Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madzia_19']

Mój ci ON!!:loveu::loveu: Jeszcze nigdy nie widziałam zdjęć Lucky'iego na dworze w pełnym słońcu:multi:

Super! Pozdrawiamy cię Madziu!

Posted

[quote name='DiDDlina85']Flaszka to podstawa na działce:p
Oj tak :p Święta prawda :evil_lol:

[quote name='Dobcia']Witam mojego ulubione goldenka:loveu:
Hey Madziu:lol:

Czyżby na tym kwiatku coś siedziało? Pszczółka?:cool3:
Aż mu się czułko zmarszczyło ze zdziwienia:evil_lol:

P.S. też mam tapete z Negrem, tą samą fotke;)
Jak nam sie znudzi, to ustawimy sobie Lackusia;)
A jak w końcu uda wam sie wybrać w góry kiedyś, to kto wie... może będzie wspólna tapeta?;)
Lucky po prostu stwierdził, że te tulipany tam nie pasują, więc je trzeba przesadzić :evil_lol:
Ja ostanio już nawet nie planuje, bo czas mi tak szybko zmyka, że szok... W góry muszę pojechać koniecznie, tylko bladego pojęcia nie mam kiedy... Wolne to chyba dopiero będę mieć w sierpniu, no nie licząc sesji. Muszę się wreszciwe zmobilizować i zabrać mojego rekonwalescenta do sanatorium :evil_lol: Negruś by się ślicznie prezentował z Luckusiem :p :loveu:

[quote name='Pianka']
Śliczny:loveu:
Wreszcie nie śpi:evil_lol:
Ale za to broi :evil_lol: I nie wiem, co gorsze :diabloti:

[quote name='Chefrenek']Pańcia wygnała królewicza z domu co by dooopsko nie urosło :):):)
Już urosło :diabloti: O całe 1,5 kg ;) Lucky ma 41,5 kg. żywej wagi. A jak się w łożku rozpycha, jeszcze trochę to się do niwego sam nie zmieści, że o sobie nie wspomnę :p

[quote name='aaliw']:evil_lol: Co on tam znalaz? Tylko dopka wystaje spod tego krzaka :evil_lol:
Lucky ogrodnik ;) jak dokladnie ten kwiatuszek oglada ;)
Lakuś stwierdził, że trzeba zrobić wiosenne porządki i zarał się za przekopywanoie ogródka i oczyszczanie ze ślimaków :) A żeby ślimory już więcej nie wracały to je po prostu zjada :diabloti:

Posted

[quote name='ewatr']nareszcie zdjecia :multi: :multi: :multi:

ale mina - cos w rodzaju - mam ale nie oddam :evil_lol:
skąd ja znam to spojrzenie ?
Dokładnie :evil_lol: Właśnie wcinał zeszłorocznego orzecha, znalezionego w krzakach :cool3:

[quote name='Usia']witam :)

Trzeba w cieniu lezec zeby sie zbytnio nie spalic na słoneczku.Madzia a krem mu dałas ??
Słoneczko zdradliwe :) Oboje z Lucky'm wysmarowani filtrem 50+ :p i gotowi do boju ze słońcem :evil_lol:

[quote name='Dagusia1992']śliczne focie:) w ogródeczku xD
Dziękujemy :p

[quote name='Magda_Miki']Mój ci ON!!:loveu::loveu: Jeszcze nigdy nie widziałam zdjęć Lucky'iego na dworze w pełnym słońcu:multi:

Super! Pozdrawiamy cię Madziu!
Witaj Madziu :p
Lucky unika słońca jak może, czyli całe dnie przesypia :p Chyba, że jest coś do zbrojenia :evil_lol:

Posted

[quote name='Madzia_19']
Ja ostanio już nawet nie planuje, bo czas mi tak szybko zmyka, że szok... W góry muszę pojechać koniecznie, tylko bladego pojęcia nie mam kiedy... Wolne to chyba dopiero będę mieć w sierpniu, no nie licząc sesji. Muszę się wreszciwe zmobilizować i zabrać mojego rekonwalescenta do sanatorium :evil_lol: Negruś by się ślicznie prezentował z Luckusiem :p :loveu:

Hey Madziu;)
Teraz się zacznie gorący okres...zaliczenia, sesja... właściwie juz prawie się zaczął:roll:
Ale pomyśl, ze sierpień już niedługo:loveu:A lipiec jeszcze bliżej:loveu:
Wprawdzie Wy z drugiego końca kraju... ale byłoby super się kiedyś spotkać;)

Buziaki dla rekonwalescenta!:loveu:

Posted

Poopsko :crazyeye: :lol:

Ale mi dobrze :)

Kwiatuszek:loveu:

Mniam! :)

Soczek, soczek! :)

"Hej, a co to?'' :)

Śpię,nie przeszkadzać... Ciiii:loveu:

My chcemy wiecej nowych fotek! :)
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Cześć :) A kiedy będą nowe fotki? Odkąd ja napisałam posta przybyly tylko 2 posty i niedość, że bez fot to jeszcze nie twoje:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Pzdr.:loveu:

Posted

Ojoj, długo mnie nie było :oops:
Mam nowe fotki, ale nie mogę ich wrzucić na serwer, bo zapomniałam hasła :angryy: Ludzka pamięć jest zawodna... Jak wrócę w czartek do domu to wkleję nowe fotki :)

Pozdrawiam gorąco wiernych czytelników i "oglądaczy" Luckusia :) :p

• 2 weeks later...