Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia_19 napisał(a):
dziękuję Wam :calus:

Właśnie wróciliśmy z kliniki, bo Lucky od kilkuy dni kuleje... Miał robione prześwietlenie, które powierdziło przypuszczenia doktora, że Lucky ma... dysplazję stawów łokciowych :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Vet powiedział, że operacja w jego przypadku nie pomoże :( :( :( Dostał zastrzyk i ma dostać całą serię przez 5 tygodni :( :( :( A do tego codziennie tabletki i specjalna karma... :(

Moje biedne maleństwo... :( :( :(
Powinnam to wcześniej zauważyć, przyjrzeć się hodowli... Zobaczyć, żde nie może do końca zginać przednich łap :( :bigcry::bigcry::bigcry:

o jejQ...:-( :-(

Posted

Madzia_19 napisał(a):

Ale on sie slicznie prezentuje na tej kanapie:loveu::loveu:

Trzymam lapcie za szybki powrot do zdrowia;) Lucky to szczesciarz, wiec musi byc wszystko dobrze:p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ale on sie slicznie prezentuje na tej kanapie:loveu::loveu:

Trzymam lapcie za szybki powrot do zdrowia;) Lucky to szczesciarz, wiec musi byc wszystko dobrze:p

Dziękuję :) Oby miał szczęście i tym razem...

bGirl napisał(a):
dużo zdrówka dla Lucky

Pozdrawiamy
bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD

Dziękujemy bardzo za życzenia :p

Posted

Madzia_19 napisał(a):

Kochany Lackuś:loveu:

Madziu, musi być dobrze!
Bardzo mocno trzymam kciuki, by wyzdrowiał!
Na pewno Wam się uda pokonać tą chorobę!

Posted

Dobcia napisał(a):
Kochany Lackuś:loveu:

Madziu, musi być dobrze!
Bardzo mocno trzymam kciuki, by wyzdrowiał!
Na pewno Wam się uda pokonać tą chorobę!

Mam nadzieję, choc nie jest dobrze :( Ale nie poddamy się. Będziemy walczyć do końca :)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Lucky,Korcia Przesyła Buziaki .Trzymaj sie zdrowo :loveu:

Dziękujemy ;) Lucky również przesyła buziaki Korusi :p

ewatr napisał(a):
Luckuś kuzynie trzymaj sie chłopak :mad:

nie dajemy sie chorobom ..............trzymamy kciuki za zdrowie mocno !!!!

Dziękujemy :p Kciuki się bardzo przydadzą. Zastrzyki i tabletki pomagają, bo kulawizna zanika :multi:

aaliw napisał(a):

Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy za zdrowko psiny :kciuki:
W jakim wielku jest Lucky?

Pieknie wyglada na tej kanapie ;)

Dziękujemy :p Lucky ma 2,5 roku.

Posted

Madzia bedzie dobrze, trzeba mysleć pozytywnie (wiem brzmi banalnie ale czsem pomaga)Moja znajoma ma labradorka i on miał jako szczeniak wykryta dysplazje.Teraz dostaje specjalna karme aby zachamowac wzrost kosci i jest wszystko w porzadku.Bawi sie z innymi psami gania i uwielbia latanie za piłeczką.
Dobrze ze juz wiesz co mu jest teraz mozesz działać
TRzymam kciuki i wszystkie "moje" łapki

Sliczna ta fotka :loveu:

PS: Po za tym jak napisała aaliw imie do czegos zobowiazuje

Posted

[quote name='aaliw']Dalej trzymamy za zdrowko.
Imie Lucky do czegos zobowiazuje-bedzie dobrze ;)
Dziękujemy :p Miejmy nadzieję ;) Lucky czuje się już lepiej. Kulawizna zniknęła i chodzi normalnie :p Dzisiaj właśnie wróciliśmy z drugeigo zastrzyku. Jeszcze 3 tygodnie i koniec ;) Lucky w ramach rekompensaty za cierpienie na wiosnę pójdzie do salonu piękności na profesjonalną kąpiel i strzyżenie :p A ja nie mogę znaleźć czasu na fryzjera dla siebie :eviltong:

[quote name='Usia']Madzia bedzie dobrze, trzeba mysleć pozytywnie (wiem brzmi banalnie ale czsem pomaga)Moja znajoma ma labradorka i on miał jako szczeniak wykryta dysplazje.Teraz dostaje specjalna karme aby zachamowac wzrost kosci i jest wszystko w porzadku.Bawi sie z innymi psami gania i uwielbia latanie za piłeczką.
Dobrze ze juz wiesz co mu jest teraz mozesz działać
TRzymam kciuki i wszystkie "moje" łapki

Sliczna ta fotka :loveu:

PS: Po za tym jak napisała aaliw imie do czegos zobowiazuje
Dziękuję za dobre słowa. Oby Lucky i tym razem miał tyle szczęścia, co zawsze przy chorobach... Gdy ból ustąpił i już nie kuleje szaleje po domu i wszystkich namawia na zabawy :eviltong: Choć chyba szybciej męczy się na spacerach... Mam ogromną nadzieję, że pokonamy z Lucky'm chorobę. Jakieś paskudztwo nie zniszczy nam dalszego szczęścia :p

Posted

[quote name='DiDDlina85']Dzień dobry:)..co kiedy nowe foty mojego ulubienica?:p..dużo zdrówka życzymy:)
Dziękujemy za życzonka :p Fotki będą chyba jeszcze dziś, jak Książę pozwoli się sfotografować :eviltong: Na razie wypoczywa na salonach :eviltong:

[quote name='Paulina_mickey']Witamy ślicznie:buzi:
Witam również bardzo serdecznie :buzi:

[quote name='haska_12']To zdjęcie jest poprostu słodkieee :loveu:
Mnie również się podoba :p