hankasanok Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 watek Nero ZAPRASZAMY WSZYSTKIE CIOCIE http://www.dogomania.pl/threads/205459-Kaukaz-Nero-łańcuch-głód-brak-budy-odebrany-właścicielom-teraz-czeka-go-igła?p=16636815#post16636815 Quote
hankasanok Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 troche zaległych zdjec, gdzies czasu ostanio nam brakło na wrzucenie na watek DIABLICA!!!!! ...zbliżenie.... Quote
hankasanok Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 ...z kurczaczkiem..... ...sie splątało..... ....wygramolić sie nie moge..... Quote
Ewelinasanok Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Moje słoneczko kochane...pamiętam jak robiłyśmy te zdjęcia...Bellunia lubi robić fotki bo jest bardzo fotogeniczna :D :D ...Hania najlepsze to jest to zdjecie z tymi oczami i zębami...jak nie Bellunia wyszła...hihi Quote
hankasanok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 .... Ciocia przyszła..... [video=youtube;mRP2ZwbdSuU]http://www.youtube.com/watch?v=mRP2ZwbdSuU[/video] sie nauczyłam w koncu filmiki wstawiac!!!! Quote
J_ulia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Bellucha na "żywo" :) jak jej ogonek tańcuje :) Widzę Haniu, że dałaś radę przepraszam jak wczoraj do domu to ledwo mi sił na wstawienie filimków starczył :( na "instrukcję" zbrakło już sił... Quote
Ewelinasanok Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Widzicie jak Ciocia zdobyła serce Belluni :D :D :D...zawsze jej ogonek tak tańcuje i jak tu jej nie kochać...czekajcie nagramy filmik jak się wita z Wujkiem to dopiero radocha...Hania w razie czego wiesz gdzie podrzucić Ruda będzie w dobrych rekach ;) :) Quote
hankasanok Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 J_ulia napisał(a):Bellucha na "żywo" :) jak jej ogonek tańcuje :) Widzę Haniu, że dałaś radę przepraszam jak wczoraj do domu to ledwo mi sił na wstawienie filimków starczył :( na "instrukcję" zbrakło już sił... No cos Ty Julcia, wiem ze masz ogrom pracy, fundacja i jeszcze uparta Dianka, co nie chce sie złapać, dziekuje ze wstawiłas filmiki Nerusia a ja wczoraj miałam chwilke i sama doszłam jak sie to robi:p Ewelinasanok napisał(a):Widzicie jak Ciocia zdobyła serce Belluni :D :D :D...zawsze jej ogonek tak tańcuje i jak tu jej nie kochać...czekajcie nagramy filmik jak się wita z Wujkiem to dopiero radocha...Hania w razie czego wiesz gdzie podrzucić Ruda będzie w dobrych rekach ;) :) :cool3: Quote
hankasanok Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 i jeszcze jeden filmik pt. ,, ...nie oddam Ci Mojeo Misia..." [video=youtube;bi3-F87OxYE]http://www.youtube.com/watch?v=bi3-F87OxYE[/video] Misio stracił noge, i to ja zrobiłam z niego kalekę :oops: Quote
Ewelinasanok Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Tak Hania ty zrobiłas z misia kalekę...sama widziałam...wiesz co taka duza dziewczynka a ty misiami chcesz sie bawic ;-o :cool3 :cool3 :cool3... Quote
J_ulia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 E tam... Haniu misiem się nie przejmuj... Ty nawet nie wiesz ile ja mam na sumieniu... Ile tych biednych pluszaków zostało zgładzonych w moim domu... prawdziwy pogrom... Quote
hankasanok Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 J_ulia napisał(a):E tam... Haniu misiem się nie przejmuj... Ty nawet nie wiesz ile ja mam na sumieniu... Ile tych biednych pluszaków zostało zgładzonych w moim domu... prawdziwy pogrom... :lol::lol::lol: wiem że u Ciebie zostały wymordowane całe tabuny pluszaków!!!!:evil_lol: a nasz był szmateksowy, sie nowego kupi :lol:, za całą złotówe!!!!!! Quote
J_ulia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 hankasanok napisał(a)::lol::lol::lol: wiem że u Ciebie zostały wymordowane całe tabuny pluszaków!!!!:evil_lol: a nasz był szmateksowy, sie nowego kupi :lol:, za całą złotówe!!!!!! :( :( :( niestety Nordi i Herunia to prawdziwi pluszakowi seryjni mordercy... Biedy Wafelek musiał , niedobitki swojej kolekcji schować , bo by mu mendy jedne rozszarpały wszytko... Quote
hankasanok Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 J_ulia napisał(a)::( :( :( niestety Nordi i Herunia to prawdziwi pluszakowi seryjni mordercy... Biedy Wafelek musiał , niedobitki swojej kolekcji schować , bo by mu mendy jedne rozszarpały wszytko... biedny Wafelek nie dość ze najmniejszy, to jeszcze mu psują!!!!!! ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA BAZAREK!!!!! dla Dianki, przybywajcie, kupujcie i wspomóżcie!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/206051-Trochę-kobiecych-ciuszków-36-44-na-bezdomną-ON-kę-do-21.04.2011?p=16696513#post16696513 Quote
