Anecioreczek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 hejaa!!!:multi: dawno zem tu nie była:shake: o ja złaaa:shake::-( Quote
gogunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlpszego z okazji 8 marca:loveu: :loveu: :loveu: !!!! Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja też życzę wszystkiego najlepszego!!! :D troche pozno...:roll: Quote
Madzia_19 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Anecioreczek napisał(a):a gdzie gospodynii?:( Jestem :) Ostatnio brak mi czasu... :( Zaraz wrzucę fotki na serwer ;) Quote
Madzia_19 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Nowa Luckusiowa zabawa ;) Odpoczywamy... :) Biegamy... :) "Poznałem koleżankę :)" "Ej, ja latam! :p" :p Quote
Marta_Ares Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ale sliczne fotki na dworku:loveu: :loveu: piekny jest:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 dziękuję Wam :calus: Właśnie wróciliśmy z kliniki, bo Lucky od kilkuy dni kuleje... Miał robione prześwietlenie, które powierdziło przypuszczenia doktora, że Lucky ma... dysplazję stawów łokciowych :bigcry: :bigcry: :bigcry: Vet powiedział, że operacja w jego przypadku nie pomoże :( :( :( Dostał zastrzyk i ma dostać całą serię przez 5 tygodni :( :( :( A do tego codziennie tabletki i specjalna karma... :( Moje biedne maleństwo... :( :( :( Powinnam to wcześniej zauważyć, przyjrzeć się hodowli... Zobaczyć, żde nie może do końca zginać przednich łap :( :bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ojejku :bigcry: biedny :( trzymaj się Lucky mocno :placz: Quote
Madzia_19 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dziękuję Wam kochane za wsparcie... Dosatał też leki przeciwbólowe... Teraz śpi jeszcze po narkozie... Widziałam prześwitlenia... ma dość duże narośle... :( :( :( Nie poddamy się z Luckym, będziemy walczyć... Zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby żył bez bólu i szczęśliwie... I aby zahamować to paskudztwo... :( Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 bieedny :( dobrze robisz: nie poddajesz sie :roll:....współczuje wam :placz: Quote
Anecioreczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 walczcie walczcie :) nie poddajcie się... Quote
Madzia_19 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 A oto jeszcze kilka fotek zrobionych w zeszłym tygodniu: Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 To zdjęcie jest fajne :D ślicznie wyszedł :) Quote
DiDDlina85 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cudny psiak, sliczne zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: !! Trzymam mocno kciuki za zdrówko Luckyego!! Jesteśmy z Wami całym sercem;) Quote
Madzia_19 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 justys95 napisał(a): To zdjęcie jest fajne :D ślicznie wyszedł :) Bo fotogeniczny jest ;) DiDDlina85 napisał(a):Cudny psiak, sliczne zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: !! Trzymam mocno kciuki za zdrówko Luckyego!! Jesteśmy z Wami całym sercem;) Dziękuję bardzo za miłe słowa. Kciuki baaaardzo się przydadzą.... :) Quote
Recommended Posts