Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Pokój teściowej wysprzątany:0Maluchy przeprowadziły się do mnie do góry:)Na początku piszczały,ale kupiłam im dużo gryzaków do obgryzania z wapniem i tak jakby Ich nie było no i jest więcej kotów i "mama"Kaps:) Quote
scarlet Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 jaki on piękniutki - eh dlatego własnie nie potrafiłabym działać jako DT - ja bym nie potrafiła oddać nawet jakbym wiedziała, że to najlepszy z możliwych domków na świecie. Dlatego wielki szacunek za to co robicie :) Mam nadzieje, że kluseczka szybko znajdzie swojego ludzia do kochania :) Quote
Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Miałam teraz znowu telefon pani wychowująca dziecko(piesek dla dziecka,ale nie do zabaw zaznaczyła) mieszkająca z rodzicami,ale nie zgadza się na wizytę przed adopcyjną i na już chce odebrać szczeniaka,bo w inne dni pracuje na noce,rodzice nie mogą przyjść bo nie mają czasu............................Podobno chciała adoptować kotka z fundacji z Zabrza i ktoś wymagał osiatkowania okien i się nie zgodziła też... Quote
Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Pani z Sosnowca już jedzie po maluszka;) Quote
halbina Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 sama wiesz, że nawet u mnie mści się nieosiatkowanie okna... Pampuszka zaginęła... a jeśli pani mieszka na 6 piętrze na przykład, to i o tragedię śmiertelną łatwo i o kalectwo... więc w umowie adopcyjnej jest informacja w zabezpieczeniu okien... ja sama muszę o to zadbać jak najszybciej! co do wizyt przedadopcyjnych... nie denerwuj się, maluszek jest słodki i na pewno szybko znajdą się ludzie, dla których taki warunek to nie będzie jakiś wielki kłopot, a skoro nieśmiałek nie trafił do domu z małym dzieckiem, to może i lepiej... Quote
Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Własnie łaciatek pojechał do cudownego domku ma na imie Nikuś:) Ludzie bardzo odpowiedzialni mają tez uratowanego kotka...W domu czeka na Niego zabawki,łóżeczko,podładziki,zabaweczki:)Pani obiecała być w ciągłym kontakcie i polecić maluszka koleżankom z pracy...:) Quote
halbina Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 gratulacje za adopcje, a maluszkowi i jego państwu-wszystkiego wymarzonego i zdrówka życzymy! Quote
Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Nieśmiałek śpi i się nie rusza z posłanka:(Czeka na swój wymarzony cierpliwy,doświadczony pełen miłości domek! Quote
Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Uwaga wieści z 1 adopcji suczki:)treść meila "Witam. :) Przesyłam w załącznikach parę zdjęć od Suni. W poniedziałek byliśmy na pierwszym szczepieniu. Wszystko zniosła bardzo dobrze. nawet nie zapiskła, kiedy dostała zastrzyk. Temperaturę też miała w normie. Następne szczepienie mamy wyznaczane na 27-ego września. i wtedy tez dostaniemy tabletkę na trzecie odrobaczenie. Z początku bała się być w dużym pokoju, ale to tylko przez dwa dni.. teraz to już bryka i szaleje po całym mieszkaniu. ;) Nazwaliśmy ją Gabana. i już nawet reaguje. jak się ją woła to od razu przylatuje. :) ma apetyt.. i na jedzenie i na życie. :) Pozdrawiam serdecznie. Ania. :)" Quote
Gosiara Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Nieśmiałek odkąd braciszek pojechał nie rusza się z posłanka...Nie jadł od 4 godzin:( Quote
halbina Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 bedzie dobrze! pewnie wreszcie może się wyspać... Quote
Gosiara Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Znowu miałaś racje Halinko w naszej rozmowie:)Dobrze że jesteś zawsze masz dobre rady!:*Maluszek obudził się o 3 zjadł kaszkę szybciutko zrobił si,kupke i poszeddł spać...Teraz wstał o 6 jaka była radość jak zobaczył mnie i Kapsa,teraz Kaps siedzi u Niego w kojcu i zajadają smaczki:) Quote
wiga138 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 jakie cudne są te zdjęcia !!!! Żeczywiście nowy domek jest super ! Trzymam kciuki za ostatniego !!! Quote
Gosiara Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Drugi domek nie ma neta,ale piszą mi codziennie smsy lubie takich ludzi...:)Wszystkie psiaki są po poniedziałkowym szczepieniu i czują się świetnie:)Pan od drugiego pieska obiecał że jak mały dorośnie trochę będzie przychodził z pieskiem nas odwiedzać:)Wczorajszy noc zamiast w swoim nowym łóżeczku przespał spokojnie z pańcią(mamusią,tak pani się określa)w łóżku:D Pani Zofia,która brała wczoraj maluszka przekazała 20kg suchej karmy dla piesków z gospodarstwa gdzie udzielam się społecznie...:) Ostatni tez tak chce i nie jest już nieśmiałkiem,się chłopak rozbrykał na całego,towarzystwa dotrzymują mu dwa koty Kitek i Felix tzw.Psi tatusiowie,dwa te koty uwielbiają szczeniaki mruczą im do ucha,ocierają się no i Kaps...Ten obgryza gryzaki i daje maluszkowi jak sa już pomamlane...:) Ten pluszak to Kapsowa mama jak przyjechał do mnie Kaps miał 7 tygodni to prezent od serca od wiga138:*3 tygodnie wczesniej ratowałam szczeniaka odszedł mi na reku:( Kaps sobie wybrał tego pluszaka,wczoraj jak maluszek płakał zaniósł swoją mamę i zostawił i nie rusza...:* Quote
wiga138 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 HEJ dogomaniaczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tam ogłoszenia na tego malucha ???? Pomóżcie kurcze , niech się coś ruszy !! Quote
Gosiara Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 zdjęcia na 1 stronie,ja zrobiłam bardzo dużo ogłoszeń i cisza...(niebezpieczna cisza...) Quote
Gosiara Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Taki jestem jak śpię:) czekam na wieści wieczorem... Trzymajcie kciuki za mój wymarzony domek! Quote
wiga138 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 malusi, słodziutki ! mam nadzieję , że ten dzień nadchodzi..... Quote
wilczek007 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 jestem za zaproszeniem, to czekam też na wiadomosci:) Quote
wilczek007 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Gosiara odpiszesz mi na ten email?:) Quote
wilczek007 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Gosiara a odpiszesz mi na ten email?:) Quote
Gosiara Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Tak odpiszę przepraszam mam za dużo na głowie... tzn.Wpłata jednorazowa...:( Quote
Recommended Posts