bertula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Piekny psiak :lol:. Moja goldenka pochodzi ztej samej hodowli co Lucky :lol: PO jakich jest rodzicach?? Quote
Medorowa Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Madzia super galeria :-o :multi: Czekamy z niecierpliwością na jej dalszy ciąg:eviltong: :p Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 bertula napisał(a):Piekny psiak :lol:. Moja goldenka pochodzi ztej samej hodowli co Lucky :lol: PO jakich jest rodzicach?? ooo :) jaki zbieg okoliczności :) matka: Brunhilda Polaris ojciec: Ch. PL. Nobel Ungaro a Twoja goldenka? Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 bigos napisał(a):Piękne złotko:loveu: dziękuje w imieniu Lucky'ego :p :p :p Quote
bertula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Luba jest po tych samych rodzicach co Twoj Lucky :lol:, urodziła sie 03.04.06 :lol:. No i sa rodzenstwem nasze psiaczki :p. Kilka jej zdjec jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26517 Ja & Lubcia & Berta Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 ozuzi napisał(a):on jest cuuuuudownym aniołkiem :angel: :) dzięki :) czekam na galerię Twojej suni :) :) :) Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 a ti jeszcze jedna fotka, gdu Luckuś był mały :) Wtedy pierwzy taz pojechał nad morze :p Niestety trochę z daleka, ale jest :p pozdrawiam :) Quote
Dobcia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Cudowne te wasze goldenki:loveu:, Lucki jest prawie biały, prawda? Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Dobcia napisał(a):Cudowne te wasze goldenki:loveu:, Lucki jest prawie biały, prawda? jak był mały to był cały biały :) jak podrósł to zmienił się w jasny krem, ale nadal baaaardzo jaśniutki :loveu: Quote
Dobcia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Żadko widuje białe goldeny, a są takie śliczniutkie:loveu::loveu::loveu: Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Lucky ma w metryce napisane: krem :) szkda tylko, że nie ma rozróżnień na bardzo jasny krem :p A białaski rzeczywiście zdarzają się baaaaardzo rzadko, raczej się spotyka złote, jak sama nazwa golden wskazuje :) ale ja bym Lucky'ego na innego nigdy nie zamieniła :loveu: cieszę się, że chociaż komuś się podobają jaśniutkie goldki :) bo większość ludzi preferuje ciemne :) Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 cuciola napisał(a):sliczny Lakus :) dziękuję :) jak tam Twoje maleństwo Ciuciola? na fotkach wszystkie wygladają równie ślicznie :loveu: wybrałaś już pomiędzy tymi dwoma psiaczkami samcami? Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 dziękuje w imieniu Lucky'ego :lol: :lol: :lol: Quote
Usia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 WIECEJ,WIECEJ,WIECEJ krzyczy tłum zadny zdjec.Magda nie badz taka podziel sie swoim psem i dawaj zdjecia:p . Ten twój Lucky to faktycznie szczesciarz i slicznosc :cool1: Quote
Madzia_19 Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 no to macie więcej :) "Już robisz to zdjęcie? To teraz? Teraz mam się uśmiechnąć?" "Jeszcze nie teraz! Poczekaj" "Odczep się! Nie widzisz, że śpię!" "Ładny jestem, nie?" :) zaraz dodam jeszcze :) tylko powrzucam na serwer :) Quote
Esfera Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Madzia_19'] to jest świetne zdjęcie :cool3: jaki Lucky jest przystojny :loveu: Quote
Medorowa Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Madzia_19 napisał(a):zaraz dodam jeszcze :) tylko powrzucam na serwer :) Dawaj , dawaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 tylko potem nie narzekajcie, ze tak dużo :) "Masz cos dla mnie?" "Złap mnie, jeśli potrafisz" ;) "Ten profil mam chyba ładniejszy..." :) "Te oparcie mi zdecydowanie przeszkadza" Quote
Recommended Posts