Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hankasanok']hmmmm, ja tez znam jednego ( szkoda że tylko z opowieści :-(), jest przystojny, opanowany i spokojny idealny kandydat jesli myślimy o tym samym chłopaku! Tylko musze jeszcze CIOTKE EWELINE i WUJKA PRZEMKA do końca urobić!!!!trzymaj kciuki!!!! jestem na dobrej drodze myslę :cool3::cool3:

Oj, trzymam, trzymam... Ten kawaler jakby wiedziała też by trzymał... Szczególnie, że już tak długo czeka...

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='J_ulia']Oj, trzymam, trzymam... Ten kawaler jakby wiedziała też by trzymał... Szczególnie, że już tak długo czeka...[/QUOTE]

wiem że czeka, nikt nie chce dać sie Mu pokochać, to nie miejsce dla niego, powinien na kanapce teraz leżec!!!a jak bedziesz w schronisku i zobaczysz naszego kawalera to pomiziaj go po wafelkach od Ciotki Hanki i szepnij do uszka żeby zaciskał łapeńki!!!! :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='zaba14']hej !!
wpadłam do Belli z wizytą :)
jak zawsze przepiekna !! :) jak tam alergia się miewa??
Ciesz się że chociaż 4 kolegów ma, a nie że na każdego leci z zębami :) to dopiero byłaby kicha :)
pozdrawiam !! :) koniecznie wygłaszcz Belle ode mnie :)[/QUOTE]

witamy, witamy, nas też u Was dawno nie było :oops::oops::oops::oops: Przepraszamy, poprawimy sie!!!!:p
alergia, no cóż MUSZE CODZIENNIE SPRZATAĆ NA BŁYSK:angryy:;););)
a tak poważnie to na razie ok, roztoczy nie unikniemy ale nie jest najgorzej, tylko wieczorami oczka są czerwonawe, a w lecie jak beda pylic babki i wierzba to bedziemy po prostu ich unikać!!! mamy tez dużo różnych szamponów, psikaczy na skóre, maćs, wapno itd a jak bedzie baaardzo źle to mamy przychodzić na zastrzyki, ale mam nadzieje ze uda nam sie bez sterydów!

Posted

[quote name='hankasanok']hmmmm, ja tez znam jednego ( szkoda że tylko z opowieści :-(), jest przystojny, opanowany i spokojny idealny kandydat jesli myślimy o tym samym chłopaku! Tylko musze jeszcze CIOTKE EWELINE i WUJKA PRZEMKA do końca urobić!!!!trzymaj kciuki!!!! jestem na dobrej drodze myslę :cool3::cool3:
Hahaha to urabiaj moze ci sie uda i Bellunia bedzie miała przystojnego ,opanowanego i spokojnego kolege??? ;)

Posted

[quote name='Ewelinasanok']Hahaha to urabiaj moze ci sie uda i Bellunia bedzie miała przystojnego ,opanowanego i spokojnego kolege??? ;)[/QUOTE]

Haniu słyszałaś! Podwajaj wysiłki...
A może Ci przysłać portfolio kandydata... ;)

Posted

[quote name='Ewelinasanok']Hahaha to urabiaj moze ci sie uda i Bellunia bedzie miała przystojnego ,opanowanego i spokojnego kolege??? ;)[/QUOTE]

:cool3::cool3::cool3:
EWELINA, MUSIMY POWAZNIE POROZMAWIAĆ!!!!

[quote name='J_ulia']Haniu słyszałaś! Podwajaj wysiłki...
A może Ci przysłać portfolio kandydata... ;)[/QUOTE]

PODWAJAM, PODWAJAM!!!! :razz:
Poprosze o WYPASIONE portfolio!!!!!

Posted

[quote name='hankasanok']nie bój się :calus:BĘDĘ DELIKATNA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Delikatna, ale stanowcza i bardzo przekonywująca :diabloti:

Posted

musze Wam powiedzieć ze nasza Belluchna sie resocjalizuję :multi::multi:
wczoraj byłysmy na długim spacerze, ludziska powychodzili stadami, pojawili sie rowerzysci i biegacze a nasza Belluchna kompletnie ignorowała tych co biegli albo jechali w nasza strone, no mówie Wam kompletna olewka tych szybko zblizajacych sie w nasza strone ludziów!!!! oby tak dalej!!!!:p
wieczorem postaram sie wrzucic pare fotasków!!!!

