Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ośmieliła się nam i rozdziamgotała Migotka... z psami już za pan brat, pędzi z nimi i obszczekuje wszystko co się rusza wzdłuż płotu ;) z tarasu też nadaje kiedy trzeba i nie trzeba. Z czystością coraz lepiej.

Posted

Nie chcę zapeszać, ale chyba Migocia załapała o co chodzi z czystością :cool3:
A do nas przyjechała moja mama na trzy dni (bo teściowa wyjechała) i Migotka na nią nawarczała :crazyeye: jak mama chciała ją na spacer wyprowadzić.

Posted

Kasiadaffik, mama to zawsze mama, a tesciowa to zupelnie inna bajka. Kazdy ma swoja wlasna Mame, a tesciowych mozna miec kilka nawet, jak sie czlek uwinie :evil_lol:

Dobrze, ze Migotka zalapala, dzielna, mala sunia :klacz:

Posted

Migotka chwilo mieszka w małej łazience, bo taras mamy w remoncie (podłoga tarasu to sufit sieni i podczas intensywniejszych deszczy w dwóch miejscach przeciekał). No i muszę powiedzieć, że czystość perfekt. No, ale to bardzo mała powierzchnia, na ktorej spędza większość czasu. Poza tym się z niej pieszczoszka robi :p

Przyszło czas na rozliczenie:

136 zł pozostałośc po Diance
Wpłaty:
80 zł MagdaNS (bazarek Ulki18)
60 zł KubaP
30 zł eloise
70 zł eloise
20 zł grzenka
60 zł Ulka18
60 zł KubaP
Razem: 516 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie
20 zł przejazd kaskadaffik do Tarnobrzega
17 zł przejazd Tarnobrzeg - Hotelik (1/3 kosztów)
15 zł przejazd do lecznicy do Stalowej Woli
150 zł sterylizacja
Razem: 502 zł

516 zł - 502 zł = 14 zł
Stan konta na 20 wrzesień wynosi +14 zł.

Posted

Mnie też Margotka martwi... w ogłoszeniach nie było wzmianki o chorych uszach a odzewu nie było... :-(

A Migotki ranka po sterylce coś protestuje przed zaschnięciem, niby wszystko zagojone, a wciąż się tam jakaś krewka pojawia, dosłownie kropelka. Przemywam jej to i zapryskuję chitopanem, mam nadzieję, że jej pomoże.
Nie uwierzyłybyście jak się Migocia rozbrykała, śmiga po ogrodzie aż miło patrzeć. Mój obecny antyczny aparat na pewno za nią nie nadąży :shake:

Posted

Trzymamy kciuki za wygojenie ranki Migotkowej :kciuki:
Dobrze, ze sie nam dziewczynka rozbrykala, tyle sie wysiedziala w schroniska w jednym malym boksie, to niech teraz uzywa swiata i wolnosci.

Posted

Przyszlo zapytanie o Migotke. Pan z allegro, moze cos z tego wyjdzie.

Witam serdecznie chciałbym zapytać jak piesek zachowuje sie w domu tzn czy zachowuje czystosc oraz jak znosi czas jesli pozostaje sama w domu

Posted

A do mnie dzwonił pan z Niska, zapytał o Migotkę ratlerka, uprzedziłam, że Migotka to taki wyrośnięty ratlerek ;) Pan ma się zastanawić, prawdopodobnie przyjedzie do nas z rodzinką, aby poznać sunię osobiście.