Madzia_19 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Pianka']Ale leniuch z niego:evil_lol: Mówią, że "kto się ceni, ten się leni" :diabloti: [quote name='Chefrenek']Narobił się przed świętami to teraz odpoczywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No baaaa... Ostatnie dni to dzielnie 24h na dobę pilnował w kuchni jedzenia :diabloti: :evil_lol: robił sobie tylko krótkie przerwy na spacerki :eviltong: Quote
Dobcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Madzia_19'] No baaaa... Ostatnie dni to dzielnie 24h na dobę pilnował w kuchni jedzenia :diabloti: :evil_lol: robił sobie tylko krótkie przerwy na spacerki :eviltong: Oooo, jak dobrze ze już po świętach, bo by się chłopak jeszcze przepracował:evil_lol: Cześć Madziu:cool3: Śliczne fotki łóżkowe;) Quote
Madzia_19 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Nowe fotki :) "Nawet duzi chłpocy śpią z misiami..." :) Quote
Madzia_19 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Dobcia']Oooo, jak dobrze ze już po świętach, bo by się chłopak jeszcze przepracował:evil_lol: Cześć Madziu:cool3: Śliczne fotki łóżkowe;) Czesc Jadziu :lol: Jeszcze do dzis Lucky odpoczywa :p Święta są męczące... ;) Quote
Pianka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ratować miśka czym prędzej, zeby nie spadł:eviltong: Quote
Dagusia1992 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hey sliczny jest Lucky :D mieszkasz w Świeciu? a ja w Laskowicach :D bliziutko Quote
WalentyNaa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ..o jak pieknie sobie z misiem spi :) gorzej tylko ze potem zywot misia juz jest zagrozony :eviltong: Quote
Madzia_19 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Pianka'] Ratować miśka czym prędzej, zeby nie spadł:eviltong: Dzielny Psi Kowboj Lucky Luck uratował Misia :eviltong: [quote name='Dagusia1992']Hey sliczny jest Lucky :D mieszkasz w Świeciu? a ja w Laskowicach :D bliziutko No to kawałeczek :p Możemy kiedyś się na spacerek wybrać z psiakami :p [quote name='WalentyNaa']..o jak pieknie sobie z misiem spi :) gorzej tylko ze potem zywot misia juz jest zagrozony :eviltong: Lucky Luck jako Stróż Prawa karze Misia tylko, gdy Misiu jest niegrzeczny :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witamy, wpadliśmy na kawkę, serwują tu coś takiego? :evil_lol: Lucky jak zwykle piękny i dzielny :loveu: Mizianko dla nieustraszonego stróża prawa :loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witamy, wpadliśmy na kawkę, serwują tu coś takiego? :evil_lol: Lucky jak zwykle piękny i dzielny :loveu: Mizianko dla nieustraszonego stróża prawa :loveu: Witamy serdecznie :p Oczywiście, że jest kawusia :p Proszę bardzo :kaffee_2: ;) Stróż prawa właśnie broi :evil_lol: Otwiera nosem szufladę i biega po całym domu ze skarpetkami :diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dziękujemy, pyszna kawka :loveu: A to ci łobuz z tego szeryfa :crazyeye: Max oprócz ganiania z piłką i zwijania wszystkich chodników, nie broi za bardzo :evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć Madziu:lol: Ja to mam nosa-kawe zawsze wyniucham:evil_lol: Mogę sie wprosić?:cool3: Wymiziaj łobuziaka od cioci Dobci;):loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Basia_Sz']Dziękujemy, pyszna kawka :loveu: A to ci łobuz z tego szeryfa :crazyeye: Max oprócz ganiania z piłką i zwijania wszystkich chodników, nie broi za bardzo :evil_lol: Nawet szeryf ma wady :diabloti: Teraz się uspokoił i grzecznie śpi na łóżku :evil_lol: [quote name='Dobcia']Cześć Madziu:lol: Ja to mam nosa-kawe zawsze wyniucham:evil_lol: Mogę sie wprosić?:cool3: Wymiziaj łobuziaka od cioci Dobci;):loveu: Oczywiście, Jadziu :) Oto kawusia :kaffee_2: :p Lucky właśnie wymiziany i powiedziane, że to od cioci Jadzi :p Quote
gogunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień dobry Madziu:p, Ładnie Lucky wyszedł na fotkach;) :loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witaj Goguniu :lol: Lucky'ego można fotografować tylko, gdy śpi, bo inaczej trudno go w kadr złapć ;) Quote
Dagusia1992 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hey Madziu:D Jasne że możemy tylko że mój psiak jest troche nieobliczalny heh xD nigdy nie wiadomo co mu wpadnie do główki:P Quote
Madzia_19 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Pianka']Jeeee a ja widze 100 stron:multi: [quote name='Samturia']ludzie! toż to setka! :drinking: Tak jest, 100 stron :chlup: :p [quote name='Dagusia1992']Hey Madziu:D Jasne że możemy tylko że mój psiak jest troche nieobliczalny heh xD nigdy nie wiadomo co mu wpadnie do główki:P A jakiej rasy masz psiaka? :) Quote
Dobcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hey Madziu i śpioszku:loveu: Gratuluje setki:multi::knajpa: Quote
Madzia_19 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Witaj Jadziu :) Dziękuję bardzo ;) PS. Ostatnio zauważyłam, że na dogo posty znikają... Quote
Dagusia1992 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja mam mieszanca owczarka belgijskiego z niemieckim jest czarna (bo tu sunia xD) z podpalanymi lapkami a na imie ma Fiona ;] Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ło, zobaczcie, szczęście miałam na imprę się załapałam :loveu: Dawaj Madzia tu kielicha, bo okazja to nielicha!!! :multi: Gratuluję setnej strony jak tam Lucky ulubiony? :loveu: Quote
Recommended Posts