hankasanok Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosko http://img685.imageshack.us/img685/2360/dsc00812me.jpg [quote name='fioneczka']heh http://img685.imageshack.us/img685/2360/dsc00812me.jpg wariatuńcio :loveu: a bazar rewelka :multi: nooo, ma hopla, to fakt!!!! wszystko co drewniane i bardziej długie niz szerokie uznawane jest za patyk a jak jest patyk to jest zabawa i trzeba go nosic, gryść i wogóle zniszczyc!!!!! Quote
hankasanok Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 weekendowe fotki..... z braku zajec,poszłysmy na spacer i takim to sposobem doszłysmy do mojej Mamy..... u Babci jest fajny balkon, wiekszy niż w domu, tylko jakąs szmate powiesili i nic nie widac...... co tam masz dobrego...... Quote
hankasanok Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 podziel sie !!!!! PODZIELIŁA!!!!!:p ...moja ukochana......Babcia.....:loveu::loveu::loveu: a tutaj Belluchna odpoczywa.....ząb jej sie nie zmiescił..... :roll: Quote
zaba14 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No to spacer z konkretnym celem :) mama psiaka sie nie boi? :) moja moją widziała tylko raz w życiu niestety ;) i psiak miał wtedy 4 miesiąca to była dość niepewna :D wiec nie wiem co będzie teraz hehe :D Quote
hankasanok Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 zaba14 napisał(a):No to spacer z konkretnym celem :) mama psiaka sie nie boi? :) moja moją widziała tylko raz w życiu niestety ;) i psiak miał wtedy 4 miesiąca to była dość niepewna :D wiec nie wiem co będzie teraz hehe :D Nieeeee, mama sie nie boi Belluchny! Nigdy sie jej nie bała, zreszta ona z reguły nie boi sie psów, nigdy nie patrzy na psa przez pryzmat rasy, czy jakichs pogłosek na jej temat! u niej w rodzinie jak i u nas o zawsze były psy, przeróżnych ras i różnych charakterów! Oczywiscie, nie tuli każdego napotkanago czworonoga. Nie chce jej chwalic ale to kobieta o wielkim sercu (choć z ,,charakterem") i zwierzaki to wyczuwają, Belluchna od razu ja pokochała! Quote
Julia Wielogorska Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Belluchna jest piękna i większa od Lizunki:) kochane rudzielce!!! U mnie w domku tez sie nikt nie boi moich wariatow. Liza ma babcie i prababcie i kuzynka kotka, ktory jest u babci. Kotek tez jest adoptowany, Puszek sie nazywa, ale zawsze jest zamkniety w drugim pokoju jak sa odwiedziny wnukow:) :) Quote
J_ulia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Bella nie jest większa od Lizuni. Są porównywalnej wielkości tylko Bella może być troszkę bardzie "krępa". Quote
Julia Wielogorska Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Obie piękne:cool3: na zdieciach mi sie wydawało, ze Bella duzo wieksza jest:lol: Quote
J_ulia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):Obie piękne:cool3: na zdieciach mi sie wydawało, ze Bella duzo wieksza jest:lol: Bellusia nie jest dużą sunią. Spytaj Hani jaki jej kaganiec na oko kupiła, jak po nią do schronu przyjechali... hehe Quote
hankasanok Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):Obie piękne:cool3: na zdieciach mi sie wydawało, ze Bella duzo wieksza jest:lol: J_ulia napisał(a):Bellusia nie jest dużą sunią. Spytaj Hani jaki jej kaganiec na oko kupiła, jak po nią do schronu przyjechali... hehe J_ulia ma rację! Bella nie jest duża, jest krepa i dosć ,,rozbudowana i umieśniona", dlatego na zdjeciach sprawia wrazenie że jest duza! A co do kagańca, fakt, kupiłam standardowy kaganiec na amstaffa, dziewczynie prawie cała głowa weszła do środka:crazyeye:, dobrze że był kupiony z opcją wymiany!:evil_lol: Cieżko było wogóle dopasowac jej kaganiec, miała za małą łepetynke :p Quote
fioneczka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 heh jak tak czytam o pis postury Bellusi to mi się przypomina Monka jak ją przywiozłam ... wielka krowa (33-34kg) z maleńką główką dobrze że udało się ją "odchudzić" do 24-26 bo moja Mama to cały czas polew z niej miała ;) Quote
