Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiero teraz dopadłam komputer.Mam w domu kipisz z powodu remontu.:mad:
Nie daliśmy rady zrobić jej zastrzyku. Mąż nałożył hutnicze rękawice , a ja skórzane. Trzymał ją dobrze za głowę i między nogami ,ale ona jest długa i tak szarpała zadem ,że wykłuła mi się. Daliśmy za wygraną, nie chcemy też ,żeby nabrała do nas urazu.
Zaczęła ładnie jeść i zaszczyciła dziś męża piękną koo :evil_lol: na spacerze, pierwszy raz od początku pobytu u nas .Dotychczas robiła na ogródku albo w domu :mad:.
Telefonów nie było.
zerduszko dzięki za allegro, podaj konto to oddam kasę.

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to niezła z niej Lady :evil_lol: tak rozrabiać ;). Trzymajcie się Pokerki bo kto nas będzie pocieszał :oops:.
A ja zakopałam się w cebulach :evil_lol:.

Posted

jambi_ napisał(a):
no bo do Lady trzeba na atłasach a nie w rękawicach hutniczych :evil_lol:

o to to :lol: ona pewnie się tych rękawic wystraszyła bo to nagle jakieś nowe straszne rzeczy i jeszcze kłuć w zadek próbują ;)

Posted

Lady coraz grzeczniejsza, chociaż zauważyliśmy ,że potrafi się ze złości zsioo i skoo w domu.
Wczoraj mąż trzymał ją za obroże w bezpiecznej odległości , a ja po kolei dawałam psom smaczki, oczywiście damie na końcu. Trochę się szarpała ,ale nie warczała.

Posted

Allegro śliczne, ale chyba bałabym się reklamować LAdy jako bardzo przyjazną dla dzieci. Sama z siebie krzywdy nie zrobi, ale ona może z zazdrości o zabawkę porzuconą na podłodze nie zapanować nad sobą i chapnąć malucha w rączkę. Myślę ,że bezpieczniej jednak będzie napisać ,że dom z dziećmi powyżej 10 lat.

Pan , który dziś dzwonił ma 2 .letnie dziecko , nie odezwał się na razie ,ale mówił ,że jak nie da rady dziś, to wtygodniu się skontaktuje. Mieszka w Trzebnicy.

Posted

Dzięki za poprawki.
Nie wiem czy nie lepiej usunąć zdjęcia z dziećmi , bo nie są zgodne z treścią ogłoszenia.
Mam nadzieję,że się znajdzie jakiś chętny na LAdy, bo ona w sumie jest naprawdę kochana.

Posted

Myślałam o tym, bo jak próbowałam wymyślić krótką notkę czemu nie z małymi dziećmi nie robiąc z niej agresora, to stwierdziłam, ze zdjęcia będzie łatwiej usunąć ;) Ale może ktoś pomoże?