Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś o 18 , dzięki za kciukasy. Mnie się przydadzą , bo zawsze przeżywam sterylki nie mówiąc o moim mężu.Dobrze ,ze sunie nie są świadome.

Posted

Właśnie przywieźliśmy Lady do domu.Wszystko w porządku.Wet jest nią zachwycony , urodą i charakterem.
Zapłaciłam 200 zł i jeszcze dostaliśmy dla damy witaminy , bo łupież się pojawił i suńka się drapie i gryzie.
Śpi teraz przykryta kocykiem pod czujnym okiem męża.

Posted

[quote name='Lucyna']Bardzo dzielni jesteście Pokerkowa rodzinko ... dzięki za wielka troskę o te bidy :iloveyou:[/QUOTE]
nie ma za co nam dziękować. W końcu to nasz wybór. :evil_lol: A że się w tych bidach zakochujemy ,to widocznie mamy szczęście do cudnych piesów.

Lady czuje się nieźle, na razie nie musiałam jej dawać niczego p.bólowego, sioo robi na ogródku, chociaż wczoraj wieczorem uszczęśliwiła nas sioo i koo w domu a,ale jej to wybaczyliśmy.Niestety nie chce jeść ,ale ma prawo, w końcu to poważny zabieg.
Nie ma żadnych telefonów w jej sprawie :shake:

Posted

Dawno mnie tu nie bylo ale odczytałam wszystkie zaległości...!
Twarda ta nasza [B]Poke[/B]r. Nie poddała się no i proszę?!.[B] Lady [/B]wychodzi na ludzi i to w zawrotnym tempie. Moje uznanie !:loveu:
Niech sie malutka szybko goi i frrruuuu.....

Posted

Lady jak Lady.Dziś pokazała ząbki Dolarkowi z zazdrości o pieszczoty na powitanie. Ona naprawdę wymaga silnej ręki.
Wczoraj przestraszyła małego wnusia, bo sięgali po tę samą zabawkę.
Zaczęłam smarować nogę Cepanem, bo mam duże i grube stwardnienie. Nie wiem czy nie zwłóknieje, a wtedy pamiątka na całe życie.
Mam dziś podać jej antybiotyk podskórnie i przyznam ,że mam lekkiego pietra czy mąż ją utrzyma i czy mnie nie dziabnie.Chyba nałożę skórzane, hutnicze rękawice.

Posted

Poker , ja dziabiące psy przywiązuję w szelkach do czegoś , oczywiście w kagańcu lub kołnierzu , w zależności od rasy . Następnie siadam za psem , lub staję w zależności od wielkości . Naciągam psa na smyczy i jego tył biorę między nogi , a wolnymi ręcami daję zastrzyk .
Z kotami to jest dopiero cyrk . Z psami nie jest tak żle :razz:

Posted

Nie mam kagańca.Ale podpatrzyłam jak wet ją trzymał i zwalę to na męża.Najwyżej będziemy dziabnięci po równo.
Bianka, robię podobnie,może się z nią uda, bo ona wije się jak piskorz i jest bardzo silna.

Posted

Diuna B. napisał(a):
Poker-pyszczek Lady w kaganiec i jesteś bezpieczna

nie do końca - kagańcem silny pies może niezłych szkód narobić!

i jak tam? Poker nic nie pisze...