Klaudus__ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Lato nie było łaskawe również dla Reksa. Został znaleziony z przywiązanym na karku drutem... Poprostu wybrał sobie miejsce gdzie poczuł się bezpiecznie i nie chciał odejść... To wspaniały pozytywny psiak. Ma kilka lat. Tym trudniej jest mi wyobrazić sobie kim trzeba być wyrzucając psa, który jest komuś kilka lat wierny... Reks nie może u mnie zostać. Konieczne jest umieszczenie Go w hoteliku. Jednak finansowo nie wydolimy... Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu - Reks naprawdę tego potrzebuje. Pozytywny do wszystkich i wszystkiego,ładnie chodzi na smyczy. Życie Go nie oszczędzało - dlatego teraz nie wymaga od niego wiele... Dodam,że Reks jest już zaszczepiony i posiada książeczkę zdrowia. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT] Quote
mikoada Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Reksiu śliczny chłopaku co tu tak u Ciebie pusto... Quote
psiakiGabi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Matko.. kolejna ofiara wakacji :angryy: podniosę biedaka:-( Quote
psiakiGabi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Co taka cisza u chłopaka?? Jeżeli udało by się uzbierać deklarację to mogę przyjąć chłopaka do siebie do hoteliku, jeżeli będzie taka potrzeba. Quote
Klaudus__ Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Reks niestety już jest w hoteliku. Miesięczny koszt Jego utrzymania to 600 zł... A niestety ma zero deklaracji. Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach... Reks ma około 3 lata. Quote
kopciuszek Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 To na skromny początek 5 złotych stalej od września ... przypominać się ;) Czemu tak drogo ??:crazyeye: Quote
Klaudus__ Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 To jedyny hotelik w mojej najbliższej okolicy... Ja niestety już mam za dużo zwierząt w domu, więc kolejny w gre nie wchodził. A o to,żeby dać psu tymczas ludzie się raczej nie biją... :shake: A pies na drodze zostać nie mógł... I tak już mam na sumieniu dwa,a raczej trzy psy. Pod jedną ze stacji koczuje od zimy piesio - pracownicy stacji widzieli jak został z pędzącego samochodu wywalony... Na innej stacji w okolicy 3 dni temu facet wywalił sukę kaukaza z dzieckiem... :shake: Quote
kopciuszek Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 A będziesz zakładała tamtym psiakom wątek ?? Kurde tryle tych bid :( Dobrze, że mają Ciebie :) Quote
Avilia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 kopciuszek napisał(a):A będziesz zakładała tamtym psiakom wątek ?? Kurde tryle tych bid :( Dobrze, że mają Ciebie :) Dobrze,że mają Klaudię ale ona sama nie da rady.Trzeba jej pomóc!Czemu jest tak mało darmowych DT?:( Czemu życie opiera się już tylko na pieniądzach;( Jak na razie daję 10 zł stałej deklaracji od września. Quote
kopciuszek Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Pewnie, ze trzeba pomóc ;) Tylko jak ?? :roll: Ja narazie dać DT nie mogę aż do ferii :shake: Niestety ja do szkoły mama do pracy, a taka bida nie powinna siedzieć sama :-( Quote
Klaudus__ Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Może zrobiłby ktoś Reksowi allegro? Bo ja to dupa jestem i nie potrafię... Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Widzę,że chyba jesteś chłopie zbyt zwyczajny... Ale nie martw się - poradzimy sobie - dzisiaj zrobię Ci ogłoszenia! Quote
mikoada Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Reks wędruj na samą górę, tak bardzo potrzebujesz pomocy... Quote
kopciuszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Mógłby ktoś napisać tekst dla Reksa ?? Quote
Klaudus__ Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Ale u Ciebie pusto... :roll: Za zwyczajny... Quote
mikoada Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 kopciuszek napisał(a):Mógłby ktoś napisać tekst dla Reksa ?? Kopciuszku a ten z pierwszej strony lekko zmodyfikowany nie mógłby być?? Wydaje mi się, że jest ok... Quote
Buster Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Reksiu - nie jesteś za zwyczajny - allegro dla ciebie http://allegro.pl/lato-nie-bylo-udane-dla-reksa-i1225384292.html Quote
mikoada Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Reksiu pięknie dziękuje za śliczne allegro :) Quote
Klaudus__ Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Może się Nim ktoś zainteresuje... Bo na wątki to tylko wiatr hula... :roll: Quote
Klaudus__ Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Reks już wykastrowany. Pomoże ktoś z ogłoszeniami? Bardzo proszę Quote
kopciuszek Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Już się biorę za ogłoszonka dla Reksa ;) Quote
Recommended Posts