hankasanok Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 J_ulia napisał(a):Haniu jak możesz zrzucać na Bellunie całej winy za amputowanie rąk ufoludkowi... jak możesz... przyznaj się , kto był inicjatorem i ma w tym swój "współudział"... no dobra, wujcio Michałek, mój braciszek, przyjechał zepsół razem z rudą zabawke zabrał cztery litery i wyjechał! Ale Belluchna za to uchachana do tej pory chodzi o Wafelek!!!!:loveu:, a gdzie to on tak biegusia, po ogródku?! a gdzie reszta ferajny?!musisz ich na jednej focie zmieścic:p dla Ciebie Julia, zobacz jak Belluchna chałupy pilnuje......:roll: [video=youtube;aTCbCp83A4Q]http://www.youtube.com/watch?v=aTCbCp83A4Q[/video] Quote
J_ulia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Tak , to fruwający Wafelek, biegający po ogródku ;) Reszta ferajny nie zmieściła się w kadr ... toż to mała armia... Bella pies "prawie" stróżujący ;) Daj ją do nas na miesiąc a Ci gwarantuje, że Wafelek, Nordi, Herunia, Cola i Baton wyszkolą ją na psa stróżującego. Ufff.... nawet mysz nie zauważona się nie przeciśnie... One wiedzą, że do domu wracam jak do płotu dochodzę, a "swoje" auto słyszą już na początku ulicy... Szkoda tylko, że nie witają się ... ciszej. Quote
hankasanok Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 J_ulia napisał(a): Daj ją do nas na miesiąc a Ci gwarantuje, że Wafelek, Nordi, Herunia, Cola i Baton wyszkolą ją na psa stróżującego. Ufff.... nawet mysz nie zauważona się nie przeciśnie... . no coś Ty!!! nawet nie mów takich rzeczy głośno!!!! to by była mieszanka wybuchowa :diabloti:, sąsiedzi by cie do lasu wygnali razem z całym stadkiem :evil_lol: kiedy Bellusia może jechac na wakacje do Cioci Juli? :cool3::lol:;);) Quote
fioneczka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 hahaha :roflt: wlaśnie się upłakałam ze śmiechu ... normalnie jakbym moją rottkę Sarusię [*] widziała tyle że Ona otwierała oko po jakimś czasie gadania do niej, patrzyła jak na kosmitę "kobieto, nie budź mnie, jak się wyśpię sama wstanę" ;) i szła dalej w kimę :evil_lol: kiedyś nagram jak Mona reaguje na mój powrót do domu :roll: Quote
J_ulia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 hankasanok napisał(a):no coś Ty!!! nawet nie mów takich rzeczy głośno!!!! to by była mieszanka wybuchowa :diabloti:, sąsiedzi by cie do lasu wygnali razem z całym stadkiem :evil_lol: kiedy Bellusia może jechac na wakacje do Cioci Juli? :cool3::lol:;);) Ja już mam mieszankę wybuchową... Kochana jak jeszcze Demon w odwiedziny przyjeżdża to jest zabawa... Ostatnio sąsiad:" To Ty nawet WILKA już masz..." Może przyjechać pod warunkiem ,że mi Wafelka nie schrupie ;) Bo za to by mnie matka ze wspólnego domu wygnała... Quote
hankasanok Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 fioneczka napisał(a):hahaha :roflt: wlaśnie się upłakałam ze śmiechu ... normalnie jakbym moją rottkę Sarusię widziała tyle że Ona otwierała oko po jakimś czasie gadania do niej, patrzyła jak na kosmitę "kobieto, nie budź mnie, jak się wyśpię sama wstanę" ;) i szła dalej w kimę :evil_lol: kiedyś nagram jak Mona reaguje na mój powrót do domu :roll: no to faktycznie dziewczyny podobne, ha, ha, ha ale miałas stróża w domu ten opis znalazłam na necie........,,Rottweiler jest to rasa psów wykorzystywana dawniej do pilnowania obozów rzymskich .....", Sarunia sie w przodków wdała jak nic :evil_lol::evil_lol: a Moniastą musisz nagrać, już sie doczekać nie moge:cool3: J_ulia napisał(a): Może przyjechać pod warunkiem ,że mi Wafelka nie schrupie ;) Bo za to by mnie matka ze wspólnego domu wygnała... nie schrupie, ona lubi wariatów :evil_lol:;) Quote