J_ulia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 hankasanok napisał(a):biedny Wafelek nie dość ze najmniejszy, to jeszcze mu psują!!!!!! Wafelek ma najwięcej, bo jako jedyny szanuje swoje zabawki... Ma obsesje na punkcie Kubusiów Puchatków ma ich 3 i wszytki są bezpiecznie schowane w łóżku rodziców... Nikt nie ma prawa ich ruszyć Wafelek codziennie idzie odkopuje poduszkę i sprawdza czy są... Quote
hankasanok Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 J_ulia napisał(a):Wafelek ma najwięcej, bo jako jedyny szanuje swoje zabawki... Ma obsesje na punkcie Kubusiów Puchatków ma ich 3 i wszytki są bezpiecznie schowane w łóżku rodziców... Nikt nie ma prawa ich ruszyć Wafelek codziennie idzie odkopuje poduszkę i sprawdza czy są... sobie znalazł chłopak swietna kryjówkę, u babci pod poducha najbezpieczniej :lol:, jkby mi kiedys wpadł w rece Kubus Puchatek to jest Wafelka, obiecuje :p Quote
chrupcia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 oo Witam kogoś z moich stron ;) myślałam że nikogo nie ma tutaj z Sanoka :) piękna Bellusia jest :loveu: ja również mam amstaffa tyle że w ciele yorka :evil_lol: będę odwiedzała "sąsiadów" ;) spacer bez patyka to dla nas również stracony spacer :) Quote
hankasanok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 chrupcia napisał(a):oo Witam kogoś z moich stron ;) myślałam że nikogo nie ma tutaj z Sanoka :) piękna Bellusia jest :loveu: ja również mam amstaffa tyle że w ciele yorka :evil_lol: będę odwiedzała "sąsiadów" ;) spacer bez patyka to dla nas również stracony spacer :) a witamy serdecznie!!!! co do yorka, hmmmm w koncu terier jest terier nie :cool3: Quote
hankasanok Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA BAZAREK Zebrana kwota przeznaczona zostanie na operację amstaffki Agusi http://www.dogomania.pl/threads/206030-Zbi%C3%B3rka-na-leczenie-JAgi!-buty-bluza-plecak-po%C5%9Bciel-...-OTWARTY- Quote
chrupcia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 hankasanok napisał(a):a witamy serdecznie!!!! co do yorka, hmmmm w koncu terier jest terier nie :cool3: oczywiście że terrier, z piekła rodem ;) niczego się nie boi, a bawiłby się nawet z dogiem niemieckim, wielkość nie ma dla niego znaczenia :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [FONT=Arial]widzę , że już świętujecie ;)[/FONT] Quote
Ewelinasanok Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 _____§§____________§§ ____s§$$§__________§$$§ ___§§$$$$§_________§$$$§ __§$$$_$$$§_______§$$$$§ _§$$$$_$$$$§_____§$$$$§ _§$$$§_§$$$$§___§$$$$§ __§§§___§$$$§§_§§$$$§ ___$$____§$$$$_$$$$§___§§_§§ ________§$_________$s_§§§♥§§§ _______§____@___@___§_§d§§§ _______§______()______§__$§§ _______§____\\\__///___§___§ ________§____§§§____§____§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__§§§ §$§$§_____§_______§__§__§$§$§ §$$$$§_____§_____§__§__§$$$$§ _§$$$$§____§_____§_§__§$$$$§ __§$$$$§§_§_______§§_§$$$$§ ___§$$$$§___________§$$$$§ ____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§ ______s§§§$$§§§§§$$$§§§s ♥¸.•*´*•.¸♥•.¸♥¸.•*´*.¸♥♥ Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia bedzie dla nas - celem do spełnienia. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Quote
hankasanok Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]widzę , że już świętujecie ;)[/FONT] jeszcze nie swietujemy, kupe roboty to taka mała przerwa na odpoczynek miedzy sprzatankiem, gotowankiem i pieczeniem ! dziekujemy za pisaneczke!!!!! :loveu: [quote name='Ewelinasanok']_____§§____________§§ ____s§$$§__________§$$§ ___§§$$$$§_________§$$$§ __§$$$_$$$§_______§$$$$§ _§$$$$_$$$$§_____§$$$$§ _§$$$§_§$$$$§___§$$$$§ __§§§___§$$$§§_§§$$$§ ___$$____§$$$$_$$$$§___§§_§§ ________§$_________$s_§§§♥§§§ _______§____@___@___§_§d§§§ _______§______()______§__$§§ _______§____\\\__///___§___§ ________§____§§§____§____§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__§§§ §$§$§_____§_______§__§__§$§$§ §$$$$§_____§_____§__§__§$$$$§ _§$$$$§____§_____§_§__§$$$$§ __§$$$$§§_§_______§§_§$$$$§ ___§$$$$§___________§$$$$§ ____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§ ______s§§§$$§§§§§$$$§§§s ♥¸.•*´*•.¸♥•.¸♥¸.•*´*.¸♥♥ Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia bedzie dla nas - celem do spełnienia. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! dziekuje, i wzajemnie!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts