Ulka18 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 To dobre wiesci ! SUPER, ze wszystko dobrze po sterylce i ze z czystoscia juz lepiej :fadein: Quote
kaskadaffik Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Brawo Migotko i trzymamy kciuki, żeby Pani się zainteresowała :) :) Quote
Ulka18 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Migotka ma ode mnie caly czas wyroznione allegro i nawet sporo wejsc : [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1207473447[/url] Quote
halcia Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Czyli to nie przypadek z zalatwianiem,tylko kruszynka zalapala,co trzeba i gdzie trzeba.Fajnie. Quote
Murka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Tak do końca z czystością super nie jest, bo zdarza się jej nabrudzić, teraz po sterylce nie na każdym spacerze się załatwia, ale ważne, że w ogóle się załatwia na trawce, to już tylko kwestia czasu jak załapie całkowicie. Quote
Ra_dunia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jeszcze trochę a całkowicie załapie co i jak :) Quote
halcia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Malutka,nie marnuj czasu,ucz sie wszystkiego. Quote
Murka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Migotka teraz załatwia się i na spacerach, i na tarasie. Po prostu jak się jej chce, to robi, nie trzyma do spaceru :-( Często też załatwia się zaraz po spacerze. Mam nadzieję, że to się unormuje zanim przyjdą prawdziwe chłody, bo wolałabym, żeby spędzała je w domu... Lepiej jest z zachowaniem wobec psów i ogólnie na spacerach, rzadko kiedy ogonek jest podwinięty. Ale panikara z tej Migotki jednak jest, wystarczy gwałtowny ruch, gwałtowny dźwięk, a ona już wieje :shake: Skończyła już antybiotyk, ale jeszcze nie zdejmuję jej kołnierza, bo ranka się trochę śliwi. Na szczęście szwy trzymają więc powinno sie zagoić, tylko pewnie dłużej to potrwa. Przemywam i smaruję maścią. Quote
eloise Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 ło jaki siwy pyszczek :) mój Ofik też tak ma :) Quote
Ulka18 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dobrze, ze juz po sterylce, jak sobie pomysle, ze miala szczeniaki w schronisku, to mi do teraz slabo. Mogla byc juz wczesniej w hoteliku, wtedy jednak Manka umarlaby sama :-( Takze pewnie tak musialo byc. Migotko, ty sie dziewczyno nie obijaj, tylko ucz pilnie czystosci ! Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Mam nadzieję, że jednak Migotka załapie gdzie należy się załatwiać... Quote
agusiazet Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Podrzucę Migotkę na pierwszą, niech pokazuje się cioteczkom!!! Quote
Murka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Zdjęłam już kołnierz Migotce, bo ranka się już zagoiła. Porobiłam przy tej okazji trochę fotek, poniżej kilka, resztę wstawię wieczorem. Przez przypadek przypomniałam sobie, że w aparacie mam takie fajne ramki do fotek i troche się tym pobawiłam :evil_lol: Migotka najpewniej czuje się na fotelu/kanapie/łóżku ;) byle być gdzieś wyżej ;) od razu się wylozowuje. Do dzieci i kotów jak widać super. Trochę się boi gwałtownych ruchów Hani, ale bardzo szybko się przyzwyczaja (a ja upominam Hanię, żeby uważała, bo Migotka się boi). Poza tym jest naprawdę bardzo cierpliwa wobec dzieci i dzielnie znosi takie zabiegi jak np. otulanie kocykiem :lol: Quote
Ulka18 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jakie kochane te zdjecia :iloveyou: Super sie nadaja do wystawiania aukcji. Moze tym razem ktos sie odezwie, poprzednio byl obserwator na aukcji. PS> Podziwiam Szermana za cierpliwosc, moj Rysiek juz by dawno uciekl. Quote
halcia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Aż sie człowiek usmiecha ogladajac takie fotki:razz:,sa śliczne! Quote
agusiazet Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ulka18 napisał(a):Jakie kochane te zdjecia :iloveyou: Super sie nadaja do wystawiania aukcji. Moze tym razem ktos sie odezwie, poprzednio byl obserwator na aukcji. PS> Podziwiam Szermana za cierpliwosc, moj Rysiek juz by dawno uciekl. O, Aga też ma Rysia:) Quote
Murka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 A Szermana Hania bardzo delikatnie tuli, głaska, całuje nawet. Czasami ciut mniej delikatnie bada jako lekarz ;) i jest bardzo zdegustowana, że kotek odchodzi i nie chce pokazać oczka do zbadania :lol: No i oczywiście przykrywa go kocykiem, ściereczkami, czasem się mu jakąś zabawką oberwie. A on absolutnie się Hani nie boi, przychodzi do niej zawsze, ociera się, często się przy niej kładzie. Jak mu nie pasuje to odchodzi. Czasem też zdarza się, że Szerman też się chce pobawić i Hani się oberwie pazurkiem ;) Także jest sprawiedliwość. A Migotka dzisiaj już biegała bez smyczy i super brykała z Kawą :loveu: A potem sama wbiegła do domku :multi: Quote
Murka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Aha, wyjaśniam, że te wszystkie kocyki, zabawki, poduszki... to Hania Migotce naznosiła :evil_lol: Quote
halcia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Aparat na niej nie robi chyba specjalnego wrazenia....co dziwne,bo wiekszosc psiaków nie przepada za zdjeciami. Quote
eloise Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 oaza cierpliwości :) cudowne te zdjęcia z Hanią! :) a Szerman widzę ma podejście jak nasza Amelia :) tylko, moja Ania nie jest delikatna ;) Quote
Recommended Posts