J_ulia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Alicja']dogoniłam Cię :) Julia ty wpadnij zobaczyć Ozzulca[/QUOTE] Wpadnę ;) Co to wyścigi ? Czy razem biegacie odchudzacie się przez internet ;)?? Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='J_ulia']Wpadnę ;) Co to wyścigi ? Czy razem biegacie odchudzacie się przez internet ;)??[/QUOTE] no oczywiście że biegamy razem :) Quote
hankasanok Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='J_ulia']mam na zdjęciu... jak mi wyjście z pokoju blokowała...[/QUOTE] to dawaj fote!:p [quote name='Alicja']no oczywiście że biegamy razem :)[/QUOTE] we dwie raźniej, nie!;) Quote
J_ulia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='hankasanok']to dawaj fote!:p Mówisz i masz... Quote
hankasanok Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Alicja']Przybiegłam z rańca ...Asia wymiękła :grins:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ciekawe która z Was predzej zrzuci te kg...., chociaz nie wiem gdzie wy ich za duzo macie ...za uszami chyba :evil_lol: Quote
hankasanok Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='J_ulia']Mówisz i masz... :-o :roflt::roflt:świetne!!!! trzeba zrobic bazarek pt,, mój pies pilnuje wejscia do domu" przez Dianke to nawet mysz sie nie przecisnie, tak skrzetnie zasłoniła drzwi! hmmm swietne rozwiazanie na zime - dzrwi uszczelnione pierwsza klasa!:evil_lol: Quote
J_ulia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='hankasanok']:-o :roflt::roflt:świetne!!!! trzeba zrobic bazarek pt,, mój pies pilnuje wejscia do domu" przez Dianke to nawet mysz sie nie przecisnie, tak skrzetnie zasłoniła drzwi! hmmm swietne rozwiazanie na zime - dzrwi uszczelnione pierwsza klasa!:evil_lol:[/QUOTE] To jest ulubiona pozycja i miejsce do spania Heruni... uwielbia jeszcze wciskać się pod łóżko spać na plecach i wystają jej tylko tylne nogi ... Quote
Julia Wielogorska Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='J_ulia']To jest ulubiona pozycja i miejsce do spania Heruni... uwielbia jeszcze wciskać się pod łóżko spać na plecach i wystają jej tylko tylne nogi ...[/QUOTE] :Cool!::Cool!::Cool!: jaka ona jest słodziutka :loveu::loveu::loveu: Quote
hankasanok Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='J_ulia']To jest ulubiona pozycja i miejsce do spania Heruni... uwielbia jeszcze wciskać się pod łóżko spać na plecach i wystają jej tylko tylne nogi ...[/QUOTE] no tak .....HERUNI chciałam napisać a DIANKA mi wyszło, to penie dlatego ze ze mysle co tam Twoja Dianka porabia z ,, nowymi kolegam" ...i ta pogoda jeszcze, jakas NIE MYSLĄCA jestem dzsiaj, dobrze ze Ala na kawe zaprosiła....:evil_lol:;), HANIA OBUDŹ SIE!!!!:roll: Quote
Alicja Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='hankasanok']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ciekawe która z Was predzej zrzuci te kg...., chociaz nie wiem gdzie wy ich za duzo macie ...za uszami chyba :evil_lol:[/QUOTE] pewnie Asia ....ja wymiekłam :lol: Quote
hankasanok Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Alicja']pewnie Asia ....ja wymiekłam :lol:[/QUOTE] no coś Ty, koniec maratonu?:evil_lol:;) Quote
Julia Wielogorska Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='hankasanok']no coś Ty, koniec maratonu?:evil_lol:;)[/QUOTE] :multi: biegac biegac ja tez silka i bieznia :cool3: Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 AZYR to młodziutki psiak którego właściciel oddał do schroniska http://www.dogomania.pl/threads/2102...bne-deklaracje! jeśli uda sie zebrac jeszcze ok 105 zł stałch deklaracji chłopczyk pojedzie do DT do Mirka, szkoleniowca z Bolesławca http://www.psieszkolenie.pl/ może ktoś z odwiedzających Belluchne mógłby wspomóc chłopaczka psiak jest obecnie przeraźliwie chudy ... trzeba będzie zabrać go do weta, zrobić badanie krwi... być może leczyć do szczęścia brakuje mu tylko a właściwie to aż 105 zł Całą akcje pilotuje fioneczka Quote
Julia Wielogorska Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 o jezu jaki piękny, biedny niunius. :shake: :shake: Haniu nr konta. jakis grosz sie zawsze znajdzie . naprawde musi Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']o jezu jaki piękny, biedny niunius. :shake: :shake: Haniu nr konta. jakis grosz sie zawsze znajdzie . naprawde musi[/QUOTE] dzieku Julia, pisz do fioneczki, ona zbiera kaske na chłopaka, wejdz na watek chłopaczka powinna byc jeszcze na forum Quote
