fioneczka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 http://a.imageshack.us/img829/5569/dsc00458q.jpg śliczna jest ... i szczęśliwa a to teraz najwazniejsze Quote
hankasanok Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='fioneczka']http://a.imageshack.us/img829/5569/dsc00458q.jpg śliczna jest ... i szczęśliwa a to teraz najwazniejsze dziekuję bardzo Asiu za banerek jest świetny :loveu: Quote
chita Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 trafilam po banerku...podczytywalam watek gliwicki wczesniej ale nie mialam pojecia ze Bella tak swietnie trafila:loveu::multi:jej historia jest bardzo wzruszajaca tymbardziej ze tyle osob bylo zaangazowanych w jej los:multi: Niunia jest sliczna, uwielbiam rudasy:loveu::eviltong: bedziemy do Was zagladac:razz: Quote
Tengusia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 no i ja trafilam do rudej dziewczynki :grins: Quote
fioneczka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Haniu nie chce mi Ciebie dodać do listy znajomych ... qrcze z tym dogo wrrrr Quote
hankasanok Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 fioneczka napisał(a):Haniu nie chce mi Ciebie dodać do listy znajomych ... qrcze z tym dogo wrrrr kiedyś tez miałam problem, jak Julia wysłała mi zaproszenie, ale potem jakos sie udało!!! Quote
hankasanok Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 ..... tak zwane spanie do góry kołami..... Quote
fioneczka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Haniu czy w taki sposób Bellunia spędza te zimne, deszczowe dni? pozycja "na żabę" jest :loveu::loveu::loveu: Quote
hankasanok Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 fioneczka napisał(a):Haniu czy w taki sposób Bellunia spędza te zimne, deszczowe dni? pozycja "na żabę" jest :loveu::loveu::loveu: dokładnie tak Asiu, spi i chrapie a na zabe zawsze spi i co dziwne dupka musi być zawsze wyżej niż głowa :p!!!! A jak musimy juz isc na spacer choc taki chwilowy bo cały czas pada to normalnie Dziewczyna mi robi OBCIACH !!!!!! MUSZE CIAGNAC JĄ JAK CIELAKA ZA SOBĄ, idę ja, potem smycz a na końcu z wielkimi oporami człapie Bella:roll:, co za pies troszke deszczu a ona panienka z cukru juz wcale nie potrzebuje wychodzić na zewnatrz!!!! Quote
hankasanok Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 J_ulia napisał(a):wygodnicka ta dziewczyna nie powiem ;) i to jeszcze jak!!!! Bez kanapy by chyba nie przezyła :lol: Quote
Czaruś Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Witaj Belluniu :loveu: Jak dobrze Haniu, że znalazła się taka osóbka jak Ty, która ją adoptowała. Widać, że mała jest przeszczęśliwa :p Quote
hankasanok Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='ARDNAS']Witaj Belluniu :loveu: Jak dobrze Haniu, że znalazła się taka osóbka jak Ty, która ją adoptowała. Widać, że mała jest przeszczęśliwa :p[/QUOTE] Dziekuje, Tobie w szeczególnosci :calus:, bo to przecież dzieki Tobie ARDNAS Bellusie udało sie odzyskać a potem trafiła do nas!!! Quote
fioneczka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 doberek :) przyszłam się cichutko przywitać bo rozumiem że Bellusia jeszcze śpi ;) Quote
hankasanok Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='fioneczka']doberek :) przyszłam się cichutko przywitać bo rozumiem że Bellusia jeszcze śpi ;)[/QUOTE] doberek!!! Oczywiście ze śpi, pewnie tak jak i Mona!!! I to spi podobno na mojej podusi!!! :roll: ( Andrzej dzwonił), a ma takie ładne łużeczko kupione, duże jak dla owczarka, z dodatkowym kocykiem i co? i nie! woli na mojej podusi, w łóżeczku z Andrzejkiem, jak wychodziłam do pracy to widziałam ze już czatowała jakby chciała powiedzieć wyprowadziłas minie to idz juz sobie bo bede spała na twoim miejscu!!!! ( miała bardzo poważna minę) a teraz nawiąże do innego watku!!! piekne kupujesz piłeczki, takie orginalne....:evil_lol: Quote
fioneczka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='hankasanok']doberek!!! Oczywiście ze śpi, pewnie tak jak i Mona!!! I to spi podobno na mojej podusi!!! :roll: ( Andrzej dzwonił), a ma takie ładne łużeczko kupione, duże jak dla owczarka, z dodatkowym kocykiem i co? i nie! woli na mojej podusi, w łóżeczku z Andrzejkiem, jak wychodziłam do pracy to widziałam ze już czatowała jakby chciała powiedzieć wyprowadziłas minie to idz juz sobie bo bede spała na twoim miejscu!!!! ( miała bardzo poważna minę) [/QUOTE] noo Mona leci na dwór szybkie siq i qpa i do domu wpada momentalnie do wyra ... zajmuje poduszki (moją i Krzycha) i spi do południa ... jak ja bym tak chciała :diabloti: [quote name='hankasanok']a teraz nawiąże do innego watku!!! piekne kupujesz piłeczki, takie orginalne....:evil_lol:[/QUOTE] oj się koleżance dowcip wyostrzył :mad: a piłeczka była gustowna :diabloti: ale wiesz, pomimo zrobienia z niej czegoś takiego dziwnego jeszcze ześmy się nią nawet dały rade na boisku pobawić ... dalej świetnie się odbija :p Quote