hankasanok Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 fioneczka napisał(a):heh jak tak czytam o pis postury Bellusi to mi się przypomina Monka jak ją przywiozłam ... wielka krowa (33-34kg) z maleńką główką dobrze że udało się ją "odchudzić" do 24-26 bo moja Mama to cały czas polew z niej miała ;) o qurcze 34 kg :-o, no to faktycznie krówka była :evil_lol:, Z Belluchna az tak źle nie jest, fakt taki kolcek z niej troche ale wazy 27 kg, z lekkimi porywami do wagi 28-29 ale zimową pora , bo królewnie w dopsko zimno i chodzic na spacery długie nie chce! Quote
Julia Wielogorska Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :lol: hehehe Liza waży 25 kilo i jest wyżyłowana jak ja to mówię. :loveu:ma ciałko jak madonna. jedna żyłka:) a Neo wazy 35 kilo i prawie kazdy kaganiec mu mały, bo jak Julia nazwała go " ma łep jak wiadro" prawdziwy koks. :loveu::loveu: Quote
J_ulia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Julia Wielogorska napisał(a)::lol: hehehe Liza waży 25 kilo i jest wyżyłowana jak ja to mówię. :loveu:ma ciałko jak madonna. jedna żyłka:) a Neo wazy 35 kilo i prawie kazdy kaganiec mu mały, bo jak Julia nazwała go " ma łep jak wiadro" prawdziwy koks. :loveu::loveu: Koksi naturalny... ;) Quote
Julia Wielogorska Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 J_ulia napisał(a):Koksi naturalny... ;) naturalny naturalny a nie jak Ci z silowni co flaczeja na zime hehehehe :) :) Quote
hankasanok Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 J_ulia napisał(a):Koksi naturalny... ;) Julia Wielogorska napisał(a):naturalny naturalny a nie jak Ci z silowni co flaczeja na zime hehehehe :) :) :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
hankasanok Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 zapraszam wszystkich na bazarek nr II dla naszego Nerusia!!!! http://www.dogomania.pl/threads/210335-Trochę-ciuszków-książek-biżuterii-NA-PRAWDE-WARTO!na-hotelik-dla-Nerusia!-do-06.07?p=17158472#post17158472 Quote
fioneczka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 przelotem wpadłam się przywitać ... biegam ... odchudzam się :eviltong: Quote
hankasanok Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='fioneczka']przelotem wpadłam się przywitać ... biegam ... odchudzam się :eviltong:[/QUOTE] z Moniasta?! Quote
fioneczka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='hankasanok']z Moniasta?![/QUOTE] ona śpi :grins: Quote
hankasanok Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='fioneczka']ona śpi :grins:[/QUOTE] hmmm a no w sumie to juz pora, Belluchna zjadła świnowe ucho i tez juz chrapie :roll: Quote
J_ulia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='hankasanok']hmmm a no w sumie to juz pora, Belluchna zjadła świnowe ucho i tez juz chrapie :roll:[/QUOTE] Coś leniwe mamy te psy... u mnie 5 sztuk od 2 h śpi snem sprawiedliwym. Nawet jak jedną taką przestawiałam , bo się w poprzek progu wyłożyła, to nawet nie raczyła oczu otworzyć...:roll: Quote
hankasanok Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='J_ulia']Coś leniwe mamy te psy... u mnie 5 sztuk od 2 h śpi snem sprawiedliwym. Nawet jak jedną taką przestawiałam , bo się w poprzek progu wyłożyła, to nawet nie raczyła oczu otworzyć...:roll:[/QUOTE] chyba wiem którą:evil_lol: Quote
J_ulia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='hankasanok']chyba wiem którą:evil_lol:[/QUOTE] mam na zdjęciu... jak mi wyjście z pokoju blokowała... Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='fioneczka']przelotem wpadłam się przywitać ... biegam ... odchudzam się :eviltong:[/QUOTE] dogoniłam Cię :) Julia ty wpadnij zobaczyć Ozzulca Quote
Recommended Posts