hankasanok Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 z dzisiejszych spacerów. chłodzenie wg Bellusi.....kiedyś temu psu płetwy urosna!!!!! [video=youtube;8rqCeoXqlSc]http://www.youtube.com/watch?v=8rqCeoXqlSc[/video] a tu Bellusia po spacerku.... sie chyba zmeczyła :evil_lol: a tak wygląda Bellusiowe podwozie, :shake:, weszlismy teraz w okres krostkowy!!!! Pyli wierzba, ale nie jest jeszcze najgorzej, nie trzeba jeszcze sterydów, jakos dajemy rade!!!! mamy całą apteke w domu!!!!! Quote
J_ulia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Oj biedny ten brzusio :( Musi ją potwornie swędzieć. Quote
hankasanok Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='J_ulia']Oj biedny ten brzusio :( Musi ją potwornie swędzieć. no, troszke swędzi ale dajemy tabletki homeopatyczne dla alergików, wapienko i psikamy a właściwie smarujemy ( bo popsikac sie nasza królewna nie da) emulsja o działaniu silnie przeciwzapalnym i przeciwświądowym!!!! a dzisiaj byłysm w lesie, (tam nie pyli wierzba ) fajnie było, nie tak goraco jak nad rzeką!!!! a potem poszłyśmy do Babci....na obiadek!!! Babcia ma foajowe płytki w przedpokoju.....takie zimne!!!!! .....a potem szybko pędziłysmy do domku, bo sie na straszną burze zbierało........ w domku jednak najlepiej Quote
runo Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 aż normalnie mi łzy w oczach stanęły, ona jest taka u ciebie szczęśliwa :) nie to co te u nas amstaffy... łańcuch buda i tyle. a po za tym aż zazdroszczę , teraz jak nie mam psa w domu to tak dziwnie nikt tak fajnie się nie wyleguje i nie ma kto się w rzeczce pluskać... Głaski od ciotki :) Quote
hankasanok Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 runo napisał(a):aż normalnie mi łzy w oczach stanęły, ona jest taka u ciebie szczęśliwa :) nie to co te u nas amstaffy... łańcuch buda i tyle. a po za tym aż zazdroszczę , teraz jak nie mam psa w domu to tak dziwnie nikt tak fajnie się nie wyleguje i nie ma kto się w rzeczce pluskać... Głaski od ciotki :) głaski przekazane!!!! co do astów u Ciebie to jak przeczytałam o tym na Twoim watku to az cisnienie mi sie podniosło ! :angryy: Pamietam jak ostanio rozmawiała z Julią ze u nas to bulowate na palcach jednej reki mozna zliczyc, nawet w samym Sanoku było ich nie weiele i powiem szczerze ze wcale mnie to nie martwiło, ze ,,ta moda do nas nie dotarła...." ale widze ze chyba dociera, dopiero teraz jak zwykle z opóźnieniem!!! Tym bardziej ze zauwazyłam coraz wiecej ogłoszen o psy w tym typie, nawet ostatnio ukazało sie jedno cytuje ,, kupie psa czystej rasy amstaff do 200 zł" :crazyeye::shake:Bosze....i te łańcuchy i budy....nawet nie chce myslec co to oznacza w najblizszej przyszłości!!!!!! Quote
fioneczka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 http://img17.imageshack.us/img17/2315/dsc00763vc.jpg :loveu::loveu: jak na nią parzę i przypominam sobie jak czekałyśmy na wieści ... gdzie jest, co się z nią stało uwierzyć nie mogę że ta historia ma właśnie takie zakończenie ... fuksiara mała Quote
Ewelinasanok Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 100,100,100 lat dla naszej gwiazdeczki rudej...wujek i ciocia bardzo cie kochają... Quote
