Poker Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 dziś o 18 , dzięki za kciukasy. Mnie się przydadzą , bo zawsze przeżywam sterylki nie mówiąc o moim mężu.Dobrze ,ze sunie nie są świadome. Quote
Poker Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Właśnie przywieźliśmy Lady do domu.Wszystko w porządku.Wet jest nią zachwycony , urodą i charakterem. Zapłaciłam 200 zł i jeszcze dostaliśmy dla damy witaminy , bo łupież się pojawił i suńka się drapie i gryzie. Śpi teraz przykryta kocykiem pod czujnym okiem męża. Quote
malawaszka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Super :laola: oby teraz się ładnie goiło i do domku!!!!!! Poproszę nr konta na pw to od razu przeleję bo jutro mnie nie będzie Quote
Lucyna Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Bardzo dzielni jesteście Pokerkowa rodzinko ... dzięki za wielka troskę o te bidy :iloveyou: Quote
ona03 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Jak [B]Lady [/B]dzisiaj się czuje pod czujnymi oczyma :evil_lol:. Przestała broić ????? Quote
Poker Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Lucyna']Bardzo dzielni jesteście Pokerkowa rodzinko ... dzięki za wielka troskę o te bidy :iloveyou:[/QUOTE] nie ma za co nam dziękować. W końcu to nasz wybór. :evil_lol: A że się w tych bidach zakochujemy ,to widocznie mamy szczęście do cudnych piesów. Lady czuje się nieźle, na razie nie musiałam jej dawać niczego p.bólowego, sioo robi na ogródku, chociaż wczoraj wieczorem uszczęśliwiła nas sioo i koo w domu a,ale jej to wybaczyliśmy.Niestety nie chce jeść ,ale ma prawo, w końcu to poważny zabieg. Nie ma żadnych telefonów w jej sprawie :shake: Quote
luka1 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Poker to zobacz jeszcze to cudo [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190148-CYNEK-Śliczny-biały-kudłacz-czeka-na-miłość-człowieka[/URL] Quote
togaa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dawno mnie tu nie bylo ale odczytałam wszystkie zaległości...! Twarda ta nasza [B]Poke[/B]r. Nie poddała się no i proszę?!.[B] Lady [/B]wychodzi na ludzi i to w zawrotnym tempie. Moje uznanie !:loveu: Niech sie malutka szybko goi i frrruuuu..... Quote
BIANKA1 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='togaa'] Twarda ta nasza [B]Poke[/B]r. [/QUOTE] Oj twarda . Mój TZ widział siniaczka . Cuuuudny . Sunie też widział .Dynamiczna dziewczyna ,;) Quote
Poker Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 taaak,zrobiłam drobny striptiz przed TZtem Bianki :oops:, miał na co popatrzeć :roll: Quote
luka1 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ech Poker, wiem jak boli takie kłapnięcie - i ślad długo zostaje. Dzielna jesteś. Quote
Poker Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Lady jak Lady.Dziś pokazała ząbki Dolarkowi z zazdrości o pieszczoty na powitanie. Ona naprawdę wymaga silnej ręki. Wczoraj przestraszyła małego wnusia, bo sięgali po tę samą zabawkę. Zaczęłam smarować nogę Cepanem, bo mam duże i grube stwardnienie. Nie wiem czy nie zwłóknieje, a wtedy pamiątka na całe życie. Mam dziś podać jej antybiotyk podskórnie i przyznam ,że mam lekkiego pietra czy mąż ją utrzyma i czy mnie nie dziabnie.Chyba nałożę skórzane, hutnicze rękawice. Quote
BIANKA1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Poker , ja dziabiące psy przywiązuję w szelkach do czegoś , oczywiście w kagańcu lub kołnierzu , w zależności od rasy . Następnie siadam za psem , lub staję w zależności od wielkości . Naciągam psa na smyczy i jego tył biorę między nogi , a wolnymi ręcami daję zastrzyk . Z kotami to jest dopiero cyrk . Z psami nie jest tak żle :razz: Quote
Diuna B. Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Poker-pyszczek Lady w kaganiec i jesteś bezpieczna Quote
Poker Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Nie mam kagańca.Ale podpatrzyłam jak wet ją trzymał i zwalę to na męża.Najwyżej będziemy dziabnięci po równo. Bianka, robię podobnie,może się z nią uda, bo ona wije się jak piskorz i jest bardzo silna. Quote
zerduszko Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wystawiłam jej to wyróżnione allegro w niedzielę, ale widzę, że nie było odzewu :( Quote
togaa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 I jak poszło z zastrzykiem ? Rany kłute czy szarpane ? / tfu...tfu.../ Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Diuna B. napisał(a):Poker-pyszczek Lady w kaganiec i jesteś bezpieczna nie do końca - kagańcem silny pies może niezłych szkód narobić! i jak tam? Poker nic nie pisze... Quote
Recommended Posts