WalentyNaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 wypisz wymaluj jakbym moja Berdy na tym lozku widziala :cool1: tez uwielbia tak sie wylegiwac :cool3: Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='goldenka245']Gordi tak samo... Czemu my tak nie możemy?:placz: Czasami można troszeczkę poleniuchować ;) [quote name='Dobcia']Witaj Madziu;) :loveu:jaki spokojny, błogi sen... Spać to on uwielbia ;) I zawsze tak słodko i spokojnie ;) :p [quote name='WalentyNaa']wypisz wymaluj jakbym moja Berdy na tym lozku widziala :cool1: tez uwielbia tak sie wylegiwac :cool3: Chyba każda psinka lubi ;) Wygodnickie te nasze psiury ;) :p Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 A oto kilka fotek: Lucky po powrocie do veta, jeszcze trochę wilgotny po kąpieli ;) "Zabawa wykańcza" ;) "Mój nowy misiu ;)" :p Quote
DiDDlina85 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ale Sliczne nowe foty:p..Lucky jak zawsze przystojny:p Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Madzia_19'] Cześć Madziu:lol: Hehehehehe ale się rozpycha:evil_lol: A jak się czuje? Jak znasi leczenie? Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Ale Sliczne nowe foty:p..Lucky jak zawsze przystojny:p Dziękujemy ;) Lucky się prawiew zaczerwienił :oops: :p Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć Madziu:lol: Hehehehehe ale się rozpycha:evil_lol: A jak się czuje? Jak znasi leczenie? Witaj Jadziu :) Leki dobrze działają, nie kuleje, więc bólu też raczej nie odczuwa. Broi jak zawsze, więc to dobry objaw ;) Jestem dobrej myśli. Choć szybko się męczy na spacerach :cool1: Jeszcze w przyszłym tygodniu dosatnie jeden zastrzyk i koniec. W nagrodę był wykąpany i przystrzyżony :) Teraz wygląda jak nowo narodzony ;) Dziękuję za pamięć :) Quote
aaliw Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Madzia_19']A oto kilka fotek: :p Przystojniak :loveu: Mam pytanko odnosnie wizyty u fryzjera. Szyje mial tylko przycieta nozyczkami czy trymowana? Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='aaliw']Przystojniak :loveu: Mam pytanko odnosnie wizyty u fryzjera. Szyje mial tylko przycieta nozyczkami czy trymowana? Miał tylko przyciętą nożyczkami. Tak jak łapki i ongonek ;) A też się chcecie wybrać do fryzjera? :cool3: [quote name='Pianka'] Świetnie wygląda w tej czapce:cool3: Dziękuję :p :p :p Lucky zaczyna kariere w hip-hopie :eviltong: Quote
Pianka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Madzia_19'] Dziękuję :p :p :p Lucky zaczyna kariere w hip-hopie :eviltong: To niech ma się na baczności, bo ja nie lubie hip-hopu:razz: Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Madzia_19 napisał(a):Witaj Jadziu :) Leki dobrze działają, nie kuleje, więc bólu też raczej nie odczuwa. Broi jak zawsze, więc to dobry objaw ;) Jestem dobrej myśli. Choć szybko się męczy na spacerach :cool1: Jeszcze w przyszłym tygodniu dosatnie jeden zastrzyk i koniec. W nagrodę był wykąpany i przystrzyżony :) Teraz wygląda jak nowo narodzony ;) Dziękuję za pamięć :) Wspaniale:multi:To naprawde dobre wieści:lol: Zasłużył sobie na salon piękności;) Przystojniaczek:loveu: Quote
aaliw Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Bardzo ladnie, jak dla mnie, Lucky ma zrobiona szyje. Widac ze siersc ma przyciata a jednoczesnie wyglada to bardzo naturalnie :klacz: Mialam sama obcinac psa.........ale prawdopodobnie przejdziemy sie do fryzjera :diabloti: Quote
