Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję Wam :calus:

Właśnie wróciliśmy z kliniki, bo Lucky od kilkuy dni kuleje... Miał robione prześwietlenie, które powierdziło przypuszczenia doktora, że Lucky ma... dysplazję stawów łokciowych :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Vet powiedział, że operacja w jego przypadku nie pomoże :( :( :( Dostał zastrzyk i ma dostać całą serię przez 5 tygodni :( :( :( A do tego codziennie tabletki i specjalna karma... :(

Moje biedne maleństwo... :( :( :(
Powinnam to wcześniej zauważyć, przyjrzeć się hodowli... Zobaczyć, żde nie może do końca zginać przednich łap :( :bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

Dziękuję Wam kochane za wsparcie...
Dosatał też leki przeciwbólowe... Teraz śpi jeszcze po narkozie... Widziałam prześwitlenia... ma dość duże narośle... :( :( :(

Nie poddamy się z Luckym, będziemy walczyć... Zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby żył bez bólu i szczęśliwie... I aby zahamować to paskudztwo... :(

Posted

justys95 napisał(a):

To zdjęcie jest fajne :D ślicznie wyszedł :)

Bo fotogeniczny jest ;)

DiDDlina85 napisał(a):
Cudny psiak, sliczne zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: !! Trzymam mocno kciuki za zdrówko Luckyego!! Jesteśmy z Wami całym sercem;)

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Kciuki baaaardzo się przydadzą.... :)