Poker Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Dopiero teraz dopadłam komputer.Mam w domu kipisz z powodu remontu.:mad: Nie daliśmy rady zrobić jej zastrzyku. Mąż nałożył hutnicze rękawice , a ja skórzane. Trzymał ją dobrze za głowę i między nogami ,ale ona jest długa i tak szarpała zadem ,że wykłuła mi się. Daliśmy za wygraną, nie chcemy też ,żeby nabrała do nas urazu. Zaczęła ładnie jeść i zaszczyciła dziś męża piękną koo :evil_lol: na spacerze, pierwszy raz od początku pobytu u nas .Dotychczas robiła na ogródku albo w domu :mad:. Telefonów nie było. zerduszko dzięki za allegro, podaj konto to oddam kasę. Quote
ona03 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 No to niezła z niej Lady :evil_lol: tak rozrabiać ;). Trzymajcie się Pokerki bo kto nas będzie pocieszał :oops:. A ja zakopałam się w cebulach :evil_lol:. Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ona03 napisał(a):No to niezła z niej Lady :evil_lol: tak rozrabiać ;). . no bo do Lady trzeba na atłasach a nie w rękawicach hutniczych :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 jambi_ napisał(a):no bo do Lady trzeba na atłasach a nie w rękawicach hutniczych :evil_lol: o to to :lol: ona pewnie się tych rękawic wystraszyła bo to nagle jakieś nowe straszne rzeczy i jeszcze kłuć w zadek próbują ;) Quote
Poker Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 dotarło 200 zł od malawaszki za sterylkę.Wielkie dzięki. Quote
Poker Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Lady coraz grzeczniejsza, chociaż zauważyliśmy ,że potrafi się ze złości zsioo i skoo w domu. Wczoraj mąż trzymał ją za obroże w bezpiecznej odległości , a ja po kolei dawałam psom smaczki, oczywiście damie na końcu. Trochę się szarpała ,ale nie warczała. Quote
Lucyna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a jak z ranką po sterylce? interesuje ją? Quote
Poker Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 rana po sterylce goi się jak na psie :evil_lol: Dama bawi się trochę piłką. Niestety wielkie 0 telefonów w jej sprawie:roll: Quote
Lucyna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 to przykre, ogólnie z adopcjami wielkie nico :shake::-( Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Lady laleczko śliczna szybciutko do domku! Quote
Poker Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 głucha cisza , trzeba czekać i naprawdę dobrać jej właściwy dom, żeby nie było zwrotu. Quote
Lucyna Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Lejdusiu ściskam mocno ciebie i moje kciuki za domek .... Quote
Poker Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Był pierwszy telefon w sprawie Lady z Allegro. zerduszko, mogłabyś podać link do niego ? Quote
malawaszka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 obiecujący telefon? trzymam kciuki! Quote
zerduszko Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Poker']Był pierwszy telefon w sprawie Lady z Allegro. zerduszko, mogłabyś podać link do niego ? A nie widziałaś tego allegro wcześniej? :oops: Mam nadzieję, że nie przesadziłam z niczym http://allegro.pl/lady-srednia-sznaucer-ka-szuka-czlowieka-i1218048652.html Quote
Lucyna Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Bardzo ładne allegro i z niczym nie przesadzone ...:lol: trzymamy kciukasy ... Quote
Poker Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Allegro śliczne, ale chyba bałabym się reklamować LAdy jako bardzo przyjazną dla dzieci. Sama z siebie krzywdy nie zrobi, ale ona może z zazdrości o zabawkę porzuconą na podłodze nie zapanować nad sobą i chapnąć malucha w rączkę. Myślę ,że bezpieczniej jednak będzie napisać ,że dom z dziećmi powyżej 10 lat. Pan , który dziś dzwonił ma 2 .letnie dziecko , nie odezwał się na razie ,ale mówił ,że jak nie da rady dziś, to wtygodniu się skontaktuje. Mieszka w Trzebnicy. Quote
Lucyna Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Zapomniałam, że był jakiś przypadek z zabaweczką i wnusią ... :roll: Quote
zerduszko Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dopisałam w allegro, zerknij jednak czy tak może być czy coś jeszcze dopisać. W ogóle jestem w szoku, ze tak mało chętnych. Quote
Poker Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dzięki za poprawki. Nie wiem czy nie lepiej usunąć zdjęcia z dziećmi , bo nie są zgodne z treścią ogłoszenia. Mam nadzieję,że się znajdzie jakiś chętny na LAdy, bo ona w sumie jest naprawdę kochana. Quote
zerduszko Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Myślałam o tym, bo jak próbowałam wymyślić krótką notkę czemu nie z małymi dziećmi nie robiąc z niej agresora, to stwierdziłam, ze zdjęcia będzie łatwiej usunąć ;) Ale może ktoś pomoże? Quote
Poker Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Myślę, że o przyczynach , dla których nie ma być w domu małych dzieci, mogę wytłumaczyć w czasie rozmowy. Quote
Recommended Posts