok bedziemy szukac domow dla ,,rasowych astów" szlak mnie trafi, chyba! jak przywiozłam ok 1,5 roku temu Belluske, to była jedynym przedstawicielem rasy ttb na osiedlu, dzisaj juz mamy 2 psy i 3 suki WSZYSTKIE szukaja partnerów(mnie juz 2 razy zaczepiono z Belluska, biorac ja za REPRODUKTORA- psa !!!!!, niektórzy musza dobrze pod brzuch pozagladac zeby stwierdzic ze ona jest SUKĄ):shake:
gdzie Ci ludzie maja mózgi!!!!!
oczywiscie ogłoszenia typu sprzedam ,,rasowego amstaff" w wieku 1 lub 2 lat tez juz sie zaczynaja pojawiac, jedno bylo z dopiskiem ,, grozny jak trzeba" co kolwiek to miało znaczyc!:shake:

oczywiscie wszystkie TE RASOWE amstaffy sa w cenach promocyjnych jak w wiekszosci przypadków w Polsce 200-300 zł!:angryy:

Posted

pozwoliła sobie zacytowac Asie na naszym watku!
PROSZE POMÓZCIE!!!!!
DONKA POTRZEBUJE POMOCY!!!!

[quote name='fioneczka']

na wątku Mony już wiele razy prosiłam o pomoc dla psiaków

teraz proszę po raz kolejny
PROSZĘ o pomoc finansową, o wsparcie, pomysły, bazarki lub darowanie rzeczy (ja wystawię), umieszczenie prośby mojej prośby o pomoc na Waszych wątkach
bo sytuacja jest dramatycznie wyjątkowa!!

chodzi o DONKĘ

Sunia została oszukana i zdradzona po raz kolejny w swoim życiu

trafiła do schroniska w Gorzowie Wlkp wyniszczona, najprawdopodobniej z pseudo, po wielokrotnych porodach, pogryziona ...
została zabrana ze schroniska przez dziewczyny którym bardzo zapadła w serca i umieszczona w hoteliku u Gabi
tam odzyskała wiarę w życie, w człowieka, w lepszy los ...
jednak wydarzyło się coś co obecnie rozpętało burzę na jej wątku
została wyadoptowana do ludzi którzy mieli dać jej schronienie na zawsze ... nie dali ... przekazali ją jakiejś kobiecie
kilka dni temu syn tej pani zadzwonił że trzeba Donkę zabrać ...to dobry człowiek, nie chce jej skrzywdzić
dziś odwozi Donkę do DT do ms_arwi która ma swoje dwie sunie ... jeśli się nie dogadają trzeba Donkę zabrać ... ona NIE MOŻE wrócić do schroniska :(
sunia ma sponsora :loveu: który opłaci jej pobyt w DT lub hotelu przez 3 miesiące ale co dalej ... dleklaracji jak na lekarstwo a za hotel trzeba będzie zaplacić 400 zl + karma
proszę pomóżcie

Posted

byliśmy szybko LUKNĄĆ w miniony weekend co tam za miastem, znaczy w Bieszczadach słychac, no cóż złota Polska jesien pełną gębą.....

...i na tamie jakoś tak mniej ludzi jest......Beluska mogła spokojnie spacerowac!

...takie zza okna samochodu, ale cos tam widac.......

Posted

ta nasza sucz to czasem mnie do szału doprowadza, jak ja chwale przed Julka ze sie zmieniła, poprawiła i jest grzeczniejsza to on wywija taki numer i chce Czike sąsiadki pod ziemie wyprawic.
No nie wytrzymam, cisnienie jakies nie takie było wczoraj czy co? niedobra była jak jakby diabeł w nia wstapił! Co za typ normalnie!:roll:, i jeszcze lisy nam po trawnikach spaceruja! może te ja wkurzaja swoimi zapachami, nie wiem!

Posted

bo jak każdy człowiek a przede wszystkim kobiety, nasze dziewczynki miewają lepsze i gorsze dni :)

ja na przykład mam ostatnio gorsze dni :diabloti:
ale za to Moniśka się naprawiła, przestała ZUA wypatrywać i na spacerach morduje rudego
rozpędza się, wali w niego klatą na pełnej mocy, rudy robi fik na plecy, wtedy Moniśka go do ziemi przygniata całym ciałem i za gardło łapie i trzyma a ten mało wścieku nie dostanie ... jak go już puści to spierdziela jak odrzutowiec bo to małe bydle kąśliwe jak pirania jest :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']bo jak każdy człowiek a przede wszystkim kobiety, nasze dziewczynki miewają lepsze i gorsze dni :)

ja na przykład mam ostatnio gorsze dni :diabloti:
ale za to Moniśka się naprawiła, przestała ZUA wypatrywać i na spacerach morduje rudego
rozpędza się, wali w niego klatą na pełnej mocy, rudy robi fik na plecy, wtedy Moniśka go do ziemi przygniata całym ciałem i za gardło łapie i trzyma a ten mało wścieku nie dostanie ... jak go już puści to spierdziela jak odrzutowiec bo to małe bydle kąśliwe jak pirania jest :evil_lol:

....no to ja sie nie dziwie ze na tych spacerach to Ty sie przy Moniśce ,,OTWIERASZ":evil_lol:;)

a tu jeszcze pare fotasów, z naszego sobotniego wypadu za MIASTO.......

se podjechac kawałek musielismy........

....sie troche dotlenilismy.......