Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Kamcia_14']Madziu :diabloti:. Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. dziękuję bardzo i również życzę weosołych Świąt :p Quote
Rybc!a Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A ja " kcem " zdjęcia . Lucky to jeden z moich faworytów na forum, jest cudaśny! Quote
goldenka245 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ciepłych, Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzą Karolina i Gordi :tree1: [SIZE=2]No o fotencje się postaramy pięknie :)) Quote
Anecioreczek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zdrowych i Wesołych świąt!!! :):):):) Quote
gogunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT I GÓÓÓRY PREZENTÓW:loveu: :multi: :loveu: Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witamy Madziu!:multi: Jak tam u mojego skarbusia? Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Rybc!a']A ja " kcem " zdjęcia . Lucky to jeden z moich faworytów na forum, jest cudaśny! dzisiaj wieczorkiem na pewno będą fotki ;) Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='goldenka245']Ciepłych, Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzą Karolina i Gordi :tree1: [SIZE=2]No o fotencje się postaramy pięknie :)) [quote name='Anecioreczek'] Zdrowych i Wesołych świąt!!! :):):):) [quote name='gogunia']WESOŁYCH ŚWIĄT I GÓÓÓRY PREZENTÓW:loveu: :multi: :loveu: [quote name='Cerber']Wsołych świąt... Dziękuję bardzo :p My już Wam składaliśmy życzonka, ale jeszcze raz: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia ;) Quote
madziasto4 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Życzymy Wesołych i Spokojnych Świąt ;) I czekamy na te obiecane wieczorne zdjęcia ;) Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='goldenka245']Witamy Madziu!:multi: Jak tam u mojego skarbusia? Blondyn właśnie się przestraszył fajerwerków za oknem... a tak słodko spał ;) Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='madziasto4']Życzymy Wesołych i Spokojnych Świąt ;) I czekamy na te obiecane wieczorne zdjęcia ;) dziękujemy bardzo za życzonka :* Również żczymy wszystkiego co najlepsze w te Święta :p Quote
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jka Tam przygotowanka u Mojego kochanego Mordercy?:> :evil_lol: Wesołych ;* Quote
DiDDlina85 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zdrówka, szczęscia, pomyślnosci!!! wesołch i pogodnych Świąt życzą DiDDi i Nero! Buziaki!!:x-mas: :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Oj te petardy :shake: Gizmo się ich okropnie boi. Już niebawem Lucky przemówi ludzkim głosem ;) Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Marta_Ares'] Dziękujemy :* [quote name='Anecioreczek']Jka Tam przygotowanka u Mojego kochanego Mordercy?:> :evil_lol: Wesołych ;* Morderca właśnie pałaszuję ryżyk z marchwką i kurczaczkiem :p ale o wile bardziej interesujące są dla niego te przysmaki zanoszone właśnie na stół :eviltong: :p Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='DiDDlina85']Zdrówka, szczęscia, pomyślnosci!!! wesołch i pogodnych Świąt życzą DiDDi i Nero! Buziaki!!:x-mas: :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: My również życzymy Wesołych Świąt :p [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj te petardy :shake: Gizmo się ich okropnie boi. Już niebawem Lucky przemówi ludzkim głosem ;) Lucky już właśnie przed chwilą przemówił ludzkim głosem :) Kazał bardzo serdecznie podziękować za wszystkie życzonka i komplementy :p jest bardzo szczęśliwy z tego powodu :p Wzruszył się po prostu chłopak ;) Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych świąt, wielu radości i góry prezentów życzy Kasia i Rudolf. Quote
Anecioreczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Madzia_19'] Morderca właśnie pałaszuję ryżyk z marchwką i kurczaczkiem :p ale o wile bardziej interesujące są dla niego te przysmaki zanoszone właśnie na stół :eviltong: :p dla kory tez to było bardziej interesujące... ale dla Atosa nie :-o aż sie zdzwiiłam jak go zoabzcyłam leżacego na jego łóżeczku ;D Quote
Madzia_19 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Anecioreczek napisał(a):dla kory tez to było bardziej interesujące... ale dla Atosa nie :-o aż sie zdzwiiłam jak go zoabzcyłam leżacego na jego łóżeczku ;D no to jest naprawdę bardzo dziwne... Za dobrze go karmisz :eviltong: :p Quote
Madzia_19 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='Kati']Wesołych świąt, wielu radości i góry prezentów życzy Kasia i Rudolf. [quote name='Samturia']wszystkiego naj naj naj :tree1: Dziękujemy :p również życzymy wszystkiego co najlepsze :p Quote
Madzia_19 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 A oto kilka fotek: Książę śpi... :p Quote
goldenka245 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Madzia_19']A oto kilka fotek: Książę śpi... :p Ale piękne fotaski :D U nas też nowe :) Lucky jest piękny :loveu: Quote
Recommended Posts