Dafisz Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 polecono mi nową suchą karmę dla psa pn. MIGLIORCANE profesjonal JAGNIĘCINA+RYŻ. Czy ktoś spotkał się z tą karmą i jakajest o niej opinia Quote
Kotki Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 spotkałam się,jednak nie wyglada zachecajaco. Quote
anorektyczna.nerka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 W moim zoologiku nie ma już Ariona, jest za to ta karma, jak jest z jakością? To jest żarełko na poziomie chappi czy raczej bliżej tej karmie do brita i ariona? Spotkał się ktoś już z tą karmą? http://www.dlakotaipsa.pl/products.php?gGID=18&gPRID=53 Quote
Marek Kurski Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 to co widze na stronie to niska cena, a jaki ma ta karma skład? Quote
anorektyczna.nerka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Skład dla puszki: mięso i produkty pochodzenia mięsnego (wołowina 5%), zboża, minerały. (skopiowany z opisu na stronie katani.pl), składu dla suchego jak dotąd nie znalazłam. Jest widocznie bardzo tajemniczy i zarezerwowany dla elity. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jeżeli do puszki pakują 5 % mięsa [(?) o ile rzeczywiście jest tam mięso a nie odpadki, tzw. produkty pochodzenia mięsnego] to nie spodziewałabym się jakiejś dobrej ilości mięsa w suchej karmie. Wydaje mi się, że to karma podobna do chappi, słabej puriny i nic nie wartościowych suchych pustych karm. Zajrzyj do innego zoologa lub może zamów w internecie (jeżeli potrzebujesz dużego worka, to wiele sklepów internetowych oferuje darmowa przesyłkę), szybko i dobrze działa np. telekarma.pl z której kożysta wiele dogomaniaków Quote
mam psa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 HelloKally napisał(a):Skład dla puszki: mięso i produkty pochodzenia mięsnego (wołowina 5%), zboża, minerały. (skopiowany z opisu na stronie katani.pl), składu dla suchego jak dotąd nie znalazłam. Jest widocznie bardzo tajemniczy i zarezerwowany dla elity. pewnie dla elity, która i tak nie chce go czytać... skład mokrej wygląda na gorszy od Pedegree, więc... niech dla mnie skład suchej pozostanie już tajemnicą :) Quote
Recommended Posts