Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, później wyślę, bo teraz robię pierogi chyba na cały 2011 r. :)
To Skowronka oczywiście też pokażemy ludziom i powiemy jak się nim "opiekował" poprzedni właściciel

Posted

[quote name='Basia Z.']Dobrze, później wyślę, bo teraz robię pierogi chyba na cały 2011 r. :)
To Skowronka oczywiście też pokażemy ludziom i powiemy jak się nim "opiekował" poprzedni właściciel[/QUOTE]

Matko, pies to pies, ale te pierogi!!! Żartowałam. Powiedzmy.

Posted

[quote name='agata51']Matko, pies to pies, ale te pierogi!!! Żartowałam. Powiedzmy.[/QUOTE]

:-o jejku, czyżbym zapomniała wysłać ten adres na maila ? przepraszam, już wysyłam (na pw wysłałam napewno)

• 2 weeks later...
Posted

Zdjęcie Essi juz było w gazecie i poproszę, żeby to nie było jednorazowo tylko żeby powtarzali, Ale zdjęcia Skowronka to mówi ta moja koleżanka, że nie dostała jeszcze...

Posted

Basia Z. napisał(a):
Zdjęcie Essi juz było w gazecie i poproszę, żeby to nie było jednorazowo tylko żeby powtarzali, Ale zdjęcia Skowronka to mówi ta moja koleżanka, że nie dostała jeszcze...

Basiu, dzięki wielkie.

Posted

olgaj napisał(a):
Basiu bardzo dzięujemy zrobimy zdjecia jak najszybciej.
Mamy jeszcze jednego psiaka w ogromnej potrzebie który również szuka domu.
Wyslij mi ares tej Pani na maila ola426@op.pl bo pw mi czasem odstawia jakies fochy i nie docieraja wiadomosci
http://www.dogomania.pl/threads/198985-Dramat-skowronka-FPR-ZWP
Dla niego to tez była by ogromna szansa.

Moja znajoma z gazety dopomina się o zdjęcia Skowronka. Mówi, że Essi dostała i ogłasza a Skowronka nie dostała jeszcze

• 2 weeks later...
Posted

agata51 napisał(a):
Essiku, suniu prześliczna, nikt cię nie chce?

olgaj napisał(a):
nikt :/ ani jeden ludz nie dzwonił

Mojego tymczasika też nikt nie chce pokochać. A to za stary, a to za czarny, a to jakiś nie taki... Eh...

Posted

Essi, Niko chyba znalazł swojego ludzia (okaże się w środę). Kolej na ciebie. Tylko takich ludziów coraz mniej. Ale ja wciąż wierzę w ludzi! Essiku, i ty znajdziesz.

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Jaka ona śliczna i słodka. Ludzie,odzywac się! Cudna Essi czeka.

Niewiasta, z ust mi to wyjęłaś - to samo pomyślałam, w dodatku w tej właśnie kolejności. Ciotki, w czym problem, co z nią nie tak? Dlaczego musiała opuścić DT?

Posted

olgaj napisał(a):
Agatko pisałam juz, że Essi niszczyła i bardzo rozrabiala w nowym domu.
Teraz w boksie nie niszczy i nie rozrabia.

Cholera, to całe życie w boksie ma mieszkać? No cóż, może woli...

A mój tymczas już w domku!!! Tylko on, cholera, dobrze wychowany. A i tak pół roku czekał.

Posted

Essi pojechała do domu.
Wiesci sa takie ze to bardzo trudny pies.
Jesli sie dziweczyna nie opanuje może być różnie.

Rodzina która ja adoptowała ma 4 miesięcznego dzidziusia, a Essi nie ułatwia im sprawy.
Ciągle jednak próbujemy.