Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice nieśmiałka :) napisał(a):
Azorek był nieśmiały ale tylko przez chwilę :lol: po dotarciu do domu ( tylko podróż samochodem była stresująca ) i obadaniu terenu przeszedł od razu do zabawy a teraz już bryka jak oszalały :lol: PEŁNIA SZCZĘŚCIA Z OBU STRON :loveu:

Ludzie !! jacy Wy Fajni jesteśćie !!!

Posted

Gosiara napisał(a):
Jeśli ktoś ma szczeniaki do adopcji piszcie na meila numery telefonów,będę odsyłała ludzi którzy do mnie dzwonią z ogłoszeń!

Ten link co Ci przesłałam o mamusi - to tam też są szczeniory do adopcji. Mają teraz DT. Szukamy DS :)

Posted

Dziś odwiedził mnie Nikuś ze swoją pańcią,urósł chłopak i jest bardzo śmiały:)Było mi bardzo miło bo więcej siedział u mnie na kolanach niż u swojej pani:P kaps był mega przeszczęśliwy:)

• 2 weeks later...
Posted

dOSTAŁAM MEILA OD SZCZENIACZKA;)
Witam..

Chcę napisać Pani parę słów jak się chowa Gabanka.
27.09 - mieliśmy drugie szczepienie. malutka zniosła je bardzo dobrze.
4.10 - daliśmy jej tabletkę na odrobaczenie, po zaleceniu lekarza. [wyszło parę robaczków]
w przyszły poniedziałek t.b - 11.10, mamy umówione trzecie szczepienie. :)

Rośnie Mała jak na drożdżach.
ma tyle w sobie energia, że czasem za nią nie nadążamy.

jest bardzo grzeczna. na dworze od Nas nie ucieka. i się pilnuje, słucha i rozumie co się do niej mówi. :)
apetytu jej również nie brakuje.

Przesyłam parę zdjęć Gabanki. :)
jakby miała Pani zdjęcia jej rodzeństwa, bardzo bym prosiła o parę.
ciekawa jestem jak wyglądają. :)

Pozdrawiamy serdecznie.
A.Bernacisko i Gabanka. :)

• 2 weeks later...
Posted

Azorek wraca z adopcji...:(Ja mam ciężką sytuację moja nastarsza kotka jest ciężko chora ma anemie i niewydolność nerek musi mieć absolutny spokój nawet mój pies Ją omija...Nie mogę pozwolic na zamieszanie w domu...Gdybyby mi powiedzili kilka dni wcześniej zrobiłabym ogłoszenia znalazł by domek,co mam robić?Oddać do schronu?Zawieść spowrotem do zimnej stajni,gdzie psy go zapomniały i mogą zagryść?Puki co ma zapewniony dt do piątku,a co dalej?