Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelinasanok napisał(a):
Również zycze wszystkim wszystkiego najlepszego w pierwszym dniu wiosny :) :) :multi:.... Belluia poszła na całego... no ale znając ją nie jest to dla mnie dziwne ale dlaczego nie poczekała do jutra ja tez chciałam to zobaczyc ;) ...ale jutro tez jest dzien wiec zobaczymy jakie to atrakcje ma dla nas Małpiszonek...

hah nic sie nie martw, ona zawsze ma świetne pomysły, nic straconego!!!!!!

Alicja napisał(a):
ale ktoś Belluni nóżki i brzuś pobrudził :lol:

sama sie wytaplała, FLEJA JEDNA !!!!!

Posted

[FONT=Georgia] “Milcząc zezwalasz na cierpienie”[/FONT][FONT=Georgia][/FONT]

[FONT=Times New Roman]Celem marszu jest wyrażenie społecznego sprzeciwu wobec bezzasadnego krzywdzenia, zabijania czy zaniedbywania zwierząt najbliższych człowiekowi i towarzyszących mu na co dzień oraz zrzeszenie miłośników zwierząt z naszego miasta. Ponadto w trakcje marszu będą zbierane podpisy pod projektem nowej Ustawy o Ochronie Zwierząt przygotowanej przez koalicje dla Zwierząt.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pierwsza tura Marszu odbyła się 13 lutego 2011 roku w Łodzi, Krakowie, Poznaniu, Gdańsku, Lublinie, Opolu i Kaliszu pod wspólnym logo. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Również i Sanok razem z Warszawą, Głogowem, Szczecinem, Wrocławiem i Zabrzem przyłącza się do pięknej idei i bierze udział w drugiej turze marszu, która odbędzie się 3 kwietnia 2011 roku. [/FONT]

MY BEDZIEMY!!!!!!

Posted

fioneczka napisał(a):
sqbaniutka jest jak wiewióra :loveu: ... po drzewach kica

ona taki motor w doopce ma jak jak Fionusia miała, choć Monisiowy motorek też gorszy nie jest :p

motor pod ogonem to mało powiedziane! to motor z turbo doładowaniem jest!!!! a Moniasta to ja widziałam w akcji :razz::thumbs: !!!! TE TYPY TAK MAJĄ!!! :evil_lol:

Posted

Moje drogie ciotunie, prosze pomózcie nam troche!!!!

pozostało nam półtorej tygodnia a potem....igła!!!!! Chociaz bede sie starała jak nawiecej czasu dla nas wydrzec!!

a chodzi o Nero, psa mieszanca kaukaza i pohalana!!!!
Mam rózne opinie na jego temat, jedni twerdza ze jest baaardzo agresywny, ma 7 lat, inni ze nie taki agresor z niego tylko trzeba mu dac czas zeby sie z kims zapoznał i ma 3 lata! ja osobiscie widziała go 2 razy i tez twierdze ze nie jest wcale taki agresywny, raczej wycofany i wystraszony!
Nero do tej pory nie miał fajnego zycia, spedził je na łańcuchu i w rozwalajacej sie budzie która w tym roku rozjechała sie całkowicie! Jego włascicielka przebywa w wiezieniu a psiaka dopiero teraz wreszcie udało sie zabrac z posesji, przebywa przy lecznicy weterynaryjnej w kojcu! od dzisiaj bede u niego codziennie i zobaczymy co zniego za ziółko, a tym czasem musimy cos wymysleć, on nie moze zostac przy tej lecznicy, przytuliska tez w Sanoku nie ma, oddac go do adopcji na razie nie mozna! Prosze RADZCIE coś!!!!!!

Posted

Hanuś tak jak na PW pisałam
oddzielny wątek
PW z prośbą o grosiki na hotel ... jak coś się zbierze będziemy myśleć co dalej

będziesz chłopaka poznawać to konkretny opis zachowań, zdjęcia

qrde i nie wiem co jeszcze :(

Posted

Tak jak pisała fioneczka, osobny wątek , rozsyłanie i żebranie...
Dowiem się też czy w razie czego hotelik spod Mielca by go nie przyjął. To świetne miejsce i co najważniejsze w miarę niedaleko od Ciebie.

Posted

fioneczka napisał(a):
Hanuś tak jak na PW pisałam
oddzielny wątek
PW z prośbą o grosiki na hotel ... jak coś się zbierze będziemy myśleć co dalej

będziesz chłopaka poznawać to konkretny opis zachowań, zdjęcia

qrde i nie wiem co jeszcze :(

J_ulia napisał(a):
Tak jak pisała fioneczka, osobny wątek , rozsyłanie i żebranie...
Dowiem się też czy w razie czego hotelik spod Mielca by go nie przyjął. To świetne miejsce i co najważniejsze w miarę niedaleko od Ciebie.

dzieki dziewczynki, wieczorem założe wątek

Julia bede czekać jak z tym hotelikiem w Mielcu,mam nadzieję ze Ci sie uda!!!!!! kase jakos bedziemy żebrac tylko musze wiedziec ile na ten hotelik, oj Neruś dzis u Ciebie bede, bedziemy walczyc o Ciebie piesku, juz dośc wycierpiałeś!!!!!

Posted

Witam wszystkich :) ...Biedny Nerus to takie duze dziecko ma dopiero 3 lata a juz tyle sie wycierpiiał ...ma tak smutne oczka ze az serce sciska... :( :( :( Nerus jszcze bedziesz sie z nami cieszył zobaczysz :)