hankasanok Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='fioneczka']http://img17.imageshack.us/img17/2315/dsc00763vc.jpg :loveu::loveu: jak na nią parzę i przypominam sobie jak czekałyśmy na wieści ... gdzie jest, co się z nią stało uwierzyć nie mogę że ta historia ma właśnie takie zakończenie ... fuksiara mała oj pamietam ile Was to nerwów kosztowała, i uwierz mi ja tez soie ciesz ze jest z nami chociaz czasem mam ochote je futro to rude przetrzepać!;) [quote name='Ewelinasanok']100,100,100 lat dla naszej gwiazdeczki rudej...wujek i ciocia bardzo cie kochają... Bellusia bardzo dziekuje!!!! a dla nie wtajemniczonych to dzisiaj obchodzimy Bellusiowe urodziny! a data dlatego taka ponieważ jak dziewczyne czipowaliśmy, nasz P.wet musiał wpisac do paszportu date urodzenia, no oczywiscie prawdziwej nie znamy wiec pieknie z tego wybrna i stwierdził, ze skoro nie wiemy ( z wiadomych nam wszystkim powodów) to on jej wpisze 1 czerwiec! i takim to sposobem Belluchna ma dzis urodzinki! Quote
Julia Wielogorska Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Witamy!!!! Historia Belli jest niesamowita i nie umie az opisac tego co czuje. :) Ona jest przekochana i niektore zachowania jak Lizunia ma- oba rudzielce . Raz kochane a raz wredne i niedobre. Ale za to Je kochamy, prawda Haniu. Bellunia Twoja to artystka i najbardziej mi sie podobała historia z kurami. hehee. Liza tez by piora wyszarpała a Neo na pewno bo to wariat!! A co do wyjazdow do Niemiec to ja zawsze z psami jezdzę i nigdy nie mialam problemu. Teraz mamy klatke w bagazniku bo dwa psy w aucie to masakra, ale jak mialam tylko Neonka to bez klatki i bez szelek w pasach i na granicy nikt mi uwagi nie zwrocił. Bulowate moga normalnie granice Niemiec przekraczac . Nie trzeba zezwolenia. tylko paszport. i wszedzie z nimi chodze .:) nie zawsze w kagancu!!! tylko w centum miasta!!! kiedys nawet dzwonilismy sie pytac jak wyglada wyjazd amstaffa. co innego jak tam sie chce miec psa takiego to trzeba zezwolenia i sa testy a w odwiedziny zawsze mozna jechac. i Policja nic nie zrobi. tylko trzeba miec papiery przy sobie. Hania nawet wstawila zdiecia Lizy i Neo w Niemczech!!! Dowod jest, że bylismy i cało wrocilismy:) pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
hankasanok Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):Witamy!!!! Historia Belli jest niesamowita i nie umie az opisac tego co czuje. :) Ona jest przekochana i niektore zachowania jak Lizunia ma- oba rudzielce . Raz kochane a raz wredne i niedobre. Ale za to Je kochamy, prawda Haniu. Bellunia Twoja to artystka i najbardziej mi sie podobała historia z kurami. hehee. Liza tez by piora wyszarpała a Neo na pewno bo to wariat!! A co do wyjazdow do Niemiec to ja zawsze z psami jezdzę i nigdy nie mialam problemu. Teraz mamy klatke w bagazniku bo dwa psy w aucie to masakra, ale jak mialam tylko Neonka to bez klatki i bez szelek w pasach i na granicy nikt mi uwagi nie zwrocił. Bulowate moga normalnie granice Niemiec przekraczac . Nie trzeba zezwolenia. tylko paszport. i wszedzie z nimi chodze .:) nie zawsze w kagancu!!! tylko w centum miasta!!! kiedys nawet dzwonilismy sie pytac jak wyglada wyjazd amstaffa. co innego jak tam sie chce miec psa takiego to trzeba zezwolenia i sa testy a w odwiedziny zawsze mozna jechac. i Policja nic nie