Gosiara Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Jadę kochani do stajni nie byłam 2 tygodnie aż się boję jak wygladają moi podopieczni Klacz ze zrebakiem:) Quote
wiga138 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Miło popatrzeć na takie fajne zdjęcia :):):) Napisz Gosiu co w stajni???? Quote
Gosiara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Może lepiej nie tutaj o stajni pisać będę...:shake::shake::shake::mad: Quote
Gosiara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Jeśli ktoś ma szczeniaki do adopcji piszcie na meila numery telefonów,będę odsyłała ludzi którzy do mnie dzwonią z ogłoszeń! Quote
halbina Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 ja mam, ale do adopcji za miesiąc... i docelowo raczej duże... gratuluję Ci, Gosiu, fajnych domków i szybkiej adopcji maluchów! Quote
Gosiara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dziękuję Halbinko,dostaje meile od Kasi i Adama zaraz wrzucę zdjecia nie wszystkie bo DUŻO:) Quote
Gosiara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 To się nazywa szczęśliwy pies i jego właściciele;) Quote
halbina Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 jakoś nie wygląda na oniesmielonego... :P Quote
Rodzice nieśmiałka :) Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Azorek był nieśmiały ale tylko przez chwilę :lol: po dotarciu do domu ( tylko podróż samochodem była stresująca ) i obadaniu terenu przeszedł od razu do zabawy a teraz już bryka jak oszalały :lol: PEŁNIA SZCZĘŚCIA Z OBU STRON :loveu: Quote
Gosiara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Nawet nie macie pojęcia jak serce się moje raduje!:* Quote
wiga138 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Rodzice nieśmiałka :) napisał(a):Azorek był nieśmiały ale tylko przez chwilę :lol: po dotarciu do domu ( tylko podróż samochodem była stresująca ) i obadaniu terenu przeszedł od razu do zabawy a teraz już bryka jak oszalały :lol: PEŁNIA SZCZĘŚCIA Z OBU STRON :loveu: Ludzie !! jacy Wy Fajni jesteśćie !!! Quote
wiga138 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Gosiara napisał(a):Jeśli ktoś ma szczeniaki do adopcji piszcie na meila numery telefonów,będę odsyłała ludzi którzy do mnie dzwonią z ogłoszeń! Ten link co Ci przesłałam o mamusi - to tam też są szczeniory do adopcji. Mają teraz DT. Szukamy DS :) Quote
Gosiara Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Ale tam nie ma namiarów np.numeru telefonu... Quote
wiga138 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 włącz się w wątek to Ci dadzą. Pilotem wątku jest dziewczyna z dzieckiem na zdjęciu. zaraz Ci podam nick Quote
wiga138 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 założycielem wątku jest anett a do mnie napisała w tej sprawie Lu_Gosiak http://www.dogomania.pl/threads/191916-PILNIE-DT-dla-małej-suni!!4-szczeniaki-dzikuski-mają-DT-potrzebna-kasa-na-SZCZEPIENIA Quote
Gosiara Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Chłopczyk,który mieszka w Zabrzu jest kochany rozrabiaka:0Dziś dostałam fotkę mmsem bo państwo nie mają internetu Quote
Gosiara Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Dziś odwiedził mnie Nikuś ze swoją pańcią,urósł chłopak i jest bardzo śmiały:)Było mi bardzo miło bo więcej siedział u mnie na kolanach niż u swojej pani:P kaps był mega przeszczęśliwy:) Quote
wiga138 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 :lol: ale piękne zdjecia !! no super :mdrmed: Quote
scarlet Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 eh oby wszystko tak szybko i szczęśliwie się kończyło :) Quote
Karmelkowie Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mamusia maluszków zaginęła z nowego domku:( Quote
Gosiara Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 dOSTAŁAM MEILA OD SZCZENIACZKA;) Witam.. Chcę napisać Pani parę słów jak się chowa Gabanka. 27.09 - mieliśmy drugie szczepienie. malutka zniosła je bardzo dobrze. 4.10 - daliśmy jej tabletkę na odrobaczenie, po zaleceniu lekarza. [wyszło parę robaczków] w przyszły poniedziałek t.b - 11.10, mamy umówione trzecie szczepienie. :) Rośnie Mała jak na drożdżach. ma tyle w sobie energia, że czasem za nią nie nadążamy. jest bardzo grzeczna. na dworze od Nas nie ucieka. i się pilnuje, słucha i rozumie co się do niej mówi. :) apetytu jej również nie brakuje. Przesyłam parę zdjęć Gabanki. :) jakby miała Pani zdjęcia jej rodzeństwa, bardzo bym prosiła o parę. ciekawa jestem jak wyglądają. :) Pozdrawiamy serdecznie. A.Bernacisko i Gabanka. :) Quote
Gosiara Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Azorek wraca z adopcji...:(Ja mam ciężką sytuację moja nastarsza kotka jest ciężko chora ma anemie i niewydolność nerek musi mieć absolutny spokój nawet mój pies Ją omija...Nie mogę pozwolic na zamieszanie w domu...Gdybyby mi powiedzili kilka dni wcześniej zrobiłabym ogłoszenia znalazł by domek,co mam robić?Oddać do schronu?Zawieść spowrotem do zimnej stajni,gdzie psy go zapomniały i mogą zagryść?Puki co ma zapewniony dt do piątku,a co dalej? Quote
Recommended Posts