Madzia_19 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Pianka']To niech ma się na baczności, bo ja nie lubie hip-hopu:razz: Hip-hopu czy hip-hopowców? :) [quote name='Dobcia']Wspaniale:multi:To naprawde dobre wieści:lol: Zasłużył sobie na salon piękności;) Przystojniaczek:loveu: On nie był, aż tak zadowolony z tego faktu :eviltong: :p [quote name='aaliw']Bardzo ladnie, jak dla mnie, Lucky ma zrobiona szyje. Widac ze siersc ma przyciata a jednoczesnie wyglada to bardzo naturalnie :klacz: Mialam sama obcinac psa.........ale prawdopodobnie przejdziemy sie do fryzjera :diabloti: Mnie też się podoba efekt :) Ja tam sama wolałąm nie ryzykować, bo bym wciąż wyrónywała i wyrównywała, aż by łysy został :evil_lol: :eviltong: :p Quote
Chefrenek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hejka, jak się czuje Lucky? Czy już wszystko w porządku? Quote
Pianka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Madzia_19']Hip-hopu czy hip-hopowców? :) hip-hopu:eviltong: Quote
gogunia Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Cześć Madziu:calus: , Piękny Lucky :loveu: :p Fajnie wyszedł na zdjęciach :loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dziwne, ale posty mi giną... [quote name='Chefrenek']Hejka, jak się czuje Lucky? Czy już wszystko w porządku? Już jest lepiej :) Dobrze reaguje na leki i kulawizna zniknęła. No i broi jak zawsze :eviltong: [quote name='Pianka']hip-hopu:eviltong: To Lucky może czuć się bezpieczny ;) [quote name='gogunia']Cześć Madziu:calus: , Piękny Lucky :loveu: :p Fajnie wyszedł na zdjęciach :loveu: Cześć Goguniu :calus: Dziękuję :) Lucky to się zaczerwienił :) Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzien dobry Bo misie to sa takie agresywne stwory ze trzeba im nosy odgryzać aby sie uspokoiły :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć Madziu :loveu: Coś dawno Was nie odwiedzałam, obejrzałam fotencje, śliczne jak zawsze :loveu: Lucky jest bardzo fotogeniczny :loveu: Ucałuj mokry nochal i przekaż pozdrowionka od kuzyna Maxa :loveu: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hej! Jak miło czytać, że Lucky wraca do zdrowia:multi: Należy się chłopakowi pełny relax i pełna micha łakoci. Ucałuj go w słodkiego nochala Quote
Madzia_19 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Usia'] Dzien dobry Bo misie to sa takie agresywne stwory ze trzeba im nosy odgryzać aby sie uspokoiły :evil_lol: :evil_lol: Nieustraszony psi kowboj Lucky Luck zrobi z tym porządek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Basia_Sz']Cześć Madziu :loveu: Coś dawno Was nie odwiedzałam, obejrzałam fotencje, śliczne jak zawsze :loveu: Lucky jest bardzo fotogeniczny :loveu: Ucałuj mokry nochal i przekaż pozdrowionka od kuzyna Maxa :loveu: Witaj Basiu :) Nochal już ucałowany :) Pozdrowionka od Maksia również przekazane ;) Ja u Was również już dawno nie byłam, ale muszę koniecznie wpaść Maksiunia pooglądać ;) [quote name='Pianka']Kiedy nowe fotki? Jak Książę pozwoli się sfotografować to prawdopodobnie dziś :p [quote name='Magda_Miki']Hej! Jak miło czytać, że Lucky wraca do zdrowia:multi: Należy się chłopakowi pełny relax i pełna micha łakoci. Ucałuj go w słodkiego nochala Ucałuję, Madziu ;) :p Ja również się cieszę, że Lucky ma znów ochotę na zabawy :p I siły odzyskał :) Pierwszy raz chyba mnie cieszy, że Lucky znowu broi :p Nawet do tabletek przywykł :) Nie trzeba mu już ich wkładać do gardła, wystarczy dać do powąchania, a on sam bierze, mlaśnie dwa razy i połyka :p Quote
Madzia_19 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Samturia napisał(a):kurczaki ale mnie tu dawno nie było :( Witaj :p A no nie było :shake: ale w końcu jesteś ;) Miło Cię widzieć :) Quote
Recommended Posts