Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olgaj napisał(a):
zima :/
Essi ma chyba jakiegos potwornego pecha
Nowy potencjalny dom rozmyślił sie wczoraj, nie doszło nawet do spotkania

A u mnie doszło do spotkania. Niko ideał (zapraszam na wątek), a jednak Pani cosik niezadowolona - bo Niko śnieg uwielbia i szaleje - znaczy źle ułożony. Moje też szaleją, a ja się cieszę, że psy szczęśliwe mam. Z tą różnicą, że Niko na każde gwizdnięcie, zostawia wszystko i melduje się przede mną na baczność, tzn. w pozycji "siad", a Betka nie. A przy okazji, czy obowiązkiem DT jest układanie psów? Chcę wiedzieć, bo nigdy żadnej umowy nie podpisywałam i w zasadzie nie wiem, co należy do moich obowiązków. Jestem po tym spotkaniu nieco zdołowana.

Essi, znajdziesz swojego Człowieka.

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agatko, ależ oczywiscie ze oczekujemy ze z domu tymczasowego psie pojdzie do domu całkowicie i bezbłednie przygotowany do adopcji, nie wyobrazam sobie innej sytuacji, nie wyobrazamy sobie innej sytuacji :)
A priorytetem jest własnie zeby się za bardzo nie cieszył :) takze musisz nad tym popracowac

Posted

No dobrze, niech tylko, skubany, spróbuje jutro na porannym spacerku cieszyć się życiem! Zamiast żwaczyków pejczyk w kieszeni [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_111v.gif[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

Czytam i strasznie mi przykro, że ta prześliczna sunieczka nie ma jeszcze domku, ale napewno sie znajdzie. Jej żywy temperament dla kogoś może przecież być zaletą a nie wadą - dla mnie by był, bo to jest piesek, z którym nie można się nudzić. Tylko ona nie może iść do bloku, gdzie wszyscy wychodzą rano do szkoły i do pracy i wracają pod wieczór a pies wiele godzin siedzi sam. Musi iść do domu gdzie zawsze ktoś jest. Będę z Wami dopóki ona nie znajdzie dobrego domku.

Posted

Basia Z. napisał(a):
Czytam i strasznie mi przykro, że ta prześliczna sunieczka nie ma jeszcze domku, ale napewno sie znajdzie. Jej żywy temperament dla kogoś może przecież być zaletą a nie wadą - dla mnie by był, bo to jest piesek, z którym nie można się nudzić. Tylko ona nie może iść do bloku, gdzie wszyscy wychodzą rano do szkoły i do pracy i wracają pod wieczór a pies wiele godzin siedzi sam. Musi iść do domu gdzie zawsze ktoś jest. Będę z Wami dopóki ona nie znajdzie dobrego domku.

Bądź z nami, bo mało nas. Dziękujemy. Ja już mam taką suczkę, polecam - wieczna zabawa.

Posted

trzeba sie przygotowac na wszysko o czym napisałaś Essi ma 1000 pomysłów, choc naprzykład teraz zachowuje sie nienagannie w malenkim boksie :(

Posted

Moja koleżanka z Wielunia jest redaktorką w lokalnej gazecie. Właśnie chce otworzyć kącik adopcyjny. W tym kąciku nie mogą byc zamieszczane zdjęcia przekopiowane z internetu, bo będą niewyraźne. Zróbcie jeśli to możliwe zdjęcia Essi dobrym aparatem i nie zmniejszając tego zdjęcia wyślijcie na adres, który podam "olgaj" na pw. Dobrze żeby sunia na zdjęciu stała i żeby widać było ładnie jej sylwetkę i może buźkę w zbliżeniu też. No i trzeba o niej napisać , że jest pomysłowa, temperamentna, pracowita, dla osoby wyrozumiałej i nie może sama zostawać w domu. Napisać w jakim mieście sunia przebywa i podać numer tel kontaktowy i już. A jak wstawicie te nowe zdjęcia i tu na wątek to ja je wydrukuję i powieszę u siebie w zakładzie.