Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oooooo matko Ty kobito to masz szczęście ja uwielbiam goldeny, to moja ulubiona rasa... ojej jak się na niego patrzę to się rozpływam... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudowny.
Magda wstawiaj jak najwięcej fotek, bo nie moge się napatrzeć na Lucky'ego, taki jest sliczny.

Zapraszam do nas (chociaż ja nie mam na razie nowych fotek).

Posted

Lucky jest boski:loveu: :loveu: :loveu: ... ja uwielboam goldenki, zobaczysz, ze kiedys sie wkradne do Ciebie i Ci go ukradnę... dzięki za odwiedziny w mojej galeri.. mam pytanie, ile Lucky ma w kłębie????

Posted

Cerber napisał(a):
Lucky jest boski:loveu: :loveu: :loveu: ... ja uwielboam goldenki, zobaczysz, ze kiedys sie wkradne do Ciebie i Ci go ukradnę... dzięki za odwiedziny w mojej galeri.. mam pytanie, ile Lucky ma w kłębie????

możesz wpadać kiedy chcesz, tylko bez kradzeieży Luckusia :p
Lucky przy pomiarach się rusza, ale ma coś ok 63-64 cm w kłębie :)

Posted

Kati napisał(a):
Cudowny.
Magda wstawiaj jak najwięcej fotek, bo nie moge się napatrzeć na Lucky'ego, taki jest sliczny.

Zapraszam do nas (chociaż ja nie mam na razie nowych fotek).

oczywiście, że zaraz zaraz do Was zajrzę ;) :p

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cerber, bo Luckym nie da się nie zachwycać ;)

oj to prawda, tym bardziej, ze ja tą rasę naprawdę z całego serca kocham i za 2 latka sama będę miała goldenka... :multi: :multi: :multi: :multi: ale złotego...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: już doczekać się nie mogę, jak ja kocam tą rasę...

Dobra to kiedyś wpadnę... wymiziać mojego ulubieńca...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Madzia_19 napisał(a):
oj, ja nawet się nim zachwycam, a mam go na co dzień :)

i oto właśnie chodzi :D:D:D:D miłośniczka goldeniastych... ehhh kurcze zazdroszcze ci no...:loveu: :loveu: :loveu:
Ja mimo, ze mam kundelaska to też się nim zachwycam...

Posted

Cerber napisał(a):
oj to prawda, tym bardziej, ze ja tą rasę naprawdę z całego serca kocham i za 2 latka sama będę miała goldenka... :multi: :multi: :multi: :multi: ale złotego...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: już doczekać się nie mogę, jak ja kocam tą rasę...

Dobra to kiedyś wpadnę... wymiziać mojego ulubieńca...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

zapraszamy serdecznie :p :p :p

super, że też będziesz miała goldka :p
a wiesz już z jakiej hodowli to będzie piesek?

Posted

Madzia_19 napisał(a):
zapraszamy serdecznie :p :p :p

super, że też będziesz miała goldka :p
a wiesz już z jakiej hodowli to będzie piesek?

chciałabym z hodowli Julunga, ale tam hodują biszkoptowe goldeny, a mi bardziej złote się podobbają...

Posted

Madzia_19 napisał(a):
Byłam na tej stronce, nie zna niestety tej hodowli, ale pieski bardzo ładne :)

Lucky jest z hodowli "Polaris" :)

aha, ja nie znam tej hodowli... za to julunga znam i to dobrze, tym bardziej, ze te psy, które pochodzą z tej hodowli to psy, które występowały w filmie pt. ,,psie serce''