Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']Bellusia jak arystokratka prawdziwa :)
czyściutka i błyszcząca ... a ze mnie się śmieją że Mona czyściocha jest :roll:

no powiedzmy ze jest czysciutka!!!! W domu!!!!! gorzej jak na spacerki wyjdzie!!!!!
mogę zaprosić na bazarek na leczenie Ineczki ?
http://www.dogomania.pl/threads/203352-ciuszki-buty-torebki-książki-...-na-leczenie-Inki

wpadniemy, wpadniemy!!!!!

[quote name='Alicja']no proszę .... Belluchna na babskich pogaduszkach ;)
http://img855.imageshack.us/img855/7807/759ebefbec.jpg

no a jak! jak babskie to babskie!!!! Zresztą Ciotka Ewelina by mi nie darowała jakbym Belluchny nie wzieła ze sobą!!!!

Posted

Po pierwssze musze Wam powiedzieć że Belluchna zsikała sie nam wczoraj do łóżka!!!!:shake::angryy: Dobrze że nie śpimy w tym łóżku!:evil_lol:
Biorąc przykład z co niektórych BYŁYCH właścicieli powinnam wziąść za futro i odwieźć Cioci Juli do Gliwic!;)
a tak poważnie, to nie wiem co sie stało!? na spacery chodzi zakubrakowana i jesteśmy max godzinke, gdzie w większości biega! Muszę ja poobserwować, mam nadzieje ze mi sie Bidulka nie przeziębiła! Chyba skrócimy te spacerki póki takie mrozy są, Belluchna nie lubi chodzić do Pana Weterynarza!!!!

a po drugie wczoraj spotkałysmy Justynę z Negrunia na spacerze!!! Ona pięknieje w oczach, szkoda ze nie miałam aparatu :placz:!!! I tu znowu mnie dziewczyna nasza zadziwiła!!! Bella kompletnie nie dogaduje sie z suczkami a tu takie zaskoczenie!!!! z tego co wiem to Negra ma taki sam stosunek!!!! Dziewczyny wogóle nie wykazały do siebie agresji!!! Po prostu od początku sie unikały, nie prowokowały, Negra odwróciła sie do Belluchny bokiem, a Belluchna wogóle nie patrzyła na nia tylko na moja koleżanke. Pierwszy raz widziałam takie zachowanie Belli, ona zawsze sie rzuca, ciężko ja utrzymać! Oczywiście dziewczyny stały od siebie w odpowiedniej odległości, choć nie wielkiej. Rozmawiałysmy z Justyna chwile a dziewczyny NIC, potem odwróciły sie do siebie tyłem i każda poszła w swoja strone!
Mam obiecane zdjęcia Negry, jak dostane to zaraz wstawie na jej wątek!!!! Ona jest sliczna, spokojna i zrównoważona, nie to co ta nasza Wariatka!!!

Posted

[quote name='J_ulia']Bellcia kolejnym osobą serducho skradła ;) Nowi Ciocia i Wujek szaleją za nią nie mniej niż jej Pańcia i Pańci ... nieprawdaż ;)

tego zwierza PO PROSTU NIE DA SIĘ NIE KOCHAĆ!!!!!,

zobacz Julia, nowy kolega Belluchny, AWI,

Posted

Haniu zalogowałam sie na dogo teraz bede podpisywac sie jako Ciocia Belluni... my bardzo chętnie sie zgodzimy zebys nam podrzucała małpiszonka. Nawet jak sie jest smutnym wystarczy zerknąc na Bellunie i juz jest lepeij potrafi rozweselic najsmutniejszy dzien...

Posted

[quote name='hankasanok']tego zwierza PO PROSTU NIE DA SIĘ NIE KOCHAĆ!!!!!,

zobacz Julia, nowy kolega Belluchny, AWI,
[/QUOTE]
Dobry gust ma dziewczynka ;)

[quote name='Ewelinasanok']Pewnie ze skradła serdzuszka...jej sie nie da nie kochac.[/QUOTE]

Witamy :) niech zgadnę ukochana Ciocia Belluchny ;)

Posted

[quote name='Ewelinasanok']A dziekuje rowniez witam...Tak to ja Ciocia Belluchy a czy ukochana to Bellunia odpowie...[/QUOTE]

pewnie ze ukochana Ciocia! Witamy Cioteczke Ewelinke na naszym watku wreszcie :multi:

Posted

a może by tak jakąś fotkę Bellusi "bez śniegu" człowiek obejrzał ;)

Hania dawaj zdjęcia :eviltong:

qrde ja też muszę odkurzyć wątek Monisi bo przez chorobę Inuśki, bazarki i inne "rzeczy różne" zaniedbałam wątek córuni :oops:

Posted

[quote name='fioneczka']a może by tak jakąś fotkę Bellusi "bez śniegu" człowiek obejrzał ;)

Hania dawaj zdjęcia :eviltong:

qrde ja też muszę odkurzyć wątek Monisi bo przez chorobę Inuśki, bazarki i inne "rzeczy różne" zaniedbałam wątek córuni :oops:[/QUOTE]

ha, ha, ha !!!!! Asi sie żarty trzymają!!!!! Chętnie bym zamiesciła zdjecia bez śniegu ale u nas cały czas zima jest :placz::placz::placz:
No ewentualnie moge Ci zapodac zdjecia z tamtego roku :evil_lol:
a córuni watek MUSIUSZ odkurzć :mad:, chociaz ona zrozumie że Mama teraz musi biednej Ineczce pomagać!!!! WYBACZAMY!!!!!