Julia Wielogorska Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='hankasanok']dzieku Julia, pisz do fioneczki, ona zbiera kaske na chłopaka, wejdz na watek chłopaczka powinna byc jeszcze na forum[/QUOTE] zaraz poszukam. piesek jest przesłodki. Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']zaraz poszukam. piesek jest przesłodki.[/QUOTE] słodki, i bidak, poczytaj na jego watku ale na szczescie nie tak duzo dzieli go od opuszczenia schroniska, jesli nie bedziesz mogła znaleść to daj znac zadzwonie do Asi i podam Ci konto, a teraz uciekam, musze zobaczyc i obfocic nowego psika, którego nie dawno przywieziono, jakiś miły pseudowłasciciel juz sie chyba nim nacieszył, wywalił z samochodu........ech Ci ludzie, szkoda sie wypowiadac!!!!! Quote
Julia Wielogorska Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='hankasanok']słodki, i bidak, poczytaj na jego watku ale na szczescie nie tak duzo dzieli go od opuszczenia schroniska, jesli nie bedziesz mogła znaleść to daj znac zadzwonie do Asi i podam Ci konto, a teraz uciekam, musze zobaczyc i obfocic nowego psika, którego nie dawno przywieziono, jakiś miły pseudowłasciciel juz sie chyba nim nacieszył, wywalił z samochodu........ech Ci ludzie, szkoda sie wypowiadac!!!!![/QUOTE] napisałam do fioneczki wiadomosc juz o nr konta. a co do ludzi to ja powiem tylko, ze to skur.................... i to ogromne. Wszystko sie wynosi z domu taka prawda. u mnie w domu wszyscy kochaja psy i wszystkie zywe stworzonka i tak mnie wychowali a wekszosc ludzi to mysli ze to rzecz, przedmiot. dalej małe kary za znecanie sie nad zwierzetami w Polsce. jak to sie zmieni to moze prostactwo sie nauczy. poczytam o Azyrku i na pewno bede wyła. zawsze płacze. Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']napisałam do fioneczki wiadomosc juz o nr konta. a co do ludzi to ja powiem tylko, ze to skur.................... i to ogromne. Wszystko sie wynosi z domu taka prawda. u mnie w domu wszyscy kochaja psy i wszystkie zywe stworzonka i tak mnie wychowali a wekszosc ludzi to mysli ze to rzecz, przedmiot. dalej małe kary za znecanie sie nad zwierzetami w Polsce. jak to sie zmieni to moze prostactwo sie nauczy. poczytam o Azyrku i na pewno bede wyła. zawsze płacze.[/QUOTE] wróciła, psiak fajny, wesoły, skacze jak wariat!!!! ma obroze na szyji z takim wielkim koluchem ze wyglada jakby na łancuchu go trzymali! poprobiłam tez zdjecia temu ślepemu pieseczkowi który siedzi tez w boksach naszych, zaraz wstawie zdjecia na watku TOZU zobaczysz jaka ma blizne okrapną na szyji. co do niektórych ludzi to masz racje sk....jak sie patrzy, szkoda komentowac bo takim to nie przetłumaczysz! do nich tylko wysokie kary przemawiaja, choc i to nie zawsze! Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 fatalna pogoda...... dzisiaj cały dzień Belluchna robiła to...... ...nudy, nie ma co robic....pada..... ....albo to jeszcze robiła ...... ....w miedzy czasie to....... ....nowa zabawka, Ciocia Ewelinka przywiozła z Grecji.....tylko piszczałke musiałam wyjac, zeby dziewczyna nie mordowała kości..... Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 szybko zabawka została przerobiona.......juz nie jest taka CAŁA jak na poczatku :evil_lol:, następnym razm dostanie DREWNIANĄ!!!!! Quote
J_ulia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Krótki żywot maja te Bellusiowe zabawki... nawet moim 5 bestią więcej czasu potrzeba na wykończenie kolejnej zabaweczki ;) Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='J_ulia']Krótki żywot maja te Bellusiowe zabawki... nawet moim 5 bestią więcej czasu potrzeba na wykończenie kolejnej zabaweczki ;)[/QUOTE] ano krótki, tylko ze ona ,,niszczy do połowy" jak zniszczy taka zabawke do połowy to juz przestaje ja interesowac i takim to sposobem ma teraz kurczaka gumowego bez stopy i grzebyka, ufoludka bez jedej reki i dłoni, kość prawie bez ,,główki", tylko piłeczka cała - piłeczki wg niej nie sa fajne!!!! Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 ...a tak Belluchna pilnuj czy ,,Babcia" dobrze zupke gotuje....może śmietanka sie jej wyleje....:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts