Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suni na pewno nie jest źle w garażu. Ma czysto,okno, spanko, jedzenie, picie, nie praży jej słońce i nie leje się na głowę .Do jutra wytrzyma.Idę robić bazarek na sterylkę, która ma kosztować 200 zł.
Na razie kupiłam szelki i na robale, razem ok. 46 zł.

Posted

Sunia nie jest taka duża, w każdym razie briardowego spojrzenia nie ma, a biorąc pod uwagę wielkość to za mała i na briarda, i na sznaucera olbrzyma. Ale w sumie to lepiej bo dużym psom trudniej domki znaleźć.
A ona ma takie kręconą miękką sierść ? Bo ona jakoś mi tak na pudelka wygląda. Zwłaszcza, że jest drobna. Ale na pudelkach się nie znam, trzeba by jakiś Cioteczek znawczyń pudelków zapytać :).

Posted

Bazarek dla Lady
http://www.dogomania.pl/threads/191429-CLARINS-na-sterylk%C4%99-i-fryzjera-sznaucerkowatej-LADY.Do-28-sierpnia-godz.22.?p=15243611#post15243611
Jej sierść jest dość szorstka, podszerstka prawie nie ma. Nie ma loków jak briardy, chyba bardziej falie. Teraz trudno określić , ma prawie same dredy.Na tułowiu o dziwo nie miała filców i właśnie w tym miejscu sierść jest prawie prosta.

Posted

pewnie ,że nie musi być rasowa, ale w ogłoszeniach dobrze jest podawać w jakim typie.
Zmierzyłam ją i ma tylko 46 -47 cm w kłębie.Ale mój Dolarek ma 39 cm , więc dla mnie jest duuuuża. Ona ma wysokie łapy.
Przed chwilą wybiegała się po ogródku.Przychodzi na zawołanie,ale jest figlarna i droczy się. Ona ma takie zamaszyste ruchy jak niesforny szczeniak.
Ciekawe jak mi się uda wsadzić ją jutro do samochodu i uwiązać,żeby nie wylądowała na moich kolanach.
Jutro już trafi na" salony", ciekawe jak to będzie z psami i kotem i z panelami :roll:
Bądźmy dobrej myśli.
Dziękuję cioteczki ,że nas odwiedzacie i szczególnie ja nie czuję się osamotniona.

Posted

Poker napisał(a):
Zmierzyłam ją i ma tylko 46 -47 cm w kłębie.

Czyli jeśli po-sznaucer, to średni :) AS może ona pudlowata troszkę?

Nieważne, przepiękna :) Zaściskałabym na śmierć ;)

Posted

Słodka niunia, mimo kilku lat na grzbiecie wygląda jak figlarny szczenior:calus: . Z salonu wróci odmieniona dama i będzie przebierać w domkach! Musi znaleźć najlepszy:iloveyou:

Posted

Pani Lucyna powiedziała ,że absolutnie sznaucer, olbrzym w wydaniu średniaka.A zachowuje się absolutnie jak szczeniak, pani Lucyna myślała,że to szczeniorek.

Posted

Poker napisał(a):
Pani Lucyna powiedziała ,że absolutnie sznaucer, olbrzym w wydaniu średniaka.A zachowuje się absolutnie jak szczeniak, pani Lucyna myślała,że to szczeniorek.

Jak się biedulka wyrwała z koszmaru , to jej się dzieciństwo przypomniało . Jeszcze jest podrasowywana ? :razz: