Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madzia_19']Wczoraj zrobiłam łożko, poszłam do łazienki, wracam i co widzę:

Stary niedźwiedź mocno śpi... ;)

co sie dziwisz :evil_lol: poscieliłaś to poszedł spać :eviltong:

zawsze mówie , że to mądre psy wiedza do czego służy pościelone łóżko !

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dobcia']

Cześć Madziu:lol:

Z jaka wyższością Księciunio na nas patrzy:evil_lol: Ma fajne loczki na przodzie:loveu:
Witaj Jadziu :p
Pan prezes był nawet w dobrym humorze, więc zgodził się na sesję fotograficzną :evil_lol:

[quote name='goldenka245']Ale nas tutaj dawno nie było:oops::oops::oops: Piekne foteczki a to w pościeli to po prostu CUD MIÓD I ORZESZKI:loveu:
Nie martw się, ja też tu ostatnio rzadko bywam :) ale staram się nadrobić :)

[quote name='ewatr']co sie dziwisz :evil_lol: poscieliłaś to poszedł spać :eviltong:

zawsze mówie , że to mądre psy wiedza do czego służy pościelone łóżko !
Sprawdza się stare polskie przysłowie: "jak sobie pościelisz, tak pies się wyśpi" :eviltong: A jak go chciałam przesunąć na tym łóżku to patrzył obrażony i ani myślał drgnąć ;)

Posted

[quote name='gogunia']Cześc Madziu:)
Ale Lucky fajnie sobie spi;) :loveu:

Wesołych walentynek:loveu:
Dziękuję, Goguniu :p
A ja, ze swej strony, Walentynki już minęły, więc życzę słodkiego Tłustego Czwartku i wielu pączuciów ;)

Posted

[quote name='Madzia_19']Dziękuję, Goguniu :p
A ja, ze swej strony, Walentynki już minęły, więc życzę słodkiego Tłustego Czwartku i wielu pączuciów ;)

pączusiów mówisz ?

no to smacznego :loveu:

Posted

Samturia napisał(a):
a ty gdzie spałaś skoro szczęściaż ci wyrko zajął?:)

wepchnęłąm się do niego :eviltong: po dziesięciu minutach zrobiło mu się niewygodnie i się przesunął :cool3:

Posted

Madzia_19 napisał(a):
oj, kusisz :evil_lol: takie piękne pączusie :cool3: a potem dwa kilogramy więcej :lol:

Uwaga bo 2-e godzini z psem trzeba bedzie biegac zeby spalic jednego takiego.
Witamy :p

Posted

[quote name='Madzia_19']wepchnęłąm się do niego :eviltong: po dziesięciu minutach zrobiło mu się niewygodnie i się przesunął :cool3:

Dopiero po 10?:evil_lol: Co za uparty pan Książe...:cool3:
Jak się chce wyłozyć na Negrze, to schodzi od razu:razz:

Madzia, to kiedy pzryjeżdzasz na południe?;) Góry czekają...

Posted

jestem już, jestem :p
przepraszam Was, ale zaczął się drugi semestr i mam bardzo mało czasu. Dzisiaj zamierzam wziąć aparat jak pójdziemy z Lucky'm na łąki, więc fotki powinny być niebawem :)

Posted

Madzia_19 napisał(a):
przepraszam Was, ale zaczął się drugi semestr i mam bardzo mało czasu. Dzisiaj zamierzam wziąć aparat jak pójdziemy z Lucky'm na łąki, więc fotki powinny być niebawem :)

Hurra beda nowe zdjecia!! Juz nie mogę sie doczekac Lucky jest taki kochany:loveu:

Posted

Madzia_19 napisał(a):

suuper:multi:

Guest Kamcia_14
Posted

Cześć Madziu :loveu:. Czekamy na foteczki :loveu:.

Pozdrawiam ;)