olgaj Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Basiu bardzo dzięujemy zrobimy zdjecia jak najszybciej. Mamy jeszcze jednego psiaka w ogromnej potrzebie który również szuka domu. Wyslij mi ares tej Pani na maila ola426@op.pl bo pw mi czasem odstawia jakies fochy i nie docieraja wiadomosci http://www.dogomania.pl/threads/198985-Dramat-skowronka-FPR-ZWP Dla niego to tez była by ogromna szansa. Quote
Basia Z. Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dobrze, później wyślę, bo teraz robię pierogi chyba na cały 2011 r. :) To Skowronka oczywiście też pokażemy ludziom i powiemy jak się nim "opiekował" poprzedni właściciel Quote
agata51 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Basia Z.']Dobrze, później wyślę, bo teraz robię pierogi chyba na cały 2011 r. :) To Skowronka oczywiście też pokażemy ludziom i powiemy jak się nim "opiekował" poprzedni właściciel[/QUOTE] Matko, pies to pies, ale te pierogi!!! Żartowałam. Powiedzmy. Quote
Basia Z. Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='agata51']Matko, pies to pies, ale te pierogi!!! Żartowałam. Powiedzmy.[/QUOTE] :-o jejku, czyżbym zapomniała wysłać ten adres na maila ? przepraszam, już wysyłam (na pw wysłałam napewno) Quote
agata51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Eh, przepadły pierogi. Chyba że zamroziłaś! Ja mam bigosik w zamrażarce. Essi, to wszystko dla ciebie. Quote
Basia Z. Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Zdjęcie Essi juz było w gazecie i poproszę, żeby to nie było jednorazowo tylko żeby powtarzali, Ale zdjęcia Skowronka to mówi ta moja koleżanka, że nie dostała jeszcze... Quote
agata51 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Basia Z. napisał(a):Zdjęcie Essi juz było w gazecie i poproszę, żeby to nie było jednorazowo tylko żeby powtarzali, Ale zdjęcia Skowronka to mówi ta moja koleżanka, że nie dostała jeszcze... Basiu, dzięki wielkie. Quote
olgaj Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Wyslemy jutro najpoźniej wieczorem zdjecia skowronka, przepraszam ale nie mialam czasu usiąść do kompa. Quote
Basia Z. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 olgaj napisał(a):Basiu bardzo dzięujemy zrobimy zdjecia jak najszybciej. Mamy jeszcze jednego psiaka w ogromnej potrzebie który również szuka domu. Wyslij mi ares tej Pani na maila ola426@op.pl bo pw mi czasem odstawia jakies fochy i nie docieraja wiadomosci http://www.dogomania.pl/threads/198985-Dramat-skowronka-FPR-ZWP Dla niego to tez była by ogromna szansa. Moja znajoma z gazety dopomina się o zdjęcia Skowronka. Mówi, że Essi dostała i ogłasza a Skowronka nie dostała jeszcze Quote
agata51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Essiku, suniu prześliczna, nikt cię nie chce? Quote
olgaj Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 nikt :/ ani jeden ludz nie dzwonił Quote
agata51 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 agata51 napisał(a):Essiku, suniu prześliczna, nikt cię nie chce? olgaj napisał(a):nikt :/ ani jeden ludz nie dzwonił Mojego tymczasika też nikt nie chce pokochać. A to za stary, a to za czarny, a to jakiś nie taki... Eh... Quote
olgaj Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 no niestety nic sie nie zmieniło, pomimo pakietu ogłoszeń, ogłoszeń w gazecie niestety kompletna cisza. Quote
agata51 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Essi, Niko chyba znalazł swojego ludzia (okaże się w środę). Kolej na ciebie. Tylko takich ludziów coraz mniej. Ale ja wciąż wierzę w ludzi! Essiku, i ty znajdziesz. Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jaka ona śliczna i słodka. Ludzie,odzywac się! Cudna Essi czeka. Quote
ciapuś Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Zapraszamy na wątek Berty ,maleńkiej sznaucerki którą właściciele woleli oddać lub uśpić niż leczyć http://www.dogomania.pl/threads/203695-POM%C3%93%C5%BB-!!!-CZARNA-MINI-SZNAUCERKA-b%C5%82aga-o-pomoc-i-dom Quote
agata51 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Niewiasta_21']Jaka ona śliczna i słodka. Ludzie,odzywac się! Cudna Essi czeka. Niewiasta, z ust mi to wyjęłaś - to samo pomyślałam, w dodatku w tej właśnie kolejności. Ciotki, w czym problem, co z nią nie tak? Dlaczego musiała opuścić DT? Quote
olgaj Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Agatko pisałam juz, że Essi niszczyła i bardzo rozrabiala w nowym domu. Teraz w boksie nie niszczy i nie rozrabia. Quote
agata51 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 olgaj napisał(a):Agatko pisałam juz, że Essi niszczyła i bardzo rozrabiala w nowym domu. Teraz w boksie nie niszczy i nie rozrabia. Cholera, to całe życie w boksie ma mieszkać? No cóż, może woli... A mój tymczas już w domku!!! Tylko on, cholera, dobrze wychowany. A i tak pół roku czekał. Quote
olgaj Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Essi pojechała do domu. Wiesci sa takie ze to bardzo trudny pies. Jesli sie dziweczyna nie opanuje może być różnie. Rodzina która ja adoptowała ma 4 miesięcznego dzidziusia, a Essi nie ułatwia im sprawy. Ciągle jednak próbujemy. Quote
Niewiasta_21 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Essi no co ty odwalasz, bądź grzeczna.... Quote
agata51 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 olgaj, przepraszam, że cię e to wrobiłam. Dziękuję przeogromnie. Quote
Recommended Posts