Anecioreczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Atosowi to każdy cmoka:eviltong: ja niewiem czmeu ale też mam manie jak zobacze jakiegoś psa ładnego to musze mu zacmokać i go pogłaskać.. a jak idzie szczeniak to tylko 'jakie maleństwo' a jak ktos tak mówi do Atosa a nie do Kory to ja sie wkurzam :P a sama tak robie:P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 U mnie to różnie bywa. Cmokają zazwyczaj dzieci, a Gizmo dzieci nie lubi :angryy: Tzn. nie lubi wszędobylskich paluszków, które naraz głaskają go po głowie, dotykają nosa, wciskają się do oczu, chwytają za ogon, wieszają się po nim, przytulają itp :shake: Przyczepiają się do nas babcinki z krwiożerczymi jamniorami, kobiety z balkonów, co to niby mój pies im zawsze 'sra pod oknami' i chamscy policjanci, ale zazwyczaj zdarza się to rzadko. Poza paroma przykładami to Ci co znają Gizmusia to wiedzą, że Gizmuś fajny pies :cool3: Quote
Chefrenek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ewatr napisał(a):szłam kiedyś ze swoim psem jeszcze podroskiem kolo bloków siedzą dwie osoby na ławce i zaczynaja sie wypytywać co to za rasa , jak sie zachowuje , czy łatwo go ułożyć a ja w swojej naiwnosci odpowiadam , że to wspaniały pies łatwy do wychowania nawet dla początkujących psiarzy lubi głaskanie itp. tak sobie go chwalę .......................aż gosc ktory ze mna rozmawiał sie wkurzył ale autentycznie wstał i z pyskiem do mnie że pies jak pies co to tak wychwalać inni maja inne rasy i tez są mądre ...................hm zatkało mnie a to mi się żadko zdarza :evil_lol: .......odeszłam bez słowa tylko do dzis sie zastanawiam po co on sie dopytywał jak nie chciał znać mojego zdania na ten temat ;) Może gwizdnąć chcieli. Małot to takich przypadków. pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Przyczepiają się do nas babcinki z krwiożerczymi jamniorami, kobiety z balkonów, co to niby mój pies im zawsze 'sra pod oknami' i chamscy policjanci, ale zazwyczaj zdarza się to rzadko. Skąd ja to znam. Kiedyś jednej powiedziałam, że sama jej narobię pod balkonem. Quote
Madzia_19 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='ewatr']to może jak on dopiero podejdzie blisko zauważaja ze duży jest i maja stracha ;) :evil_lol: a niech sie boja a co :diabloti: wprawdzie grozi im raczej zalizanie niż zagryzienie ale oni tego nie wiedzą i niech tak zostanie :loveu: toć to maleństwo :eviltong: :p :p :p raptem 40 kg. :) [quote name='Dobcia']Goldeny to są naprawde śliczne psy, i ludziom się podobają, nie zyskały by opini towarzyskich, gdyby takie nie były;) Nam to nikt nie cmoka, na ulicy mamy jakoś dziwnie dużo miejsca, już nie mówie o autobusie:p Nawet jak ktoś nas zaczepi i o coś pyta, to zachowuje dystans... Mnie komentarze nie przeszkadzają, nieważne jakie są, ale jest jeden wyjątak- jak u mnie w wiosce ktoś mi powie(teraz już żadko, bo się ludzim znudziło), że takie duże psy to przy budzie siedzieć powinny, a nie między ludzi chodzić:diabloti: To jest ten wyjątek, kiedy nie jestem miła:cool1: To może i lepiej, że nie cmokają :) choć Negruś jest słodki :loveu: Ja też często słyszę, że taki pies to do budy, a nie do bloku :shake: Żaden pies nie zasługuje na życie na łańcuchu... [quote name='justys95']ja jakoś się z tym nie spotkałam, lubią pieski ludzie z mojego city...no tylko czasem z tym "przy budzie" ale ona jest mała więc bardzo się nie czepiają...:diabloti: Nika jest mała, więc masz prościej ;) ale zawsze się spotka takich dziwnych ludzi... Quote
Madzia_19 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Anecioreczek']Atosowi to każdy cmoka:eviltong: ja niewiem czmeu ale też mam manie jak zobacze jakiegoś psa ładnego to musze mu zacmokać i go pogłaskać.. a jak idzie szczeniak to tylko 'jakie maleństwo' a jak ktos tak mówi do Atosa a nie do Kory to ja sie wkurzam :P a sama tak robie:P Nie dziw się, bo Atosik to jeszcze słodki szczeniaczek,a szczeniaki wzbudzają taki nadzwyczajny zachwyt :p :p :p Ja też czasami cmokam na psy, ale nie krzyczę potem "Weźcie tego psa!" ;) :p [quote name='Chefrenek'][quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Przyczepiają się do nas babcinki z krwiożerczymi jamniorami, kobiety z balkonów, co to niby mój pies im zawsze 'sra pod oknami' i chamscy policjanci, ale zazwyczaj zdarza się to rzadko. Skąd ja to znam. Kiedyś jednej powiedziałam, że sama jej narobię pod balkonem. dobre :-D :-D :-D Quote
Madzia_19 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Samturia']ten pies jest cudowny bo jest i tyle :P dziękuję :p :p :p Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :> Tylko jeden temat leci?:/ a fotki?:> Quote
Paulina_mickey Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Heyka:D co tam slychowac?? Pozdrowienia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc Quote
Madzia_19 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Anecioreczek napisał(a)::> Tylko jeden temat leci?:/ a fotki?:> Lucky właśnie śpi :) więc fotki mam nadzieję jutro :) Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 pokaż śpiochaaa!!!!!!!:multi::eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Madziu! :) Jak Ci minęła ta pochmurna sobota? Nie będę prosić o fotki, bo wiem jakie to jest męczące dla właściciela galerii, ale tak cichutko podpowiem, że fajnie by było pooglądać tą śliczną mordkę Lucky`ego :) Quote
Gazuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Magda, galeria się super rozwinęła... Luckyu - no cóż - cudowny :lol: Zapraszamy do nas! (link w podpisie) :lol: Quote
Chefrenek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Madzia_19'] dobre :-D :-D :-D Ja sobie nie dam wejść na głowę. A takie gadanie działa na mnie jak płachta na byka.:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 witam!!! jak ta psinka?? U nas foteczki:cool3: Zapraszamy... Quote
Madzia_19 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale kompletnie nie miałąm czasu i właśnie zdałąm sobie sprawę, że nie mam zainstalowanego oprogramowania do aparatu na tym laptopie, ale jak tylko wrócę do Bydgoszczy to wkleję fotki ze swojego :p pozdrawiam Quote
gogunia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dzień dobry Madziu:multi: :multi: :multi: ,To czekamy na fotki Lackusia:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć Madziu :) To wracaj szybciutko ;) Quote
DiDDlina85 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oj Madziu wracaj szybko bo nie mogę sie doczekać nowych zdjęć Luckyego) Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Oj Madziu wracaj szybko bo nie mogę sie doczekać nowych zdjęć Luckyego) oj tak popieram :D Quote
samograj Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 WITAJ MADZIU!!! Wpadam po dłuższej przerwie, ale widzę, że Ciebie też nie było!!! POZDRAWIAM I CZEKAM NA FOTKI!!! I JESZCZE SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA Quote
Recommended Posts