Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksio od niedawna jest u mnie w hoteliku. To bardzo żywiołowy i wesoły psiak. W kojcu nie wyje, nie szczeka, nie niszczy, załatwia się na spacerach. Z innymi psami nie za bardzo chce się przyjaźnić. Do ludzi nie zachowuje się agresywnie. Ładnie wykonuje komendę "siad", ale ciężko mu wysiedzieć - bardzo się ekscytuje. Jest typem wędrownika, dlatego na spacery chodzi tylko na lince treningowej. Bardzo lubi gryzaki - prasowane kości i inne smakołyki. Chętnie je suchą karmę. Idealny dla aktywnej osoby, będzie świetnym towarzyszem długich spacerów lub wycieczek rowerowych. Raczej do domu ze starszymi dziećmi lub bez.

Jest wykastrowany, zaszczepiony na choroby wirusowe i wściekliznę

Jak dla mnie, to on wygląda jak miniaturowy wilczek :) Myślę, że warto spróbować go w taki sposób poogłaszać, może przyciągnie większą uwagę. Może warto zgłosić go do wątku wilczaków w potrzebie? :) Edit: zgłosiłam http://www.dogomania.pl/threads/177620-Pilnie-potrzebna-pomoc-dla-jednego-z-wilk%C3%B3w.-Prosimy-o-deklaracje!/page8

Nowe zdjęcia do ogłoszeń:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Reksio pojechał do domku!! Co prawda nie zaprezentował się najlepiej - na dzień dobry postanowił pokłapać zębami na swojego nowego Pana, ale na drugi dzień zachowywał się już przyzwoicie. Pan jest sam, psiaka chciał mieć od zawsze, ale wcześniej nie miał warunków. Reksio bardzo ładnie bawił się z Rodziną Pana, gdy przyjechali go odwiedzić i poznać nowego członka rodziny :)