Czaruś Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='hankasanok']Dziekuje, Tobie w szeczególnosci :calus:, bo to przecież dzieki Tobie ARDNAS Bellusie udało sie odzyskać a potem trafiła do nas!!![/QUOTE] Nie ma za co, tak się złożyło, że ja w takich sprawach to taki detektywik jestem hi hi bardzo ogromne podziękowania należą się mojej koleżance Karolinie (mamie chrzestnej mich psiaków :) ), której niestety nie ma na dogo. To ona nawiązała kontakt z jakimś chłopakiem, który był kiedyś (15 lat temu) ich sąsiadem. Sprawy się tak nie za dobrze dla Karoliny rozwinęły bo on się potem do niej dowalał, na kawę ją zapraszał itd itp., ale ja jej mówiłam dla Belluni ma się poświęcić hi hi. W ostateczności Bellunia uratowana, a chłopakowi Karolina podziękowała :) Bellunia bardzo się podobała i podoba Karolinie, zauważyła ją jak była ogłaszana na allegro jeszcze przed tym całym zajściem, ale nie dała rady jej adoptować bo miała problemy z kupnem mieszkania. Bardzo, bardzo się cieszymy, że ma tak wspaniały domek. Quote
hankasanok Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='ARDNAS']Nie ma za co, tak się złożyło, że ja w takich sprawach to taki detektywik jestem hi hi bardzo ogromne podziękowania należą się mojej koleżance Karolinie (mamie chrzestnej mich psiaków :) ), której niestety nie ma na dogo. To ona nawiązała kontakt z jakimś chłopakiem, który był kiedyś (15 lat temu) ich sąsiadem. Sprawy się tak nie za dobrze dla Karoliny rozwinęły bo on się potem do niej dowalał, na kawę ją zapraszał itd itp., ale ja jej mówiłam dla Belluni ma się poświęcić hi hi. W ostateczności Bellunia uratowana, a chłopakowi Karolina podziękowała :) Bellunia bardzo się podobała i podoba Karolinie, zauważyła ją jak była ogłaszana na allegro jeszcze przed tym całym zajściem, ale nie dała rady jej adoptować bo miała problemy z kupnem mieszkania. Bardzo, bardzo się cieszymy, że ma tak wspaniały domek.[/QUOTE] Jest, jest za co Pani detektyw!!! no i oczywiście szczególne podziękowania dla Karoliny za POŚWIECENIE!!!! Karolinko, uwierz mi warto było, Bellunia to wspaniały psiak!!!!! [quote name='fioneczka']noo Mona leci na dwór szybkie siq i qpa i do domu wpada momentalnie do wyra ... zajmuje poduszki (moją i Krzycha) i spi do południa ... jak ja bym tak chciała :diabloti: oj się koleżance dowcip wyostrzył :mad: a piłeczka była gustowna :diabloti: ale wiesz, pomimo zrobienia z niej czegoś takiego dziwnego jeszcze ześmy się nią nawet dały rade na boisku pobawić ... dalej świetnie się odbija :p[/QUOTE] to dobrze ze sie JESZCZE odbija, gorzej jak Monusia postanowi z nij zrobić kwadracik!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bella tez ma taka piłeczkę, jest w niej mnóstwo dziurek od jej pięknych ząbków, na razie nie przyszło jej do głowy rozpracowac piłeczke na cześci pierwsze!!!! Quote
fioneczka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 dziewczyny co u Was ... normalnie wygląda jakbyście w sen zimowy zapadły ;) Quote
hankasanok Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 fioneczka napisał(a):dziewczyny co u Was ... normalnie wygląda jakbyście w sen zimowy zapadły ;) oj przepraszamy za małą nieobecność!!! Byliśmy na weselu na Roztoczu, ale właśnie wróciliśmy!!!! domek, słodki domek tu jest najlepiej!!!! 18 września mamy nastepne tym razem mojego brata, tego co z Bellunia w jej łózeczku na zdjeciach leży :lol:!!! własnie przyjechali z Angli, wybaczcie jak bede teraz rzadziej na forum, mamy kupe załatwień!! Ale w sen zimowy nie zapadamy!!! A co do zimy zasatnawiam sie jak to nasza Bella bedzie na spacery chodzić, nawet nie wiecie jaki to zmarzluch, jakiś pledzik jej kupić czy co? Quote
fioneczka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 wesele brata powiadasz ... no nie wiem, nie wiem :hmmmm: ... ciekawe co Bellusia "powie" jak obca kobitka będzie się do pańcia przytulać ;):evil_lol: a jak zmarźluch to trzeba kurteczkę kupić ... ja też muszę :p Quote
hankasanok Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 fioneczka napisał(a):wesele brata powiadasz ... no nie wiem, nie wiem :hmmmm: ... ciekawe co Bellusia "powie" jak obca kobitka będzie się do pańcia przytulać ;):evil_lol: a jak zmarźluch to trzeba kurteczkę kupić ... ja też muszę :p oj, kobitke brata zana i bardzo kocha nowa ciocie!!!! już wczesniej ja poznała, a co do kurteczki to juz powoli szukam jakiegoś pledziku dla Bellusi!!! Quote
fioneczka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 hankasanok napisał(a):oj, kobitke brata zana i bardzo kocha nowa ciocie!!!! już wczesniej ja poznała, a co do kurteczki to juz powoli szukam jakiegoś pledziku dla Bellusi!!! no to dobrze ze Bella wyrozumiała bo ja przy Monie zastanawiam się czy mój syn starym kawalerem nie zostanie ;) Quote
Recommended Posts