Posted

ale fajnie widzieć kogoś z okolicy a dogo ! :)
ja jestem z Brzozowa.
przepiękny pies , mój niestety nie żyje :(
i cały czas zastanawiam się nad przygarnięciem jakiejś biedulki...
uwielbiam uśmiechy tych psów :D
ucałuj go w mokry nosek

Posted

a pewnie że ucałuję i witamy na naszym watku :p
Brzozów? toż to o rzut beretem od nas!!!!
przykre że twoje Szczeście nie zyje, ale biega teraz szczeslwe za TM na pewno!
fajnie ze zastanawiasz sie nad adopcja, jest tyle nieszczesliwych psich bid w schroniskach, jak sie zdecydujesz i bedziesz mieć jakiś konkretny typ to daj znać poszukamy odpowiedniego psiego towarzysza dla Ciebie ;)

Posted

jeszcze się zastanawiam bo po tym wszystkim nie wiem czy się odwarze wziąć kolejną biedulke...
ale może to dobry pomysł przynajmniej zapełnie tą pustkę i pomogę jakiejś psinie...
ale musze się konkretnie zastanowić...

Posted

[quote name='Alicja']czytałam że fotki będą;)

już wklejam, Ciocia Alusia pogania ;)

u nas dopiero taka wiosna, nie ma zielono tylko błotko wszedzie i sniegu troche :roll:

.....z Cioteczką......

tak jest codziennie, tylko wanna ja ratuje, miedniczka juz nie wystarcza.....

Posted

[quote name='J_ulia']Brudasek :)
Bella chyba nie występowała w charakterze prezentu ;)

ps: masz takie same kaloszki jak ja ;)[/QUOTE]

a widzisz jak mamy ze sobą wiele wspólnego :cool3:;)

prezentem nie była, ale urodzinki to takie wyjatkowe były wiec i ona musiała ładnie wygladac!!!! ;)

Posted

fajne brudaśnie łapki, oj z ym błotem, codziennie musze ścierać i jeszcze szanowne kotki przez okieno zaglądają i takie potem w ciapki szyba hehe
ale to znak że co raz bliżej wiosna i zielona trawka :)
oj sie doczekać nie mogę... tylko z kim ja teraz będe biegać po niej ...:(

Posted

[quote name='runo']fajne brudaśnie łapki, oj z ym błotem, codziennie musze ścierać i jeszcze szanowne kotki przez okieno zaglądają i takie potem w ciapki szyba hehe
ale to znak że co raz bliżej wiosna i zielona trawka :)
oj sie doczekać nie mogę... tylko z kim ja teraz będe biegać po niej ...:(

:glaszcze:

[quote name='fioneczka']http://img839.imageshack.us/img839/1121/12032011523.jpg

heh się Belluśka utytłała ... Monisia tak kazdego wieczoru wygląda :roll: ale ja tylko mokrą szmatką wycieram a reszta się w pościel wyciera :evil_lol:
musisz Hania spróbować ... to działa, później Jędrkowi wmówisz że nóg nie umył :evil_lol:

:hmmmm: dobry pomysł!!!! :cool2:a ja tego klocka codziennie do wanny wkładam, tez wezme szmatke a reszte..... powiem że to Jedrkowe brudne nogi :evil_lol:

Posted

wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego dnia wiosny wszyskim życze!!!!! WRESZCIE PRZYSZŁA!!!!! :multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2:

Belluchna dzisiaj z tej okazji postanowiła sie wykąpać w Sanie (chyba jej sie pomylił pierwszy dzin wiosny z dniem lata, za ciepło to nie jest) a potem na domiar tego wytytlac sie w kretowisku!!!! szkoda ze nie zrobiła tego na odwrót!!!!! co za PIOS!!!!! :roll::roll::roll:

Posted

Również zycze wszystkim wszystkiego najlepszego w pierwszym dniu wiosny :) :) :multi:.... Belluia poszła na całego... no ale znając ją nie jest to dla mnie dziwne ale dlaczego nie poczekała do jutra ja tez chciałam to zobaczyc ;) ...ale jutro tez jest dzien wiec zobaczymy jakie to atrakcje ma dla nas Małpiszonek...