zrobi. tylko trzeba miec papiery przy sobie. Hania nawet wstawila zdiecia Lizy i Neo w Niemczech!!! Dowod jest, że bylismy i cało wrocilismy:) pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a witamy na naszym watku!!!! Mam nadzieje ze Lizunia i Neoś niedługo tez beda mieli swój własny prywatny watek i bedziemy ogladac duuuuzo zdjec!!! Co do tych rudych to masz racje sa tak samo kochane co i wredne!!!! Wyobraźcie sobie ze wczoraj pierwszy raz Belluchna na mnie burkneła! i zeby pokazała!:crazyeye: Nie wiem kto była bardziej w szoku ja czy ona!!!!! ale zaraz skuliła uszy i uciekła pod ławe! została z pod tej ławy przezemnie wyciagnieta, dostała opiernicz i poszła na swojego ,, karnego jeżyka" siedziała tam dopóki nie stwierdziłam ze moze go opuscic! Niestety Belluchna potrzbuje twardej reki, jesli za duzo jej sie pozwoil albo nie skoryguje oznak dominacji wyszłaby człowiekowi na głowe!!!!!A wyglada tak niewinnie! A przyczyna takiego zachowania był fakt ze kazałam jej wyjsc z balkonu bo sie na kota nakreciła, nie mozna było jej uspokoic!!!! Chciała wejsc na balkon ponownie, ja jej nie pozwoiliłam i wyrkneła!Co za sucz! a zdjecia Lizuni z balonikami zamieszcze wieczorkiem, dopiero wczoraj wrócilismy z wesela i nie miałam kiedy tego zrobić!!!!! Quote
fioneczka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 się na ciuśka nakręciła i jej się pomyliło z tym warczeniem Haniu ;) Quote
hankasanok Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 fioneczka napisał(a):się na ciuśka nakręciła i jej się pomyliło z tym warczeniem Haniu ;) no ja mysle bo inaczej to złapie jakiegos :mad: i .....przetelepie to rude futerko!!!!!;) potem postaram sie powrzucac troche zaległych fotasów z naszych wypraw lasowych i pokaze Wam jak to nasza Bellusia przechodzi po kładce!!!!! Quote
Julia Wielogorska Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A to nie dobra gadzinka ta Beluchna:) na Lizunie tez trzeba uwazac bo jakies podobne zachowania maja, te rudzielce:) A watek Lizy i Neonka bedzie bedzie tylko moj komputer trzeba porzadnie naprawic bo chyba przez jakies wirusy zdiecia mi sie nie wklejaja:( a do tego mam aol - niemiecki system - do bani!!!!!!!!!!!! Buzi dla Belli od Julci i pieskow:) Quote
hankasanok Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Alicja napisał(a):Pokaż pokaż Niuńkę na kładce ;) wczoraj juz nie dałam rady ale dzisiaj obiecuje, i Alus to bedzie niuńka raczej ,,Z KŁADKĄ''!!!! kiedys zbiore przez nia porzadny opiernicz!!!!! edit: wklejam zdjecia pt ,,Bella przechodzi przez kładkę" a właściwie idzie przez rów z kładka, jakby dało rade oczywiście!!!!! hmmmm , może ona nie dowidzi?!;) myslała ze to patyczek? chociaz TZ wyraźnie kazał iść PO KŁADCE!!!!!! ....i zbliżenie....... Quote
hankasanok Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Zapraszam wszytskich na bazarek Cała kwota bedzie przeznaczona na utrzymanie Nero w hoteliku http://www.dogomania.pl/threads/209537-Zapraszam-do-szafy-damsko-męskiej-…Fajowe-ciuszki-na-hotelik-dla-Nerusia!-do-22.06?p=17065309#post17065309 Quote
Alicja Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosko http://img685.imageshack.us/img685/2360/dsc00812me.jpg Quote
fioneczka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 heh http://img685.imageshack.us/img685/2360/dsc00812me.jpg wariatuńcio :loveu: a bazar rewelka :multi: Quote
Recommended Posts