Alicja Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ale ktoś Belluni nóżki i brzuś pobrudził :lol: Quote
hankasanok Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Ewelinasanok napisał(a):Również zycze wszystkim wszystkiego najlepszego w pierwszym dniu wiosny :) :) :multi:.... Belluia poszła na całego... no ale znając ją nie jest to dla mnie dziwne ale dlaczego nie poczekała do jutra ja tez chciałam to zobaczyc ;) ...ale jutro tez jest dzien wiec zobaczymy jakie to atrakcje ma dla nas Małpiszonek... hah nic sie nie martw, ona zawsze ma świetne pomysły, nic straconego!!!!!! Alicja napisał(a):ale ktoś Belluni nóżki i brzuś pobrudził :lol: sama sie wytaplała, FLEJA JEDNA !!!!! Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 ...troszke zaległych zdjęc.... patyczki......bez nich spacer jest nie ważny i nie byłby spacerkiem... Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 ...mój patysio... rzucaj nastepny, juz pedze... ...skaczemy przez przeszkody..... hmmm, co tam na drzewie słychać...???? Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 z Rokim..... ,, mój Ci on" no chodz sie bawic!!!! Quote
J_ulia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Piękna! A jaki kawaler przystojny, ma dobry gust! Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 ....i moje dzieło, nie jedno zresztą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 J_ulia napisał(a):Piękna! A jaki kawaler przystojny, ma dobry gust! Julia to własnie ,, ten chłopak" Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [FONT=Georgia] “Milcząc zezwalasz na cierpienie”[/FONT][FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Times New Roman]Celem marszu jest wyrażenie społecznego sprzeciwu wobec bezzasadnego krzywdzenia, zabijania czy zaniedbywania zwierząt najbliższych człowiekowi i towarzyszących mu na co dzień oraz zrzeszenie miłośników zwierząt z naszego miasta. Ponadto w trakcje marszu będą zbierane podpisy pod projektem nowej Ustawy o Ochronie Zwierząt przygotowanej przez koalicje dla Zwierząt.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pierwsza tura Marszu odbyła się 13 lutego 2011 roku w Łodzi, Krakowie, Poznaniu, Gdańsku, Lublinie, Opolu i Kaliszu pod wspólnym logo. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Również i Sanok razem z Warszawą, Głogowem, Szczecinem, Wrocławiem i Zabrzem przyłącza się do pięknej idei i bierze udział w drugiej turze marszu, która odbędzie się 3 kwietnia 2011 roku. [/FONT] MY BEDZIEMY!!!!!! Quote
Alicja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 BUZIIIIIIIIIIIIIIIII :lol: http://img508.imageshack.us/img508/4237/dsc00740d.jpg Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Alicja']BUZIIIIIIIIIIIIIIIII :lol: http://img508.imageshack.us/img508/4237/dsc00740d.jpg hah, a jakby nie wyhamowała....:huh: Quote
Alicja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Alicja']BUZIIIIIIIIIIIIIIIII :lol: http://img508.imageshack.us/img508/4237/dsc00740d.jpg :lol: :lol: :lol: Quote
fioneczka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 sqbaniutka jest jak wiewióra :loveu: ... po drzewach kica ona taki motor w doopce ma jak jak Fionusia miała, choć Monisiowy motorek też gorszy nie jest :p Quote
hankasanok Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 fioneczka napisał(a):sqbaniutka jest jak wiewióra :loveu: ... po drzewach kica ona taki motor w doopce ma jak jak Fionusia miała, choć Monisiowy motorek też gorszy nie jest :p motor pod ogonem to mało powiedziane! to motor z turbo doładowaniem jest!!!! a Moniasta to ja widziałam w akcji :razz::thumbs: !!!! TE TYPY TAK MAJĄ!!! :evil_lol: Quote
hankasanok Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 z dzisiejszych spacerów, czyli standardowo - patyczory!!!!! Quote
Ewelinasanok Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 paczcie jaka jestem silna...a poza tym mniejszych patykow nie było bo wszystkie zjadłam :) :) :) Quote
hankasanok Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Moje drogie ciotunie, prosze pomózcie nam troche!!!! pozostało nam półtorej tygodnia a potem....igła!!!!! Chociaz bede sie starała jak nawiecej czasu dla nas wydrzec!! a chodzi o Nero, psa mieszanca kaukaza i pohalana!!!! Mam rózne opinie na jego temat, jedni twerdza ze jest baaardzo agresywny, ma 7 lat, inni ze nie taki agresor z niego tylko trzeba mu dac czas zeby sie z kims zapoznał i ma 3 lata! ja osobiscie widziała go 2 razy i tez twierdze ze nie jest wcale taki agresywny, raczej wycofany i wystraszony! Nero do tej pory nie miał fajnego zycia, spedził je na łańcuchu i w rozwalajacej sie budzie która w tym roku rozjechała sie całkowicie! Jego włascicielka przebywa w wiezieniu a psiaka dopiero teraz wreszcie udało sie zabrac z posesji, przebywa przy lecznicy weterynaryjnej w kojcu! od dzisiaj bede u niego codziennie i zobaczymy co zniego za ziółko, a tym czasem musimy cos wymysleć, on nie moze zostac przy tej lecznicy, przytuliska tez w Sanoku nie ma, oddac go do adopcji na razie nie mozna! Prosze RADZCIE coś!!!!!! Quote
fioneczka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Hanuś tak jak na PW pisałam oddzielny wątek PW z prośbą o grosiki na hotel ... jak coś się zbierze będziemy myśleć co dalej będziesz chłopaka poznawać to konkretny opis zachowań, zdjęcia qrde i nie wiem co jeszcze :( Quote
J_ulia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Tak jak pisała fioneczka, osobny wątek , rozsyłanie i żebranie... Dowiem się też czy w razie czego hotelik spod Mielca by go nie przyjął. To świetne miejsce i co najważniejsze w miarę niedaleko od Ciebie. Quote
hankasanok Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 fioneczka napisał(a):Hanuś tak jak na PW pisałam oddzielny wątek PW z prośbą o grosiki na hotel ... jak coś się zbierze będziemy myśleć co dalej będziesz chłopaka poznawać to konkretny opis zachowań, zdjęcia qrde i nie wiem co jeszcze :( J_ulia napisał(a):Tak jak pisała fioneczka, osobny wątek , rozsyłanie i żebranie... Dowiem się też czy w razie czego hotelik spod Mielca by go nie przyjął. To świetne miejsce i co najważniejsze w miarę niedaleko od Ciebie. dzieki dziewczynki, wieczorem założe wątek Julia bede czekać jak z tym hotelikiem w Mielcu,mam nadzieję ze Ci sie uda!!!!!! kase jakos bedziemy żebrac tylko musze wiedziec ile na ten hotelik, oj Neruś dzis u Ciebie bede, bedziemy walczyc o Ciebie piesku, juz dośc wycierpiałeś!!!!! Quote
Ewelinasanok Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Witam wszystkich :) ...Biedny Nerus to takie duze dziecko ma dopiero 3 lata a juz tyle sie wycierpiiał ...ma tak smutne oczka ze az serce sciska... :( :( :( Nerus jszcze bedziesz sie z nami cieszył zobaczysz :) Quote
Recommended Posts