Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpadamy z rewizyta do kuzyna Lucka :lol:

u nas tez potop sie szykuje zamias śniegu - ja tam wole snieg !!!

przynajmniej można sie z psa pośmiać :loveu: jak robi z siebie widowisko :evil_lol:

Posted

[quote name='haska_12']
To zdjęcie jest prze, prze, przecudowne :loveu:
dziękuję, ale to tylko dzięki modelowi :p

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Madziu :) Widzę, że znalazłaś trochę czasu pomiędzy nauką na DGM :) Co tam u Was słychać?
tak :) został mi tylko we wtorek jeden egzamin z historii Polski i ferie :p

[quote name='Paulina_mickey']witam:D
co tam u Was słychac?
Lucky leni się jak zwykle, ale obiecałam sobie, że jak tylko będę miała ferie powtórzymy wszystkie komendy i pouczymy się nowyh :p

Posted

[quote name='Chefrenek']Cześć Magda. Dzięki, że zajrzałaś do naszej galerii. Wymiziaj Luckiego.
Witaj :p Oczywiście wymiziam :p

[quote name='ewatr']wpadamy z rewizyta do kuzyna Lucka :lol:

u nas tez potop sie szykuje zamias śniegu - ja tam wole snieg !!!

przynajmniej można sie z psa pośmiać :loveu: jak robi z siebie widowisko :evil_lol:
Oj, ja też wolę śnieg, ale jakby już przyszła wiosna to też bym była szczęśliwa :p

[quote name='justys95']u nas równierz chlapa...musze Nikusi kupić kozaczki :lol: :evil_lol:
Dobry pomysł :eviltong:

Posted

alesmy sie naczekali na przystojniaka :loveu:
a ta fota mówi sama za siebie

no jestem juz jestem

łaskawie dam sobie zrobić to zdjecie jak juz tak nalegacie :siara:

Madzia mam pytanie czy strzyzecie Luckiego ?

Posted

gogunia napisał(a):
Ooo, nareszcie fotki Lackiego:multi: :loveu:

jaka radość, Goguniu ;) cieszę się :p

ewatr napisał(a):

Madzia mam pytanie czy strzyzecie Luckiego ?

Nie, nigdy jeszcze nie miał skracanego włosa. Choć chyba wybierzemy się do jakiegoś psigo salonu ;)
A dlaczego pytasz?

Posted

[quote name='Samturia']YeAh!!! foteczki :D:D:D
piękny goldek :)
dziękuję ;) :p

[quote name='Rinuś']ale on ma dobrze na tej kanapie :lol::lol:
Brutus nie moze na łóżka wchodzic :evil_lol::evil_lol:
Lucky czuje się jak pan domu ;) Jak mu wygodnie to niech śpi, kanapy nie ubędze ;)

Posted

Madzia_19 napisał(a):

Nie, nigdy jeszcze nie miał skracanego włosa. Choć chyba wybierzemy się do jakiegoś psigo salonu ;)
A dlaczego pytasz?

a pytam :eviltong: bo tak tu na dogo czytam różne rzeczy i miedzy innymi wydze ,że ludzie strzyga goldki i patrząc na Luckiego widze , ze on ma taką ładna siersc ale znacznie krótsza od Arniego zwłaszcza tu pod szyja i pod brzuchem to myslałm ze mi udzielisz instrukcji strzyżenia

ja nie dla poprawy wyglądu o tym myśle tylko te długaśne włosy jak jest mokro na polu i brudno wymagaja dodatkowej pielegnacji :lol:
a trzeba sobie przeciez ułatwiać jakoś życie no nie ?:evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
a pytam :eviltong: bo tak tu na dogo czytam różne rzeczy i miedzy innymi wydze ,że ludzie strzyga goldki i patrząc na Luckiego widze , ze on ma taką ładna siersc ale znacznie krótsza od Arniego zwłaszcza tu pod szyja i pod brzuchem to myslałm ze mi udzielisz instrukcji strzyżenia

ja nie dla poprawy wyglądu o tym myśle tylko te długaśne włosy jak jest mokro na polu i brudno wymagaja dodatkowej pielegnacji :lol:
a trzeba sobie przeciez ułatwiać jakoś życie no nie ?:evil_lol:

oj dokładnie :p Lucky tak z natury ma krótszy włos, jak jego mamusia ;) Ale mimo wszystko jak błoto jest to ubłocone jest po szyję, jak on to robi nie wiem :eviltong:. Ja myślałam o podcięciu mu włosków przy opuszkach łap, bo mu się tam kulki śniegowe tworzą.