Klaudus__ Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Reks ma Ciocię poetkę! To Cioteczko jakiś piękny tekst do ogłoszeń Reks prosi! :) Quote
Iljova Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 To tak czasami mi wychodzi pod wpływem emocji. Wena daje wtedy o sobie znać. Nigdy nie pisałam żadnych ogłoszeń, bo nie miałam komputera. Teraz wprawdzie mam ale bez netu. Do netu wchodzę z komórki. Muszę najpierw zobaczyć parę ogłoszeń jak wyglądają co w nich powinno być i później spróbować napisać. Quote
Caragh Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 To szybciutko ogladac i powodzenia w pisaniu :razz: :p Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pilnie szukam kogoś kto by mógł się zaopiekować gołębiem . Jak wychodziłam z moimi psami ,najpierw z Pedrem i Fibim to go jeszcze nie było a jak zeszłam z Myszka to na schodach znalazłam rannego gołębia , skrzydło wlecze prawie po ziemi :( Wogole się na ptakach nie zmam a w domu mam wiele kotów i musiałam go dać do piwnicy a tam nie przeżyje , POMOCY BŁAGAM :( :( :( Quote
Iljova Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Czy taki tekst będzie się nadawał? * * * * * * * * * * * * Jest taki pies na imię ma Reks. Kiedyś miał dom i człowieka swego, teraz nie ma już nic z tego. Wyrzucony i niechciany, drut na karku przywiązany. Znaleziony gdzieś na dworze Czekał czy mu ktoś pomoże Pomimo to, że tak skrzywdziła go istota z którą był jakiś czas Reks ciągle ufny jest i wierzy w nas. Nie ma agresji w sobie Przyjaźń ofiaruje Tobie. Takiej przyjaźni nikt Ci nie da Ale da taka właśnie psia bieda On będzie kochał bezgranicznie Całkowicie nie połowicznie! Na smyczy chodzić potrafi ładnie Gdy go zobaczysz w serce zapadnie. Nie ma gdzie mieszkać i jest smutne psisko Bo jak nie będzie na hotelik to pewnie grozi mu schronisko. Chcesz wesoło spędzać dni? zabierz Reksa i to w mig. Będzie wiernym przyjacielem! od Ciebie chce tak niewiele! Daj mu miłość jakąś strawę będzie chętny na zabawę Gdy smutek Cię dopadnie Reks przytuli się ładnie. Tutaj znajdziesz tego psiaka, gdy go weźmiesz, da buziaka. Konieczne jest umieszczenie Go w hoteliku. Jednak finansowo nie wydolimy... Reks naprawdę tego potrzebuje. Zycie Go nie oszczędzało, dlatego teraz nie wymaga od niego wiele...Dodam, że Reks jest już zaszczepiony i posiada książeczkę zdrowia. Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jaki piękny wiersz:lol: Reks gdzie ten dm , no gdzie ??? Quote
Iljova Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dziękuję Justa, cieszę że Ci się podoba. Chciałabym żeby pomógł Reksowi znaleźć jak najszybciej jego własny wspaniały domek. Quote
Avilia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Iljova napisał(a):Czy taki tekst będzie się nadawał? * * * * * * * * * * * * Jest taki pies na imię ma Reks. Kiedyś miał dom i człowieka swego, teraz nie ma już nic z tego. Wyrzucony i niechciany, drut na karku przywiązany. Znaleziony gdzieś na dworze Czekał czy mu ktoś pomoże Pomimo to, że tak skrzywdziła go istota z którą był jakiś czas Reks ciągle ufny jest i wierzy w nas. Nie ma agresji w sobie Przyjaźń ofiaruje Tobie. Takiej przyjaźni nikt Ci nie da Ale da taka właśnie psia bieda On będzie kochał bezgranicznie Całkowicie nie połowicznie! Na smyczy chodzić potrafi ładnie Gdy go zobaczysz w serce zapadnie. Nie ma gdzie mieszkać i jest smutne psisko Bo jak nie będzie na hotelik to pewnie grozi mu schronisko. Chcesz wesoło spędzać dni? zabierz Reksa i to w mig. Będzie wiernym przyjacielem! od Ciebie chce tak niewiele! Daj mu miłość jakąś strawę będzie chętny na zabawę Gdy smutek Cię dopadnie Reks przytuli się ładnie. Tutaj znajdziesz tego psiaka, gdy go weźmiesz, da buziaka. Konieczne jest umieszczenie Go w hoteliku. Jednak finansowo nie wydolimy... Reks naprawdę tego potrzebuje. Zycie Go nie oszczędzało, dlatego teraz nie wymaga od niego wiele...Dodam, że Reks jest już zaszczepiony i posiada książeczkę zdrowia. Wow...jestem w szoku.Piękny wiersz... Quote
Caragh Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Reksio, zobacz jakie Ci tu wiersze piekne tworza :loveu: Quote
Iljova Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jak tam Reks się miewa? Dziękuję wszystkim i cieszę się że podoba Wam się wiersz, żeby tylko pomógł Reksowi szybko znaleźć jego własny ciepły i kochający domek. Quote
Iljova Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Tekst który napisałam w wątku 56 jeśli nadawałby się do ogłoszeń to może być wykorzystany. Ja niestety korzystając z netu przez komórkę nie jestem w stanie zrobić ogłoszeń. Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Oj Reks , gdzie ten Twój dom ...... Quote
Iljova Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Witaj psiaczku kochany. Mam nadzieję że pogoda tam u Ciebie też taka ładna jak tutaj tzn. świeci słońce. :-) Quote
Caragh Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Czesc Reksio :loveu: Po domek, hop :thumbs: Quote
Iljova Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Co u Reksa słychać. Tak jakoś tu cicho i pusto u niego :-( Quote
Caragh Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mi dzis dogo nie funkcjonuje jak powinno, ciezko na watki sie dostac :angryy: :angryy: :angryy: Ale pamietam o slodkim Reksiu :loveu: Quote
Avilia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zapraszam na bazarek z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę długu po Blue : http://www.dogomania.pl/threads/193775-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci!Ciuchy-Focus-BANANOWIEC!Na-sp%C5%82ate-d%C5%82ugu-po-Blue-*-Do-10.10-godz-22 Quote
Iljova Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Śpij spokojnie Reksiu jutro nowy dzień. Niech wyśni Ci się wymarzony domek. Oby był szybko. Quote
Iljova Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 I nikt do Ciebie nie zajrzał Reksiu? Czyżby zapomnieli o Tobie? Quote
Recommended Posts