Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pokój teściowej wysprzątany:0Maluchy przeprowadziły się do mnie do góry:)Na początku piszczały,ale kupiłam im dużo gryzaków do obgryzania z wapniem i tak jakby Ich nie było no i jest więcej kotów i "mama"Kaps:)

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki on piękniutki - eh dlatego własnie nie potrafiłabym działać jako DT - ja bym nie potrafiła oddać nawet jakbym wiedziała, że to najlepszy z możliwych domków na świecie. Dlatego wielki szacunek za to co robicie :) Mam nadzieje, że kluseczka szybko znajdzie swojego ludzia do kochania :)

Posted

Miałam teraz znowu telefon pani wychowująca dziecko(piesek dla dziecka,ale nie do zabaw zaznaczyła) mieszkająca z rodzicami,ale nie zgadza się na wizytę przed adopcyjną i na już chce odebrać szczeniaka,bo w inne dni pracuje na noce,rodzice nie mogą przyjść bo nie mają czasu............................Podobno chciała adoptować kotka z fundacji z Zabrza i ktoś wymagał osiatkowania okien i się nie zgodziła też...

Posted

sama wiesz, że nawet u mnie mści się nieosiatkowanie okna... Pampuszka zaginęła... a jeśli pani mieszka na 6 piętrze na przykład, to i o tragedię śmiertelną łatwo i o kalectwo... więc w umowie adopcyjnej jest informacja w zabezpieczeniu okien... ja sama muszę o to zadbać jak najszybciej!
co do wizyt przedadopcyjnych... nie denerwuj się, maluszek jest słodki i na pewno szybko znajdą się ludzie, dla których taki warunek to nie będzie jakiś wielki kłopot, a skoro nieśmiałek nie trafił do domu z małym dzieckiem, to może i lepiej...

Posted

Własnie łaciatek pojechał do cudownego domku ma na imie Nikuś:) Ludzie bardzo odpowiedzialni mają tez uratowanego kotka...W domu czeka na Niego zabawki,łóżeczko,podładziki,zabaweczki:)Pani obiecała być w ciągłym kontakcie i polecić maluszka koleżankom z pracy...:)

Posted

Uwaga wieści z 1 adopcji suczki:)treść meila
"Witam. :)

Przesyłam w załącznikach parę zdjęć od Suni.

W poniedziałek byliśmy na pierwszym szczepieniu.
Wszystko zniosła bardzo dobrze. nawet nie zapiskła, kiedy dostała zastrzyk.
Temperaturę też miała w normie.
Następne szczepienie mamy wyznaczane na 27-ego września. i wtedy tez dostaniemy tabletkę na trzecie odrobaczenie.

Z początku bała się być w dużym pokoju, ale to tylko przez dwa dni.. teraz to już bryka i szaleje po całym mieszkaniu. ;)

Nazwaliśmy ją Gabana. i już nawet reaguje. jak się ją woła to od razu przylatuje. :)
ma apetyt.. i na jedzenie i na życie. :)

Pozdrawiam serdecznie.

Ania. :)"

Posted

Znowu miałaś racje Halinko w naszej rozmowie:)Dobrze że jesteś zawsze masz dobre rady!:*Maluszek obudził się o 3 zjadł kaszkę szybciutko zrobił si,kupke i poszeddł spać...Teraz wstał o 6 jaka była radość jak zobaczył mnie i Kapsa,teraz Kaps siedzi u Niego w kojcu i zajadają smaczki:)

Posted

Drugi domek nie ma neta,ale piszą mi codziennie smsy lubie takich ludzi...:)Wszystkie psiaki są po poniedziałkowym szczepieniu i czują się świetnie:)Pan od drugiego pieska obiecał że jak mały dorośnie trochę będzie przychodził z pieskiem nas odwiedzać:)Wczorajszy noc zamiast w swoim nowym łóżeczku przespał spokojnie z pańcią(mamusią,tak pani się określa)w łóżku:D Pani Zofia,która brała wczoraj maluszka przekazała 20kg suchej karmy dla piesków z gospodarstwa gdzie udzielam się społecznie...:) Ostatni tez tak chce i nie jest już nieśmiałkiem,się chłopak rozbrykał na całego,towarzystwa dotrzymują mu dwa koty Kitek i Felix tzw.Psi tatusiowie,dwa te koty uwielbiają szczeniaki mruczą im do ucha,ocierają się no i Kaps...Ten obgryza gryzaki i daje maluszkowi jak sa już pomamlane...:)
Ten pluszak to Kapsowa mama jak przyjechał do mnie Kaps miał 7 tygodni to prezent od serca od wiga138:*3 tygodnie wczesniej ratowałam szczeniaka odszedł mi na reku:( Kaps sobie wybrał tego pluszaka,wczoraj jak maluszek płakał zaniósł swoją mamę i zostawił i nie rusza...:*