Dagusia1992 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 no właśnie my tuy czekamy i czekamu a ciebie nie ma Quote
Dobcia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Madziu... wróć do Nas;) Może jeszcze nie ma wakacji, w końcu trwa sesja...:roll: Quote
Madzia_19 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Jestem już jestem :) Sesja dla mnie już się na szczęście skończyła :p We wtorek tylko wyniki z łaciny i koniec :p Wakacje :p :p :p A oto kilka Luckusiowych fotek: "To niedobrze, że leżę na tych tulipanach?" :p "Róże - pycha" :p Sesja samochodowa: :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Madzia wróciła! :multi: :multi: :multi: A jak poszły egzaminy? Kolejna zdolna Dogomaniaczka :loveu: I śliczne psisko :loveu: Nie macie może żadnych fotek w biegu? Już sobie wyobrażam tą złotą sierść, w która zaplątał się wiatr... :roll: :loveu: Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Madzia!:multi: Lackuś wymęczony przez upal, tylko cienia by szukał;) Taaa zdjęcia w biegu na pewno byłyby śliczne:) Quote
ewatr Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 cieniolubny Luckuś :evil_lol: no nareszcie Madziu wrociłaś :multi: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Nareszcie!! Już nie mogłam sie doczekać:multi::multi: Lucky taki szczęśliwy. Wybieracie się gdzieś na wakacje?:cool3: Oj...właśnie zaczyna padać:mad: Quote
aaliw Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Madzia_19'] A oto kilka Luckusiowych fotek: Nie ma to jak zabawa wlasnym ogonem :loveu: Lucky wyglada cudownie :loveu: Quote
Usia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hej Fajnie potem musiał wygladac, on taki biały, ziemia taka brudna :evil_lol: ale przynajmniej mu goraco nie było :cool1: Quote
Madzia_19 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu: :p :p :p [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Madzia wróciła! :multi: :multi: :multi: A jak poszły egzaminy? Kolejna zdolna Dogomaniaczka :loveu: I śliczne psisko :loveu: Nie macie może żadnych fotek w biegu? Już sobie wyobrażam tą złotą sierść, w która zaplątał się wiatr... :roll: :loveu: Witaj :p Egzaminy poszły dobrze :) Dla mnie i tak najważniejszą oceną w indeksie jest piątka za pracę semestralną o dogoterapii, jako metodzie walki ze stresem :p Niestety zdjęć w biegu nie mam, bo za każdym razem, gdy chce sfotografować biegnącego Lucky'ego to mi na zdjęciu wychodzi tylko końcówka ogona :evil_lol: [quote name='Dobcia']Madzia!:multi: Lackuś wymęczony przez upal, tylko cienia by szukał;) Taaa zdjęcia w biegu na pewno byłyby śliczne:) Witaj Jadziu :p Wymeczony, wymęczony, ale nie przez upał, a przez brojenie :evil_lol: Przez cały dzień dzielnie pzekopywał kwiaty i wyrywał róże :diabloti: Quote
Madzia_19 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='ewatr']cieniolubny Luckuś :evil_lol: no nareszcie Madziu wrociłaś :multi: Jasne, że tak :) W przerwach między wyrywaniem kwiatków, a kopaniem dziur wylegiwała się na słoneczku :p [quote name='Pianka']Wróciłaś:multi: Śliczna mordka:loveu: Dziękujemy :) Pozować do fotografii to Lucky umie :p [quote name='Magda_Miki']Nareszcie!! Już nie mogłam sie doczekać:multi::multi: Lucky taki szczęśliwy. Wybieracie się gdzieś na wakacje?:cool3: Oj...właśnie zaczyna padać:mad: U nas cały tydzień taki deszczowy i zimny :roll: Chyba się przez to nabawiłam jakiegoś zapalenia gardła, bo ledwo mówię :cool1: Na wakcje co roku jeździłam nad morze, a w tym wyjątkowo chciałam odwiedzić góry :p Niestety bez Lucky'ego, bo nie może robić długich pieszych wycieczek z powodu dysplazji :shake: No i marzy mi się jeszcze zobaczyć Watykan :loveu: Zobaczymy co z tego wyjdzie :p Quote
Madzia_19 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Dagusia1992']wkońcu wróciłaś xD śliczne focie:D Witaj :) Wróciłam, bo nareszcie mam wakcje i rochę wolnego czasu :p [quote name='aaliw']Nie ma to jak zabawa wlasnym ogonem :loveu: Lucky wyglada cudownie :loveu: Lucky zawsze sobie znajdzie zabawę :p Jak nikt nie ma ochoty na wygłupianie się to sam sobie coś wykmbinuję. Gorzej jak wymyśli podkopywanie drzewek :diabloti: [quote name='Usia'] Hej Fajnie potem musiał wygladac, on taki biały, ziemia taka brudna :evil_lol: ale przynajmniej mu goraco nie było :cool1: Cześć :p Lucky to pół biedy, bo z niego wszystko spada i nadal jest bielutki :p Tylko, że ten cały piach to on mi w prezencie w samochodzie zostawił :angryy: :lol: [quote name='madzia i medor']Cześć i czołem:p:p Kluska Lucky śpi pod stołem :p Quote
Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 No to Madzia masz fajne plany na wakacje! Trzymam kciuki, żeby wszystkie się zrealizowały;) Quote
goldenka245 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Hej Madziu!:loveu::loveu: Miłych wakacji życzymy! I nie zapominaj o zdjęciach :D EDIT: to czerwone coś mi sie przez przypadek napisało Quote
basia2202 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 faajny chłopak z Luckiego:) a mając 5 miesięcy to galanty psiun już z niego był;) ciekawe, czy nasza Zuzka za 1,5 też będzie taaka wielka:) Quote
aaliw Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Gdzie sie ukrywacie? Jak tam Lucky na wakacjach???? :loveu: ......pewnie moczy dupke w wodzie ;) Czekamy na zdjecia relaksujacego sie psa i jego panci :lol: :hand: Prosze go podrapac za uszkiem od nas Quote
ewatr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wakacje , wakacjami ale ile można czekac na zdjęcia i wiesci od Luckusia ;) :loveu: Quote
Recommended Posts