Usia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 witam :) Trzeba w cieniu lezec zeby sie zbytnio nie spalic na słoneczku.Madzia a krem mu dałas ?? Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Madzia_19'] Mój ci ON!!:loveu::loveu: Jeszcze nigdy nie widziałam zdjęć Lucky'iego na dworze w pełnym słońcu:multi: Super! Pozdrawiamy cię Madziu! Quote
Madzia_19 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='DiDDlina85']Flaszka to podstawa na działce:p Oj tak :p Święta prawda :evil_lol: [quote name='Dobcia']Witam mojego ulubione goldenka:loveu: Hey Madziu:lol: Czyżby na tym kwiatku coś siedziało? Pszczółka?:cool3: Aż mu się czułko zmarszczyło ze zdziwienia:evil_lol: P.S. też mam tapete z Negrem, tą samą fotke;) Jak nam sie znudzi, to ustawimy sobie Lackusia;) A jak w końcu uda wam sie wybrać w góry kiedyś, to kto wie... może będzie wspólna tapeta?;) Lucky po prostu stwierdził, że te tulipany tam nie pasują, więc je trzeba przesadzić :evil_lol: Ja ostanio już nawet nie planuje, bo czas mi tak szybko zmyka, że szok... W góry muszę pojechać koniecznie, tylko bladego pojęcia nie mam kiedy... Wolne to chyba dopiero będę mieć w sierpniu, no nie licząc sesji. Muszę się wreszciwe zmobilizować i zabrać mojego rekonwalescenta do sanatorium :evil_lol: Negruś by się ślicznie prezentował z Luckusiem :p :loveu: [quote name='Pianka'] Śliczny:loveu: Wreszcie nie śpi:evil_lol: Ale za to broi :evil_lol: I nie wiem, co gorsze :diabloti: [quote name='Chefrenek']Pańcia wygnała królewicza z domu co by dooopsko nie urosło :):):) Już urosło :diabloti: O całe 1,5 kg ;) Lucky ma 41,5 kg. żywej wagi. A jak się w łożku rozpycha, jeszcze trochę to się do niwego sam nie zmieści, że o sobie nie wspomnę :p [quote name='aaliw']:evil_lol: Co on tam znalaz? Tylko dopka wystaje spod tego krzaka :evil_lol: Lucky ogrodnik ;) jak dokladnie ten kwiatuszek oglada ;) Lakuś stwierdził, że trzeba zrobić wiosenne porządki i zarał się za przekopywanoie ogródka i oczyszczanie ze ślimaków :) A żeby ślimory już więcej nie wracały to je po prostu zjada :diabloti: Quote
Madzia_19 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='ewatr']nareszcie zdjecia :multi: :multi: :multi: ale mina - cos w rodzaju - mam ale nie oddam :evil_lol: skąd ja znam to spojrzenie ? Dokładnie :evil_lol: Właśnie wcinał zeszłorocznego orzecha, znalezionego w krzakach :cool3: [quote name='Usia']witam :) Trzeba w cieniu lezec zeby sie zbytnio nie spalic na słoneczku.Madzia a krem mu dałas ?? Słoneczko zdradliwe :) Oboje z Lucky'm wysmarowani filtrem 50+ :p i gotowi do boju ze słońcem :evil_lol: [quote name='Dagusia1992']śliczne focie:) w ogródeczku xD Dziękujemy :p [quote name='Magda_Miki']Mój ci ON!!:loveu::loveu: Jeszcze nigdy nie widziałam zdjęć Lucky'iego na dworze w pełnym słońcu:multi: Super! Pozdrawiamy cię Madziu! Witaj Madziu :p Lucky unika słońca jak może, czyli całe dnie przesypia :p Chyba, że jest coś do zbrojenia :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Madzia_19'] Ja ostanio już nawet nie planuje, bo czas mi tak szybko zmyka, że szok... W góry muszę pojechać koniecznie, tylko bladego pojęcia nie mam kiedy... Wolne to chyba dopiero będę mieć w sierpniu, no nie licząc sesji. Muszę się wreszciwe zmobilizować i zabrać mojego rekonwalescenta do sanatorium :evil_lol: Negruś by się ślicznie prezentował z Luckusiem :p :loveu: Hey Madziu;) Teraz się zacznie gorący okres...zaliczenia, sesja... właściwie juz prawie się zaczął:roll: Ale pomyśl, ze sierpień już niedługo:loveu:A lipiec jeszcze bliżej:loveu: Wprawdzie Wy z drugiego końca kraju... ale byłoby super się kiedyś spotkać;) Buziaki dla rekonwalescenta!:loveu: Quote
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Poopsko :crazyeye: :lol: Ale mi dobrze :) Kwiatuszek:loveu: Mniam! :) Soczek, soczek! :) "Hej, a co to?'' :) Śpię,nie przeszkadzać... Ciiii:loveu: My chcemy wiecej nowych fotek! :) Pozdrawiamy:loveu: Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Lucky:loveu: cudowne fotki! i chcemy wiecej!:cool3: Quote
gogunia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Cześc Madziu !:p śliczne Lucky tu wyszedł:loveu: Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Cześć :) A kiedy będą nowe fotki? Odkąd ja napisałam posta przybyly tylko 2 posty i niedość, że bez fot to jeszcze nie twoje:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Pzdr.:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Oj butelki to jest jedna z wielu 'zabawek codziennego użytku', która zajmuje psa na jakiś czas... ;) Cóż za skupienie, śliczny gentelmen :loveu: Quote
Madzia_19 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Ojoj, długo mnie nie było :oops: Mam nowe fotki, ale nie mogę ich wrzucić na serwer, bo zapomniałam hasła :angryy: Ludzka pamięć jest zawodna... Jak wrócę w czartek do domu to wkleję nowe fotki :) Pozdrawiam gorąco wiernych czytelników i "oglądaczy" Luckusia :) :p Quote
basia bonnie Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 :multi:Super, :multi:Czekamy do czwartku :loveu::multi: Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 To czekamy na zdjęcia Lackusia do czwartku!:multi: Ja nawet podwójnie, bo w czwartek wracam do moich futerek przekochanych:loveu: Quote
Usia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 juz niedziela i co i cisza Madzia gdzie jestescie ?? Quote
Recommended Posts