ewatr Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Madzia_19']Wczoraj zrobiłam łożko, poszłam do łazienki, wracam i co widzę: Stary niedźwiedź mocno śpi... ;) co sie dziwisz :evil_lol: poscieliłaś to poszedł spać :eviltong: zawsze mówie , że to mądre psy wiedza do czego służy pościelone łóżko ! Quote
Madzia_19 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Dobcia'] Cześć Madziu:lol: Z jaka wyższością Księciunio na nas patrzy:evil_lol: Ma fajne loczki na przodzie:loveu: Witaj Jadziu :p Pan prezes był nawet w dobrym humorze, więc zgodził się na sesję fotograficzną :evil_lol: [quote name='goldenka245']Ale nas tutaj dawno nie było:oops::oops::oops: Piekne foteczki a to w pościeli to po prostu CUD MIÓD I ORZESZKI:loveu: Nie martw się, ja też tu ostatnio rzadko bywam :) ale staram się nadrobić :) [quote name='ewatr']co sie dziwisz :evil_lol: poscieliłaś to poszedł spać :eviltong: zawsze mówie , że to mądre psy wiedza do czego służy pościelone łóżko ! Sprawdza się stare polskie przysłowie: "jak sobie pościelisz, tak pies się wyśpi" :eviltong: A jak go chciałam przesunąć na tym łóżku to patrzył obrażony i ani myślał drgnąć ;) Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześc Madziu:) Ale Lucky fajnie sobie spi;) :loveu: Wesołych walentynek:loveu: Quote
Madzia_19 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='gogunia']Cześc Madziu:) Ale Lucky fajnie sobie spi;) :loveu: Wesołych walentynek:loveu: Dziękuję, Goguniu :p A ja, ze swej strony, Walentynki już minęły, więc życzę słodkiego Tłustego Czwartku i wielu pączuciów ;) Quote
ewatr Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Madzia_19']Dziękuję, Goguniu :p A ja, ze swej strony, Walentynki już minęły, więc życzę słodkiego Tłustego Czwartku i wielu pączuciów ;) pączusiów mówisz ? no to smacznego :loveu: Quote
Samturia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a ty gdzie spałaś skoro szczęściaż ci wyrko zajął?:) Quote
Madzia_19 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='ewatr']pączusiów mówisz ? no to smacznego :loveu: oj, kusisz :evil_lol: takie piękne pączusie :cool3: a potem dwa kilogramy więcej :lol: Quote
Madzia_19 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Samturia napisał(a):a ty gdzie spałaś skoro szczęściaż ci wyrko zajął?:) wepchnęłąm się do niego :eviltong: po dziesięciu minutach zrobiło mu się niewygodnie i się przesunął :cool3: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Madzia_19 napisał(a):oj, kusisz :evil_lol: takie piękne pączusie :cool3: a potem dwa kilogramy więcej :lol: Uwaga bo 2-e godzini z psem trzeba bedzie biegac zeby spalic jednego takiego. Witamy :p Quote
Rinuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dzoen dobry :D u nas slicznie sloneczko siweci :) a u Was?? Quote
Gazuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czekamy na nowe Lakusiowe fotki i zapraszamy do nas! ;-) Quote
Dobcia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Madzia_19']wepchnęłąm się do niego :eviltong: po dziesięciu minutach zrobiło mu się niewygodnie i się przesunął :cool3: Dopiero po 10?:evil_lol: Co za uparty pan Książe...:cool3: Jak się chce wyłozyć na Negrze, to schodzi od razu:razz: Madzia, to kiedy pzryjeżdzasz na południe?;) Góry czekają... Quote
goldenka245 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Piękny Pan książe, który zajmuje łóżko ;-) Nawet nasza MAdzia się wyspać nie może :D Posłuchaj Dobci i przyjeżdżaj w góry!:multi: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Madzia_19']Wczoraj zrobiłam łożko, poszłam do łazienki, wracam i co widzę: Stary niedźwiedź mocno śpi... ;) ale cudaśne:loveu: :loveu: :loveu: Mickey też tak robi:evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 jestem już, jestem :p przepraszam Was, ale zaczął się drugi semestr i mam bardzo mało czasu. Dzisiaj zamierzam wziąć aparat jak pójdziemy z Lucky'm na łąki, więc fotki powinny być niebawem :) Quote
DiDDlina85 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Madzia_19 napisał(a):jestem już, jestem :p przepraszam Was, ale zaczął się drugi semestr i mam bardzo mało czasu. Dzisiaj zamierzam wziąć aparat jak pójdziemy z Lucky'm na łąki, więc fotki powinny być niebawem :) Hurra beda nowe zdjecia!! Juz nie mogę sie doczekac Lucky jest taki kochany:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Madzia_19 napisał(a):jestem już, jestem :p przepraszam Was, ale zaczął się drugi semestr i mam bardzo mało czasu. Dzisiaj zamierzam wziąć aparat jak pójdziemy z Lucky'm na łąki, więc fotki powinny być niebawem :) suuper:multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć Madziu :loveu:. Czekamy na foteczki :loveu:. Pozdrawiam ;) Quote
Dobcia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Madziu, i gdzie te foteczki?:cool3: W razie nadmiaru czasu w weekendy, pamiętaj że góry czekają;) Quote
Recommended Posts