Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak w nocy się obudzi wezmę w końcu Kaps mi spał pół roku na jaśku:p
meil od pani która wczoraj adoptowała przedostatniego psiaka:)
"Witam. Piszę do Pani tak późno bo to małe kochane stworzonko tak mnie zauroczyło że na nic nie mam czasu. Niko w podróży był bardzo spokojny. Tylko raz zapiszczał przed Katowicami. W domu przywitanie z Rademenesem było cudowne- pocałowali się obydwaj noskami. Niko nie chciał wyjść poza koszyczek, oprócz jedzenia i sikania.
Aczkolwiek wogóle nie piszczał. W nocy był bardzo spokojny aż mnie to zastanawiało, wstawałam i obserwowałam czy jest z nim wszystko w porządku. Rano już był bardziej śmiały, ale w dalszym ciągukoszyczek był jego azylem.
Po przyjściu z pracy przywitał mnie już koło proga szczeknięciem i merdaniem ogonka. A teraz już jest jeszcze lepiej bo bawi się zabawkami poza koszyczkiem. Chciałam zmienić mu legowisko na jego własne, ale chyba najlepiej czuje się w tym koszyczku,bo tylko w nim chce spać. Zdjęłam górę i teraz go widzę w całości.
Jest bardzo grzeczny, ja jestem przeszczęśliwa i On chyba też bo nie piszczy tylko bawi się i wcina jedzonko.
Bardzo Pani dziękuje, że sprawiła Nam Pani tyle radości i szczęścia.

Pozdrawiam"

Posted

Gosiara napisał(a):
Tak odpiszę przepraszam mam za dużo na głowie...
tzn.Wpłata jednorazowa...:(

nie szkodzi ważne ze jesteś Gosiara ;) dzięki!

ojej widzę że maleństwo juz ma domek?:):):)

Posted

Gosiu, SUPER wieści !!!! A w nowym, domku tez będzie spał w łóżeczku ??????
Trzymam za Ciebie Gosiu kciuki - tylko nie RYCZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Domek fajny - to wielka radość !

Posted

Jestem!I ryczę chodz wiem że dobrze maluch trafił pan obiecał że przyjadą z Nim do mnie po szczepieniach,kaps szuka malucha jak szalony:)Będę szukac domku jak ktos zadzwoni dam namiary na te maluszki!teraz zmykam jadę po teściową:)

Posted

Postanowiłam że mame szczeniaczków tez wyadotuję,ale najpierw sterylka..
wiga138 chciałam tutaj z tego miejsca serdecznie podziękować Ci za pomoc przy szczeniaczkach bez Ciebie nie dałabym rady...!:klacz::thumbs::buzi:

Posted

o ranyyyyyyyyyyyyyy...my dogomaniacy zawsze sobie pomagamy - kazdy na miarę swoich możliwości :):):)

...ale fajne te uśmieszki ! a ja nie wiem jak się je robi ???
...spróbuję #buzi

Posted

A jutro biorę moją mega torbę na kółkach ładuję w Nią worek karmy dla psów,obierki i suchy chleb dla kóz,muslii dla koni,sucha karmę dla kotów i ze stajni chyba nie wyjde do wieczora:evil_lol:

Posted

A to maluszek z niańką Kapsem:)

(Kaps bardzo tęskni,ma takie smutne oczka i szuka po całym domu...Jak wyszliśmy na spacer nosem na drodze po śladach samochodu biegł)Dziś pierwszy raz od 2 tygodni wyszedł na spacer poza ogród,wcześniej nie wychodził żeby maluchom czegoś nie "przywlec"kochany psiak,naprawdę i tyle poświęcenia z Jego strony opieka nad maluchami,a przecież sam jeszcze jest psim dzieckiem...

Posted

O matko jaki On dumny i ważny siedzi:multi: dałam sobie jedno zdjęcie na pulpit monitora:) jestem okropna sprzątałam rzeczy po Nim wzięłam kocyk poczułam zapach i w płacz...Ale cieszę się ze trafił do Was:*:*Mam kontakt z Wami i będę Go widywała...:)Kasiu Adamie zasypujcie nas tutaj na wątku zdjęciami!:):loveu:

Posted

meil od Kasi:)
"Maluszek jeszcze nie ma imienia bo się zdecydować nie możemy :)) Ale jest taki słodki że się opisać nie da, wczoraj wieczorem zachciało mu się brykać zaczepiał za nogawki , chciał mi ściągnąć gumkę z włosów jak się do niego schylałam, mam kilka zdjęć to Ci wrzucę.Po zabawie pojadł i położył się grzecznie spać, później w nocy wstał i poszedł na podkład się wysikać, zrobił tak dwa razy, bardzo go pochwaliłam za to i poszedł dalej spać. Rano o 5 zaczął się bawić tymi zabaweczkami a później jak wstałam żeby mu kaszkę zrobić to cieszył się niezmiernie i machał ogonkiem z radości, całował po twarzy :)) widać że już się czuje z nami bezpiecznie i wie że krzywda mu się tutaj nie stanie. Kaszkę zjadł całą, znowu się wysikał i zrobił sobie małą drzemkę z Adamem w łóżku :) a później zabawa, poszaleliśmy i słodko usnął w załączniku zdjęcia. Pozdrawiam Cię Gosiu całuski od pieseczka "

Spał w łóżeczku:)