Bewarka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to zrób 3 różne zdjęcia śpiącego goldena (:p) w zbliżeniu, z bardzo daleka i daleka... Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Madzia_19'] :p zakochałam sięęę:loveu: Quote
Madzia_19 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 dziękujemy za komplementy :p a oto jeszcze parę fotek: Quote
haska_12 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jak do niego pasuje ten kolorek kanapy :loveu: .... Quote
Madzia_19 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 haska_12 napisał(a):Jak do niego pasuje ten kolorek kanapy :loveu: .... tylko mu chyba zimą w tyłek zimno na tej skórze, bo się zawsze w kulkę zwija :p A na zdjęciach to się wkurzał na śpiewającego Mikołaja :) Quote
gogunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Madzia_19'] :p O jakie śpiące Fotki:D:D:D Quote
Madzia_19 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 gogunia napisał(a):O jakie śpiące Fotki:D:D:D Lucky przesypia większość życia :p pozostałą część je albo broi :p :p :p Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 co tam sie takiego swieci po prawej?:cool3: Na żółto:razz: Quote
Madzia_19 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']co tam sie takiego swieci po prawej?:cool3: Na żółto:razz: to sztuczne jabłuszko, tylko ono jest brokatowe i dlatego wydaje się jakby się świeciło :p :p :p Quote
DiDDlina85 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Madzia_19 napisał(a):Lucky przesypia większość życia :p pozostałą część je albo broi :p :p :p No popatrz to tak samo jak Nero:))) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Madzia_19']to sztuczne jabłuszko, tylko ono jest brokatowe i dlatego wydaje się jakby się świeciło :p :p :p faaaaaaajne Quote
Madzia_19 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='DiDDlina85']No popatrz to tak samo jak Nero:))) chyba wszystkie goldeniska tak mają ;) :p [quote name='*luthien*']faaaaaaajne :shiny: :shiny: :shiny: Quote
gogunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']faaaaaaajne Taak,fajne to jabłuszko:shiny: Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Lucky tak spoglada na Mikołajaa... :):): "Co ja od Ciebie dostane?Byłem grzeczny w tym roku^^" 'a jak nic dla Siebie nie znajde pod choinka...:mad:" :lol: Quote
WalentyNaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 jenyy jak mnie rozczulilo to zdjecie :loveu: takii slodki :loveu: Quote
Madzia_19 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='gogunia']Taak,fajne to jabłuszko:shiny: ja szczerze powiedziawszy nigdy nie zwracałam na nie uwagi... :) ;) :p [quote name='Anecioreczek']Lucky tak spoglada na Mikołajaa... :):): "Co ja od Ciebie dostane?Byłem grzeczny w tym roku^^" 'a jak nic dla Siebie nie znajde pod choinka...:mad:" :lol: Lucky był tak grzeczny, że Gwiazdor przyszedł do niego już na początku grudnia :p a na Święta to już tylko smakołyki :p :p :p [quote name='WalentyNaa']jenyy jak mnie rozczulilo to zdjecie :loveu: takii slodki :loveu: tylko gdy śpi jest tak słodki, bo nie broi :p :p :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Lucky wygląda na tym zdjęciu jakby się darł, że mu przeszkadzasz :evil_lol: Ale on jest poprostu jedyny, śliczny goldenek :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 no ja niewiem czy taki grzeczny... to przeciez morderca żyraf:evil_lol::lol: Quote
WalentyNaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 hehe uwierz mi ze tez mam takie slodkie spiace zdjecia berdy...ale wlasnie to tylko pozory :p boo tylko jak spi jets taka gzreczniusia :razz: Quote
Madzia_19 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Lucky wygląda na tym zdjęciu jakby się darł, że mu przeszkadzasz :evil_lol: Ale on jest poprostu jedyny, śliczny goldenek :loveu: Lucky był śpiący jak zwykle, więc ziewał :) [quote name='Anecioreczek']no ja niewiem czy taki grzeczny... to przeciez morderca żyraf:evil_lol::lol: Ach... Żyrafka to był prezent od Gwiazdora :p przedtem był grzeczny.... :eviltong: :p [quote name='WalentyNaa']hehe uwierz mi ze tez mam takie slodkie spiace zdjecia berdy...ale wlasnie to tylko pozory :p boo tylko jak spi jets taka gzreczniusia :razz: dokładnie :p :p :p Lucky teraz też słodko śpi na moim łóżku na świeżutkiej pościeli ;) Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Przedtem?> to sie pogorszył:lol: żyrafa na niego źle wpływa :D Quote
Recommended Posts