Madzia_19 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu!! Jak tam zdrowko naszego dzielnego stroza? Mam nadzieje, ze jest wszystko w porzadku:p Ucaluj malego w ten rozowy nos:loveu: Oczywiście, że ucałuję :p A zdrówko dobrze. Żadnych nowych dziwnych zachowań :p Dla pewności spytam jeszcze veta przy szczepieniu :) Dobcia napisał(a):Cześć Madziu:lol: Śliczne zdjęcia prawdziwie wykończonego psa:evil_lol::loveu: Wymiziaj Luckiego ode mnie, mam nadzieje ze już jest dobrze;) A co do sesji... zapadać w sen zimowy na ten czas, to super pomysł:cool3: Lucky bardzo szczęśliwy, że tak go miziam :p Na szczęście już wszytsko w porządku. A podczas wczorajszej zabawy to ja zostałam kontuzjowana, bo Lucky chciał doskoczyć do sznura w mojeje ręcę i zamiast za ten sznur chwycił moją rękę... ale przestarszył się bardziej niż ja :lol: patrzył zdziwony, gdy zapiszczałam jak szczeniak i zaczął mnie lizać po ręku :p Anecioreczek napisał(a): nie rób tego Antonio nie zdradzaj jej!:lol::lol: Nie rób tego, bo wtedy Dina odejdzie do komisarza Rexa, kuzyna Szarika.... :p Quote
Madzia_19 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Pan i władca :p :loveu: wszyscy wiedzą kto tu rządzi :p :p :p Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pan i Władca na Krańcu świata... Lucky już nie lada kraj Zwiedził:cool3: jak tam zdrówko u naszego Mordercy:roll: Quote
Madzia_19 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Anecioreczek napisał(a):Pan i Władca na Krańcu świata... Lucky już nie lada kraj Zwiedził:cool3: jak tam zdrówko u naszego Mordercy:roll: Dobrze, całe szczęście :) dzisia biegał śniegu jak szalony :) zaraz dodam fotki :p Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no to dobrze że dobrze :lol::lol::lol: Quote
Madzia_19 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Śnieżne szaleństwo :p "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" :p Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 wariat! :lol: ale jak pieknie wygląda na śniegu!!:cool3: zmiejsz jedną fotke..bo sie mod doczepi:P tą środkową. Quote
Madzia_19 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Anecioreczek napisał(a): wariat! :lol: ale jak pieknie wygląda na śniegu!!:cool3: zmiejsz jedną fotke..bo sie mod doczepi:P tą środkową. dziękuję za radę :p A Lucky kocha śnieg :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Yeah, nareszcie zdjęcia ze spacerku!!! :multi: :multi: :multi: Nie dość, że pan domu, to jeszcze taki dumny na spacerze chodzi ;) Ślicznie na takim śniegu się jego maść podkreśla :) Quote
Chefrenek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Fotaski pierwsza klasa. Widać że Lucky lubi zimę. Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Madzia_19']Śnieżne szaleństwo :p Madzia toż to najbardziej dystyngowany goldek jakiego znam ......nawet szaleje spokojnie i z zastanowieniem ............jak chcesz zobaczyć gupka na sniegu to zapraszam do nas :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Madzia_19']Śnieżne szaleństwo :p "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" :p ale on jest śliczny:loveu: Quote
Bewarka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 super fotaski, a psiak też oczywiście ...a największy warjat "śniegowy" jest chyba u mnie w galerii :cool3: Quote
DiDDlina85 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale cudne zimowe fotki!!! Lucky jest przesliczny i pieknie sie prezentuje na śniegu:) Buziaczki!! Quote
Bewarka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Lucky jest zawsze cudowny i fotogeniczny :p Quote
Madzia_19 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Yeah, nareszcie zdjęcia ze spacerku!!! :multi: :multi: :multi: Nie dość, że pan domu, to jeszcze taki dumny na spacerze chodzi ;) Ślicznie na takim śniegu się jego maść podkreśla :) może nakręcą nową bajkę dla dzieci "Król Śniegu" zamiast "Królowej Śniegu" :p [quote name='Chefrenek']Fotaski pierwsza klasa. Widać że Lucky lubi zimę. Szkoda tylko, że tak szybko ten śnieg stopniał :cool1: [quote name='ewatr']Madzia toż to najbardziej dystyngowany goldek jakiego znam ......nawet szaleje spokojnie i z zastanowieniem ............jak chcesz zobaczyć gupka na sniegu to zapraszam do nas :eviltong: Szaleć to on też potrafi :) tylko zdjęcia się wtedy trudniej robi :eviltong: Zaraz wejdę obejrzeć Armaniego :loveu: Quote
Madzia_19 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Paulina_mickey']ale on jest śliczny:loveu: Dziękuję :p :p :p [quote name='justys95']super fotaski, a psiak też oczywiście ...a największy warjat "śniegowy" jest chyba u mnie w galerii :cool3: Zaraz wpadnę do Ciebie obejrzeć foteczki :p Quote
Madzia_19 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='DiDDlina85']Ale cudne zimowe fotki!!! Lucky jest przesliczny i pieknie sie prezentuje na śniegu:) Buziaczki!! Wtapia się w krajobraz :eviltong: :p [quote name='justys95']Lucky jest zawsze cudowny i fotogeniczny :p Moż powinien pójść za modela? :p :p :p Quote
Madzia_19 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Samturia']ale śniegowo :D u mnie topnieje :( u nas już tylko kałuże zostały z tak pięknego śniegu :shake: Quote
haska_12 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 To zdjęcie jest prze, prze, przecudowne :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć Madziu :) Widzę, że znalazłaś trochę czasu pomiędzy nauką na DGM :) Co tam u Was słychać? Quote
Recommended Posts