hankasanok Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 niektórzy maja rózne pomysły na ochłodzenie sie........ Quote
hankasanok Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 ..i troszke widoków, Bieszczady sa na prawde piekne....... i to co nikomu nigdy sie nie podoba, powrót do domu..... Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Szuwarciu Ślicznota :loveu: http://img705.imageshack.us/img705/8857/dsc01113s.jpg Bieszczady piękne .... mam nadzieję że kiedyś odwiedzę ... Quote
chrupcia Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Witamy się :) bardzo mi przykro z powody kici :( [*] my się chyba wtedy natknęliśmy w poczekalni u wetki, ktoś właśnie był w gabinecie z kicią jak ja czekałam z Jazzikiem na korytarzu. Quote
Julia Wielogorska Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='hankasanok']niektórzy maja rózne pomysły na ochłodzenie sie........ pieknie pieknie :) ja to znam hehehehehe Quote
hankasanok Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 oj, przez ,,te wakacje" i nawał roboty z porzuconymi psiakami zaniedbałam troche watek mojej dziewczynki :oops: dzisiaj wieczorem postaram sie wrzucic troche Fotek zaległych. Quote
hankasanok Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 troszke relaksu...... grilujemy...... ...albo niech sami grilują, ja poczekam az bedzie gotowe....... to już na szlaku, maszerowałam dzielnie 7 godzin...... wyprawa na Okręglik przez Małe Jasło, Duże Jasło, potem zeszlism na Smolnik..... na szlaku, przy pomniku...... z ciocia Moniak Quote
hankasanok Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Małe Jasło ....idziemy dalej...... ...Duże Jasło...... Quote
hankasanok Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Okręglik, tam podobno za tymi słupkami psy po Słowacku szczekaja..... ...sie juz troszke zmeczylismy, ale idziemy dalej w kierunku na Smolnik..... ...nie marudz tyle tylko w droge, bo nas noc zastanie...... ....dla tych widoków warto wyłazic tak wysoko..... Quote
hankasanok Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ...a tu kolejny dzieN, tym razem wspinaliśmy sie na Otryt.... ...tam w dole płynie nasz San, w którym pływam sobie w Sanoku..... ....wieczorem wszystcy byli zmęczeni...... Quote
hankasanok Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 takie ślimaki sa w Bieszczadach.... ...widok z Tarnicy na Halicz ...i na Wysoki Wierch... Quote
hankasanok Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 a to dzisaj, nad nasza rzeką - Sanem ...nałożyli mi na głowe koszulke, bo podobno bardzo grzało...... ....wypatrzyłam innego pieska, lepiej niech nie podchodzi za blisko...... Quote
hankasanok Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 zapraszam wsztystkich na bazarek Nerusiowy http://www.dogomania.pl/threads/213779-Letnia-wyprzedaż.-Dla-dziewczynki-…Fajowe-ciuszki-na-hotelik-dla-Nerusia!-Do-12.09 Quote
hankasanok Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 i Belluchna znów mnie martwi............to ze złapała znów alergie to pikus, najgorsze ze ostatnio zauważyłam ze zwłaszcza po nocy widoczne sa plamki krwi na przescieradle!!!!!! Nie wiem co to, nie chce na razie tragizowac, nasz Wet. na razie uspokaja, dziewczyna dobrze sie czuje i zachowuje normalnie. Jutro mamy złapać siku i zaniesc do badania a jak beda wyniki bedziemy sie dokładnie badac!!!!! oj ta nasza Bellusia, lubi dostarczac emocji!!!!!!! Jesli chodzi o jej zachowanie to musze ja troszke pochwalic, przestała tak gwałtownie reagowac na ludzi na spacerach, nauczyła sie praktycznie nie raegowac na przechodniów, po prostu maszeruje i nie zwraca na nich uwagi i z pieskami juz lepiej, nie startuje juz tak ostro jak kiedys, choc nadal sie jezy ale szybciej sie uspokaja, no chyba ze jakis prowokator sie trafi ........to wtedy juz troszke gorsza sytuacja........ Quote
Julia Wielogorska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Oj oj biedna Beluchna :-( miejmy nadzieje, ze to nic powaznego. Czekamy na wiesci. Quote
abra43 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 :multi::multi::loveu::kiss_2::kiss_2:Belusia jak ci zazdroszczę takiego domku żeby każdemu biedakowi tak się powiodło pa sunieczko Quote
Julia Wielogorska Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 :buzi::buzi: buzi od Neonka i Lizuni :loveu: cio tam ciocia Quote
hankasanok Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Julia Wielogorska napisał(a)::buzi::buzi: buzi od Neonka i Lizuni :loveu: cio tam ciocia J_ulia napisał(a):Coś cicho u mojej ulubienicy... oj, mamie ostanio doba za krótka!!!!!!! ale sie poprawimy, troche fotek wrzucimy! ale pewnie dopiero po weekendzie bo ostanio albo mnie nie a jak juz wróce to urwanie głowy, jescze ta imprez w niedziele....... a Bellusia juz zdrowa, po tabletach przeszło Quote
fioneczka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 hankasanok napisał(a):a Bellusia juz zdrowa, po tabletach przeszło uffff ... całe szczęście ! czyli jakiś stan zapalny pęcherza czy cewki był ? Quote
hankasanok Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 fioneczka napisał(a):uffff ... całe szczęście ! czyli jakiś stan zapalny pęcherza czy cewki był ? chyba tak bo tak suma sumarum to nasz wet tez sie zmartwił i sam nie wiedział za bardzo co to takie, w czasie badania ,, dogłebnego" wrecz wygladało wszystko ok! a i dziewczyna sie dobrze czuła, tylko mocz jej nie za dobrze wyszedł, miała odzcyn zasadowy i białko !!!!! na razie jeszcze bierze inne tabletki a w nastepnym tyg znowu bedziemy łapac siku do kubka!!!!!! osatanio jak to robiłam to dziewucha nasiurdała mi na reke ble!!!!! Quote
fioneczka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 hankasanok napisał(a): osatanio jak to robiłam to dziewucha nasiurdała mi na reke ble!!!!! hehe Hania, nie pierwszy i nie ostatni raz :evil_lol: Quote
Julia Wielogorska Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 fioneczka napisał(a):hehe Hania, nie pierwszy i nie ostatni raz :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to słodki siczek coreczki:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 no to :kciuki: żeby teraz wyszły badania SUPER Quote
hankasanok Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 fioneczka napisał(a):hehe Hania, nie pierwszy i nie ostatni raz :evil_lol: Julia Wielogorska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to słodki siczek coreczki:evil_lol: ha, ha, ha smiejcie sie!!!!;) ale podobno mocz ma własciwosci lecznicze , bede miała piekne dłonie:evil_lol: Alicja napisał(a):no to :kciuki: żeby teraz wyszły badania SUPER no miejmy nadzieje, dzieki Alunia Quote
Recommended Posts