Posted

[quote name='J_ulia']Dobry gust ma dziewczynka ;)

Witamy :) niech zgadnę ukochana Ciocia Belluchny ;)[/QUOTE]

A CO DO GUSTU BELLUCHNY TO WYOBRAŹ SOBIE ŻE TEN KOLEGA TO DOPIERO NIE DAWNO SIE STAŁ KOLEGĄ!!!! wcześniej to był beeee, i Bella na jego widok to irokeza stawiała!!!! hmmmm, wiosna idzie ??? :cool3::evil_lol:
pozatym poczekaj jak uda mi sie zrobić jej zdjecie z drugim kolegą, Roki to piekny rudy malamut, on to prawie jak jej chłopak jest!!!!! razem spacerują,wąchają no czasem sie poprztykają ;)

ale bioracą ogólem kolegów Belli to ma ich aż 4!!!!:shake:, inne pieski sa na razie beeee!!! No jeszcze musze napomniec ze raz bawiła sie z basetem, jego Pan zaprosił Jedrka, który wtedy był z Rudą na spacerze na swoja działkę ,, żeby pieski sobie pobiegały i sie pobawiły, bo ma ogrodzone" ale Bella pobawiła sie 5 min, potem kolega ja przestał interesować, zdemolowała facetowi dzialke wyciagajac wszystkie gumowe plandeki spod sniegu, którymi gość okrył roslinki na zime i Jędrek zabrał ja do domu wielce przepraszajac Pana!!!!!:shake:

Posted

[quote name='Ewelinasanok']Bellusia jest troche wybredna co do kolegow...:D[/QUOTE]

troche to mało powiedziane :evil_lol:

poza tym , no wiesz, byle jaki tam kolega to dla niej NIE KOLEGA!!!! ;), musi mieć w sobie TO COS!!!!:cool3:

wybredność Belluchny nie zna granic, potencialny kandydat na kolgę nie może:
1. byc dominujacy prowokator i furiant - bo na to sobie nasza dziewczyna nie pozwoli żeby jej tu ktos podskakiwał
2. nie morze być tez zbyt tchórzliwy - bo co to za facet, takiego trzeba pogonić ( tak sie skończyła przyjaźn z Mailo :shake:)
3. nie może być za mały, bo przy zabawie mozna go uszkodzić, a jak sie raz takiego nastraszy niechcacy wpadajac na niego, to sie może chłopak do końca zycia przestraszyć!
4. Nie może byc też i za duzy, bo to potencialne zagrożenie jest
5. no i PRZYSTOJNY MUSI BYĆ!!!!! :cool3:;)

Posted

hej !!
wpadłam do Belli z wizytą :)
jak zawsze przepiekna !! :) jak tam alergia się miewa??
Ciesz się że chociaż 4 kolegów ma, a nie że na każdego leci z zębami :) to dopiero byłaby kicha :)
pozdrawiam !! :) koniecznie wygłaszcz Belle ode mnie :)

Posted

[quote name='hankasanok']troche to mało powiedziane :evil_lol:

poza tym , no wiesz, byle jaki tam kolega to dla niej NIE KOLEGA!!!! ;), musi mieć w sobie TO COS!!!!:cool3:

wybredność Belluchny nie zna granic, potencialny kandydat na kolgę nie może:
1. byc dominujacy prowokator i furiant - bo na to sobie nasza dziewczyna nie pozwoli żeby jej tu ktos podskakiwał
2. nie morze być tez zbyt tchórzliwy - bo co to za facet, takiego trzeba pogonić ( tak sie skończyła przyjaźn z Mailo :shake:)
3. nie może być za mały, bo przy zabawie mozna go uszkodzić, a jak sie raz takiego nastraszy niechcacy wpadajac na niego, to sie może chłopak do końca zycia przestraszyć!
4. Nie może byc też i za duzy, bo to potencialne zagrożenie jest
5. no i PRZYSTOJNY MUSI BYĆ!!!!! :cool3:;)[/QUOTE]

Wiesz znam takiego jednego kandydata... na 5 kolegę ;)

Posted

[quote name='J_ulia']Wiesz znam takiego jednego kandydata... na 5 kolegę ;)

hmmmm, ja tez znam jednego ( szkoda że tylko z opowieści :-(), jest przystojny, opanowany i spokojny idealny kandydat jesli myślimy o tym samym chłopaku! Tylko musze jeszcze CIOTKE EWELINE i WUJKA PRZEMKA do końca urobić!!!!trzymaj kciuki!!!! jestem na dobrej drodze myslę :cool3::cool3: