Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia_19 napisał(a):
"Samotność w sieci" :) właśnie skończyłam pisać :)

:multi: :multi: :multi:

Ja "Samotność w sieci" skończyłam czytać dokładnie wczoraj po 23:00 :) Świetna książka, tak mnie wciągnęła, że przestać czytać nie mogłam :) świetnym językiem napisana i na dodatek można poza fabułą książki dowiedzieć bardzo wiele o DNA, albo o Hindusach :razz: Tylko po mnogości opisów i długości wydarzeń, koniec był zbyt masakrycznie gwałtowny :shake:

Jak skończyłaś to czekam teraz na zdjęcia :cool3:

Posted

masz rację, książka jest naprawdę cudowna :p choć niestety jest smutna, burzy nasz wyidealizowany świat. Uświadamia nam, że miłość nie zawsze jest szczęśliwa, a czasami ją udajemy, aby uciec od myśli o samotności.

a fotki zaraz dodam ;)

Posted

chciało tylko jakoś na onet foto ostatnio jak pomniejsze to się niewyraźne robią i nie mam pojęcia dlaczego :shake: a na dodatek teraz nie mogę nawet taich dużych z pomniejszeniem wstawiać... ale zaraz spróbuję ponownie :)

Posted

[quote name='Usia']Hej :multi:
ale mina:

chyba sie chłopak czyms zdegustował ;)
taaaa :p pewnie sobie pomyślał: a ta baba znowu z aparatem biega i zdjęcia robi :p
to jest mina znudzonej gwiazdy :eviltong: :p

Posted

Dobcia napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
Lucky się buntuje?:cool3:
Śliczny jest, a kanapa to chyba tylko jego jest, co?;)

dokładnie, jakbyś chciała usiąść obok to by się Ci jeszcze położył na kolanach :p
a Lucky był zły, że nikt mu nie chce piłeczki ukraść, żeby mógł ją gonić :p :p :p