Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma na imie GIZMO.Nie dostał tego imienia bez pwoodu- ma małą główkę, wielkie wytrzeszczone oczy,wystające ząbki i kłapniete uszka. Jest malutki. Ma około pięciu lat.
W schronisku był 18 dni. Nic nie jadł, siedział wbity w kąt i się trząsł. Boi się obcych ludzi.
KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 793-370-181

Gizmo potrzebuje karmy wysoko energetycznej. Jedna, mała puszka kosztuje 12.90. POMÓZCIE!!!

Wpłaty:
- nombre -30zł:loveu:
- Elypsa -100zł :crazyeye::loveu: (bardzo dziękujemy!!)
- konto katowickie - 30 zł:loveu:

Wypłaty:
- 60 zł - wizyta u wetrynarza
- 30 zł - wizyta u weterynarza
- 24 zł - wizyta
= + 46!

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poznałam malentasa osobiście :loveu: , przepiękna malizna ale faktycznie wychudzona okropnie, nawet udało mi się go pogłaskać i wrażenie jakbym głaskała jakiś drewniany przedmiot - same kostki i napięta skóra :placz: - generalnie to chyba wszystkie małe psy u klaudii broniły jej zaciekle - dlaczego ten ma być inny ? :eviltong:

jedzonko wysokoenergetyczne wskazane jak najbardziej - trzymam kciuki żeby żadne narządy wewnętrzne się "nie zepsuły" od tego wychudzenia i żeby szybciutko wrócił do formy :thumbs:

Posted

[quote name='protzlav']Co u małego Gizma ??? <D.>

Gizmo ma się wspaniale. Umie dawać łapkę i głos. Ma chęci na jedzenie i to duże.
Śpi ze mną na łóżeczku. Jak chce na kolanka to szczeka :-)
Ludzi na dworze obszczekuje. Ładnie trzyma się nogi.
Jest wspaniały. A jutro będą zdjęcia :-)

Dotarły wpłaty od nombre i elypsa. Gizmo dostał od Elypsy 100 zł!!!! Gizmo baaardzo dziękuje.Będzie miał na jedzenie i weterynarza.

Posted

Właśnie poszłam na watek katowickio pytac co to za malec (wypatrzyłam na pinczerkach) a tu prosze psiak juz w DT....

Jesli możecie zróbcie mu podstawowe badania- nerki, watroba, ta ostatnia szczególnie, biorąc pod uwage wychudzenie. Może byc potrzebne wzmocnienie wątroby np essentiale/esselive (fenomenalnie się sprawdza u psów). ;)

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Gizmo ma się wspaniale. Umie dawać łapkę i głos. Ma chęci na jedzenie i to duże.
Śpi ze mną na łóżeczku. Jak chce na kolanka to szczeka :-)
Ludzi na dworze obszczekuje. Ładnie trzyma się nogi.
Jest wspaniały. A jutro będą zdjęcia :-)

Dotarły wpłaty od nombre i elypsa. Gizmo dostał od Elypsy 100 zł!!!! Gizmo baaardzo dziękuje.Będzie miał na jedzenie i weterynarza.

Bardzo sie cieszę, na zdrowie dla małego niech szybko wraca do zdrowia, powodzenia :-)