WinterGirl Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 cudny kanapowiec :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw: , WielkoLUD Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Madzia_19 napisał(a):dziękuję Wam :calus: Właśnie wróciliśmy z kliniki, bo Lucky od kilkuy dni kuleje... Miał robione prześwietlenie, które powierdziło przypuszczenia doktora, że Lucky ma... dysplazję stawów łokciowych :bigcry: :bigcry: :bigcry: Vet powiedział, że operacja w jego przypadku nie pomoże :( :( :( Dostał zastrzyk i ma dostać całą serię przez 5 tygodni :( :( :( A do tego codziennie tabletki i specjalna karma... :( Moje biedne maleństwo... :( :( :( Powinnam to wcześniej zauważyć, przyjrzeć się hodowli... Zobaczyć, żde nie może do końca zginać przednich łap :( :bigcry::bigcry::bigcry: o jejQ...:-( :-( Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Madzia_19 napisał(a): Ale on sie slicznie prezentuje na tej kanapie:loveu::loveu: Trzymam lapcie za szybki powrot do zdrowia;) Lucky to szczesciarz, wiec musi byc wszystko dobrze:p Quote
WinterGirl Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dużo zdrówka dla Lucky Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Madzia_19 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ale on sie slicznie prezentuje na tej kanapie:loveu::loveu: Trzymam lapcie za szybki powrot do zdrowia;) Lucky to szczesciarz, wiec musi byc wszystko dobrze:p Dziękuję :) Oby miał szczęście i tym razem... bGirl napisał(a):dużo zdrówka dla Lucky Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Dziękujemy bardzo za życzenia :p Quote
Dobcia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Madzia_19 napisał(a): Kochany Lackuś:loveu: Madziu, musi być dobrze! Bardzo mocno trzymam kciuki, by wyzdrowiał! Na pewno Wam się uda pokonać tą chorobę! Quote
Madzia_19 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Dobcia napisał(a):Kochany Lackuś:loveu: Madziu, musi być dobrze! Bardzo mocno trzymam kciuki, by wyzdrowiał! Na pewno Wam się uda pokonać tą chorobę! Mam nadzieję, choc nie jest dobrze :( Ale nie poddamy się. Będziemy walczyć do końca :) Quote
Anecioreczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Lucky,Korcia Przesyła Buziaki .Trzymaj sie zdrowo :loveu: Quote
ewatr Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Luckuś kuzynie trzymaj sie chłopak :mad: nie dajemy sie chorobom ..............trzymamy kciuki za zdrowie mocno !!!! Quote
aaliw Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy za zdrowko psiny :kciuki: W jakim wielku jest Lucky? Pieknie wyglada na tej kanapie ;) Quote
Madzia_19 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Anecioreczek napisał(a):Lucky,Korcia Przesyła Buziaki .Trzymaj sie zdrowo :loveu: Dziękujemy ;) Lucky również przesyła buziaki Korusi :p ewatr napisał(a):Luckuś kuzynie trzymaj sie chłopak :mad: nie dajemy sie chorobom ..............trzymamy kciuki za zdrowie mocno !!!! Dziękujemy :p Kciuki się bardzo przydadzą. Zastrzyki i tabletki pomagają, bo kulawizna zanika :multi: aaliw napisał(a): Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy za zdrowko psiny :kciuki: W jakim wielku jest Lucky? Pieknie wyglada na tej kanapie ;) Dziękujemy :p Lucky ma 2,5 roku. Quote
aaliw Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dalej trzymamy za zdrowko. Imie Lucky do czegos zobowiazuje-bedzie dobrze ;) Quote
Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Madzia bedzie dobrze, trzeba mysleć pozytywnie (wiem brzmi banalnie ale czsem pomaga)Moja znajoma ma labradorka i on miał jako szczeniak wykryta dysplazje.Teraz dostaje specjalna karme aby zachamowac wzrost kosci i jest wszystko w porzadku.Bawi sie z innymi psami gania i uwielbia latanie za piłeczką. Dobrze ze juz wiesz co mu jest teraz mozesz działać TRzymam kciuki i wszystkie "moje" łapki Sliczna ta fotka :loveu: PS: Po za tym jak napisała aaliw imie do czegos zobowiazuje Quote
DiDDlina85 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzień dobry:)..co kiedy nowe foty mojego ulubienica?:p..dużo zdrówka życzymy:) Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 To zdjęcie jest poprostu słodkieee :loveu: Quote
Madzia_19 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu!! Caly czas o was pamietamy;);) Wiatj Madziu :p Dziękujemy :p Ja zaraz wpadnę do Was obejrzeć Mikusia ;) Quote
Madzia_19 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='aaliw']Dalej trzymamy za zdrowko. Imie Lucky do czegos zobowiazuje-bedzie dobrze ;) Dziękujemy :p Miejmy nadzieję ;) Lucky czuje się już lepiej. Kulawizna zniknęła i chodzi normalnie :p Dzisiaj właśnie wróciliśmy z drugeigo zastrzyku. Jeszcze 3 tygodnie i koniec ;) Lucky w ramach rekompensaty za cierpienie na wiosnę pójdzie do salonu piękności na profesjonalną kąpiel i strzyżenie :p A ja nie mogę znaleźć czasu na fryzjera dla siebie :eviltong: [quote name='Usia']Madzia bedzie dobrze, trzeba mysleć pozytywnie (wiem brzmi banalnie ale czsem pomaga)Moja znajoma ma labradorka i on miał jako szczeniak wykryta dysplazje.Teraz dostaje specjalna karme aby zachamowac wzrost kosci i jest wszystko w porzadku.Bawi sie z innymi psami gania i uwielbia latanie za piłeczką. Dobrze ze juz wiesz co mu jest teraz mozesz działać TRzymam kciuki i wszystkie "moje" łapki Sliczna ta fotka :loveu: PS: Po za tym jak napisała aaliw imie do czegos zobowiazuje Dziękuję za dobre słowa. Oby Lucky i tym razem miał tyle szczęścia, co zawsze przy chorobach... Gdy ból ustąpił i już nie kuleje szaleje po domu i wszystkich namawia na zabawy :eviltong: Choć chyba szybciej męczy się na spacerach... Mam ogromną nadzieję, że pokonamy z Lucky'm chorobę. Jakieś paskudztwo nie zniszczy nam dalszego szczęścia :p Quote
Madzia_19 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='DiDDlina85']Dzień dobry:)..co kiedy nowe foty mojego ulubienica?:p..dużo zdrówka życzymy:) Dziękujemy za życzonka :p Fotki będą chyba jeszcze dziś, jak Książę pozwoli się sfotografować :eviltong: Na razie wypoczywa na salonach :eviltong: [quote name='Paulina_mickey']Witamy ślicznie:buzi: Witam również bardzo serdecznie :buzi: [quote name='haska_12']To zdjęcie jest poprostu słodkieee :loveu: Mnie również się podoba :p Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Madziu ciesze sie, ze juz lepiej:multi::multi: Kochany Lucky sie nie poddaje. Tak trzymac! Quote
Bewarka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dobrze, że już lepiej...:D Bo Lucky <jak imie> to samo szczęście...:) Quote
kingilka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Bardzo ładny piesek, wpadnij do nas do galerii, w poniedziałek lub we wtroek będzie duuużo foci:) teraz dużo nie ma, ale możesz zobaczyć chociaż te dwa Quote
Recommended Posts