Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucyna']Oczywiście wspomogę Cię Pokerku
30 PLN od Frezjowego Kwiatuszka :loveu:
Bardzo, bardzo dziękuję
Ugotowałam damie indyka z makaronem i marchewką, jadła aż się kurzyło.

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mało kto nas odwiedza,trudno, damy radę.
Pozamykałam pomieszczenia z miskami,Lady biega po całym domu,wącha psy i nic się nie dzieje.Ale biedny Dolar chowa się przed nią i trzęsie się ze strachu.Bardzo mi go szkoda.
Sunia gania , kipi energią. Myślę ,że będzie cudownym psem jak się ją utemperuje.

Posted

Ech Poker, a co tu pisać? Wróciłam własnie od swoich psiaków, zmokłam jak kura i zastanawiam sie co one tam robią. Ogarne chałupe i lecę z powrotem, do pracy juz nie mam po co jechać. Taka pogoda dezorganizuje mi cały dzień.
Ciekawa jestem jak Ty chcesz ją utemperować? :evil_lol: Są ogieńki, które muszą ciągle coś psocić.:lol:

Posted

Podjęłam decyzję o przekazaniu Lady do hoteliku LILUtosi ze względu na Dolara.Nie możemy mu tego zrobić,żeby się trząsł jak osika przed sunią.
Serce mnie boli, mąż też chciał jeszcze podjąć ryzyko,ale muszę wybrać mniejsze zło.
Umówiłam się ,że sunię odwieziemy jutro do LILUtosi.
Czy mogę liczyć jeszcze na jakieś deklaracje?

Posted

Margi napisał(a):
Mogę zaoferować 20 zł miesięcznie.
Poproszę o nr konta.

Bardzo, bardzo dziękuję wrocławiance.
Czyli jest 200 zł, brakuje 100 zł

Posted

luka1 napisał(a):
Poker, przepraszam...:-(

za co mnie przepraszasz, nie zrobiłaś mi niczego złego.
Setki razy pomagałam i nadal pomagam psom.Ale to już tak jest ,że najbardziej to trzeba liczyć na siebie.

A Lady jest słodziutka, czemu nie mogą się pogodzić z Dolarem? Chodzi za mną krok w krok, ale jak mąż ją woła, to też pędzi w podskokach na tych swoich długich nożynach.
I mnie i mężowi serca pękają ,że ją oddajemy do hoteliku.:-(

Posted

Poker napisał(a):
za co mnie przepraszasz, nie zrobiłaś mi niczego złego.
.:-(

ale dobrego też. Niestety u mnie nawet bieda już nie piszczy - zdechła

Posted

Przebrnęłam przez watek...Malutka :cool3: jest piękna.
Szkoda,że nie dogadała się z Dolarkiem:shake:, bo miałaby cudowny DT jak cała reszta Twoich tymczasków.

Poker ode mnie masz 10 zł, więcej naprawdę nie dam rady:oops: Prześlij nr konta i dane do przelewu na pw.

Posted

Poker...dziecko mi śpi w łóżeczku :loveu:..mąż obok na fotelu :roll:..wiec jeśli się zgodzisz, to korzystając z chwili luzu porozsyłam trochę wątek ...

Posted

[quote name='kado']Poker...dziecko mi śpi w łóżeczku :loveu:..mąż obok na fotelu :roll:..wiec jeśli się zgodzisz, to korzystając z chwili luzu porozsyłam trochę wątek ...
dziękuję Ci bardzo, oczywiście skorzystam z Twojej propozycji.

Posted

lucyna napisał(a):
lady jest śliczna, czy mogę się zjawić jutro około 10,00 z bazarkowymi majteczkami? :evil_lol:
Zobaczę pięknisię przy okazji :loveu:

zapraszam !!

Posted

Figu , bardzo dziękuję.50 zł to bardzo dużo.
LILUtosi, mogę oczywiście wystawić bazarek ze spodni.Co do przyjazdu, to dam znać kiedy a,le raczej ok.18 - 19 , jeżeli to możliwe,
Tak nam jej szkoda oddawać.Jest coraz fajniejsza. Pięknie przynosiła zabawkę pod nogi,dawała sobie z dzioba wyjąć.Do Dolara machała przyjaźnie ogonkiem i obwąchała go. Dolar poburczał ,ale jakby jest lepiej.Oczywiście nie ma mowy ,by przy niej pojawiło się jedzenie w obecności Dolara.

malawaszko, niezależnie od rozwoju sytuacji, bardzo proszę rób jej ogłoszenia.
Napisz ,że sunia mimo 4 lat zachowuje się jak niesforny szczeniak.Jest pełna energii, lubi biegać , bawić się. Będzie wymagała ułożenia. Oczywiście przed wydaniem będzie poddana sterylizacji.

Posted

Elitesse napisał(a):
gdzoe suczka aktualnie przebywa ?
moze moglabym ja ostrzyc ?
ja mieszkam w Obornikach Slaskich ale dojazd do Wroclawia nie stanowi problemu

Bardzo dziękuję , ale sunia już jest po wizycie w SPA, za co zapłaciłam"drobne"150 zł.